canım sen neden üzerine alındınkı?
ben özellikle sana yazmadım, öyle olsaydı senin yazını alıntı yapardım
dikkatli okursan daha önce kocam beni aldatı napim gibi başliklar için yazdım o kısmı
bayanlar genelde kocam beni aldatı deyip açıyor ağzini yumuyor gözünü ayrılcam diyor vs. vs. aradan çok geçmiyor bikaç gün geçiyor ve işte çok seviyorum, çocuklarımda var biz barıştık gibi cümleler yazıyorlar ve konu kapanıyor
yani demek istediğim ayrılmak boşanmak hiç öyle burda yazıldığı gibi kolay olmuyor
tabiki herkes kendi fikrini yazar yazmalıda, yanlız arkadaşımız hamile sende bilirsinki insan bu dönemde nekadar hasas oluyor hiç bişey yokken bile insan durup dururken kafasında kuruyor ve saatlerce ağlıyabiliyorki kaldıki bu durumda arkadaşımız nekadar üzülüyordur doğal olarakta bebeği
merhaba arkadaşlar.yardımlarına ne kadar çok ihtiyacım var anlatamam.her birinizin söyleyeceği sözün çok ama çok fazla önemi var.bilenler bilir hamileyim eşimle 1,5yıllık evliyim severek evlendik.bu aralar annemin rahatsızlığından dolayı evimden bir iki gün bazen bir kaç gün ayrı kalıyorum.dün annemden döndüm eşimin teli ortada duruyordu ve birden bişey dürttü kurcaladım aranan lara baktım gece 1 de ... erkek isimli birisi aranmış bende sordum dedim kim bu niye o saatte aradın dedi işyerinden bi arkadaş senin muaynen için izin alıcam ona bi danıştım izin alsammı gibi bişey saçmaladı dedim güldürme beni yaln söylediği her halinden anlaşılıyordu dedim ara şu ... erkek arkadaşının sesini duyucam tamam dedim arıycam baktım aramıyor teli almaya çalıştım vermiyor bayağı sürtüştük ve ben teli aldım arıycakken arama anlatıcam dedi ama ben yinede aradım ve çıkan bir bayandı şok oldum elim ayağım dondum kaldım ve ona saldırmaya başladım dur dinle falan dedi ama beynim döndü odanın kapısını kitledi gitmeyim diye ben aç dedim açmadı kapının buzlu camına vurdum kırıldı elim kan içinde kaldı o halde çıktım arkamdan geldi minübüse bindim oda bindi babamı aradım geldi herşeyi anlattım ama o normal bir arkadaşı olduğunu savundu soruyorum sizlere evli bir adam karısı evde yok normal bir kız arkadaşını gece 1 de arıyor ve de normal kız arkadaşının nosu erkek olarak kayıtlı.neymiş benim korkuma öyle kaydetmiş babama anlatışı yıllardır tanıyormuş ben normal bir kız arkadaşı olmasını istemediğim için öyle kaydetmek zounda kalmış yalan arkadaşlar o bana bu benim yıllardır görüştüğüm bi arkadaşım dese ben ona ne diyebilirim olamazmı ama bu bahane tabi babam eve götürmek istedi annemden dolayı gitmedim saatte geç olmuştu hasta anlamasın diye kendi evime dndüm babamda geldi ortadaki cam kırıklarını toparladık babam daha snra gitti ben duşa girdim ağlayıp rahatlayabilmke için hüngür hüngür ağladım eşimde banyonun kapısının önünde ağladı.konuşmadım ayrı yattık bugünde anneme gidicem gitme diye yalvarıyor sbhtan beri birsürü msj.iş teline ne zaman baksam cebinden çıkmıyor sessizde son zamanlarda giyinip süslenmeler görseniz sabahtan giyeceğini geceden hazırlamalar giyip çıkarmalar denemeler ben hissettim dedim var bişeyler kendinede söyledim saçmalama dedi benim eşim sabah ne bulduysa giyip giden bir insandı benim zorumla tıraş olurdu güzel giyinirdi yani kendine bakmazdı.bide kzın iki numarası var her iki tele de ayrı isimlerde kaydetmiş.kılzar ne olur akıl verin hamileyim babam yanımda destek bana düşün dedi hemen karar verme biz senin arkandayız çok kötüyüm bütün gece ağlamaktan perişan oldum elim yüzüm gözüm şiş bi halde geldim dermanım yok şuanda bile içten içe ağlıyorum ne olursunuz bişeyler yazın çok ihitiyacım var
1 yıl peşimde koşmuştu....benim gönlüme girmeyi başardıkdan sonra 4 yıl sevgili olduk...benden 2 yaş büyüktü...ailevi olarak çok büyük zorluklara göğüs gererek evlendik....tam 4 yıl mükemmel peri masalı gibi olan evliliğim toplamında 8 yıllık büyük aşkdan sonra ben hamile kaldığım 1. aydan itibaren kabusa dönüştü, cehennemi yaşadım....eşimin bana bir bakışı var asla unutamam, 7 veya 8 aylık hamileydim o peşimden 1 yıl koşan , diz üstü çöküp beni terketme diye hüngür hüngür ağlayan adam gözlerini kısarak tepemden aşağı sanki bir pisliğe bakar gibi baktı...işte o bakış üzerine oğlum doğunca boşanacağım diye kendi kendime karar aldım.
neden diye düşünme işin içinden asla çıkamazsın ....nedenleri düşünmek seni daha çok üzmekten başka bir işe yaramaz...aslında nedeni gayet açık ortada ya; ERKEKlerin önemli bir bölümü nedensiz olarak böyle!!!
bence sen artık bundan sonrasına odaklan derim acizane tavsiyelerim bunlardır canım enim.güçlü ol sen artık yanlız değilsin :ecrin_bebek:bebeğin hissettiğin her duyguyu anlıyor, her acını hissediyor...stresli hamilelik çocuklarıda sinirli oluyor rahatlamaya çalış ve bebeğini besle :icecream:
aldatılan arkadaşlarımızın hikayelerini buradan çok defa okudum hep içim acıdı üzüldüm bazen oldu okuyamadan çıktı bazen oldu başlığı gördüm girmedim okuyup ta moralimi bozmamak için.ama hiç demedim benim eşim yapmaz.üzülmemeye çalışıyorum ama aklıma gelince gidip lavaboda ağlıyrum belki de böyle rahatlıyorum.aldatıldığımdan çok çocuğuma vede kendime üzülüyorum çünkü olan bize oldu.o bayana msj atmak istiyorum bu bi çözüm değil ama inanın içim içimi yiyor dvmlı elim telefona gidiyor diyorum yaptığından utanmalı :çok üzgünüm: biliyorum çözüm değil yaparken utanmamış şimdimi utanacak ama inanın kendime hakim olamıyorum arayıp hereyi saymak geliyor.ne olursunuz bi akıl verin msj atıcm aklıma koydum ne yazayım bu kadına beynim durdu çalışmıyor
ne yazacağına gelince hakaret etme bazıları karma diyorlar bana göre adalet hem de İlahi adalet bir gün tecelli edip aynı şeyleri yaşayacaktır...
aslında aramandan ya da mesaj çekmenden taraf değilim ama kafana koyduysan hakaret etme...sen hanımefendiliğini bozma ilahi adalet er geç tecelli eder.
ben burda adaletin nasıl tecelli olduğunu anlatsam mutlluluktan havalara uçarsın...hem de ne etmek bu işin içinde olan 3 kişi yani ex eşim, o zamanki sevgilisi ve o zamanlar dost arkadaş olduğu şimdiki karısı!!! başlarına neler neler geldi...anlatsam aaaa bunlar ancak filmlerde olur sanırdım dersin tatlım
sen en iyisi Allah'a havale et...o zaman daha iyi olur
hamilesin canım..hassassın..:teselli:
bana sorarsan babanın evine git evinden ayrıl..
sonrada boşanma davası aç..yani doğumundan sonra..
yeni evliyken aldatan yada başka bayanlara ihtiyaç duyan bir adamdan koca moca olmaz..
alttan al,affet diyemeyeceğim..inanmadığım kendim yapmayacağım bir şeyi sana söyleyemem..:1no2:
şimdi şu tazeliğinle çıtırlığınla bile o adam eve bağlanmıyorsa kusura bakma bir 10 yıl sonrasını düşünemiyorum..çektiğin eziyet de çabası..
ailende arkandaysa çekme arkadaşım..yasakkelime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?