Bir iki kelime yazın ne olursunuz ihtiyacım var

• Konu Sahibi Konu Sahibi mutsuzzz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok üzüldüm bu olayın senin en duygusal olduğun hamile olduğun bir döneme denk gelmesine ama öncelikle olayı iyice anlaman gerekiyor eşinin anlatacaklarını sabırla dinlemeni öneririm
belkide gerçektende söylediği gibi sadece arkadaşlardır bence acele karar verme onunla karşılıklı ve açıkça konuş

ben seni anlıyorum canım..
ayrıl diyenlere söylüyorum demişsi..
bende ayrıl diyenler grubunda olduğum için üzerime alınmam normal değilmi?
mutlaka hassas..hemde fazlasıyla onu çok çok iyi anlıyorum hamile bir kadın olarak..
dediğim gibi ben fikrimi söylerim ne yaparım diyene.herkes bizim lafımızla hareket etmiyor zaten burada yada başka platformda..değilmi?

canım bak yakında bebeğin doğacak,eşine bi şans vermen için iyi bi neden...
yanlız eşinin yaptığı bu hatalarıda burnundan getirmeyide unutma...
burnu sürtsün biraz...
sevgiler...:1closedeyes:

arkdaşlarım allah hepinizden razı olsunyazdıklarınıza teker teker ceavp vermeyi çok isterdim ama işteyim ksıtlı giriyorum.ayrıl diyenleride ayrılma diyenleri de çok iyi anlıyorum biliyorum ki hepiniz iyi niyetinizle yazıyorsunuz.ben çok kırıldım tarifsiz..ben eşimle çok zor bir araya geldim kolay olmadı 6 yıl boyunca ne gözüm ne gönlüm ne aklım ne fikrim bi başkasına kaymadı hep bekledim sabrettim ve muradıma erdim halada aynıyım bana diyorki doğmamış çocuğum üstüne yemin ederim ki bu güne kadar sana ihanet etmedim gözle ihanet ettim ama fiziksel duygusal asla dedi o kadar incindimki gözle bile olsa kendimi düşündüm ben gözümü onda açtım ve ondan başkasını görmedim görmemde.ama inanmıyorum eşimdeki değişmeleri hep gözlemledim çok özür dileyerek söylüyorum özel ilşkimizde bile son bi haftadır yanıma yaklaşmadığı gibi öncekilerde de sanki istemeyerek bir an önce olsunda bitsin gibi nasıl anlatayım bilemiyorum isteyerek arzu ederek değildi.önüme geçip kendimi öldüreceğim desede inanmıyorum ben çok şey affetttim ama böyle bişeyi affetmeyeceğimi hep söyledim ailemin başından beri yanımda olduğunu hep hatırlattım istersem her an gidebileceğimin sinyallerini verdim ama buna rağmen durum ortada adam demekki korkmuyor kaybetmekten korkan insan farklı olur yazık verdiğim emeklere bu genç yaşımda yaşadıklarım ağır geliyor.bir arkadaşım daha tazesin vs.şimdi bunu yapıyorsa on sene sonra neler yapmaz yazmış evet haklı ben daha 24 yaşındayım 34 44 yaşına geldiğimde belkide bu adam benim yüzüme bakmayacak.ne olur dua edin:çok üzgünüm: kendim için en doğru yolu bulayım hepinizi sevgiyle kucaklıyorum vakit oldukça gelicem rabbim hepimizin gönlüne göre hayırlısını versin inşallah.

canım benim ben olsam diye başlamayacağım çünkü etkilemek istemiyorum seni,
öncelikle sakin olmaya çalış,bebeğini düşün, sardunya'nın dediği gibi o senin her hareketini,her duygunu hissediyor çünkü, şuan belkide herkesten daha iyi o anlıyor seni..
sakin düşünerek ver kararını..
çok üzüldüm çok,içim acıdı okurken..
inşallah hakkında hayırlısı olsun..

canım benim çok üzüldüm neden bi kadın anne olmak üzereyken bunu yaparlar ki?kadınlar her zorluğu çeken işte...o kıza gleince böyle hemcinslerimden utanıyorum evli bir erkekle olsanız ne olacak derdiniz nedir?eşin kapıda ağlamış seni çok üzdüğünü umarım anlamıştır,bi de bebek var karnında inş.pişman olur ve bi daha yapmaz...ama önceden de yapmış bak ve bedeli ağır olmamamış sen bu adama ders ver şimdi ayrıl demek kolay değil babasız büyümek zor olur bi bebek için...inş her sey düzelir annene de allah saglık versin..keşke elini kesmesedin canım bi de baban için de zor olmuştur bu durumu görmek..umarım düzelir ya ..

Arkadaşlar benim annem evlendiğinde 90kiloymuş ve bana hamileyken iyice kilo almış ve babam hep üstüne titremiş o dönemde annemin..artık devir değişti ben bu yazılanlara inanamıorum arkadas hamileyken eşi ona nasıl bakmış baksanıza şok oluyor inanın insan yani bu kadın senden cocuk yaptı aileyi oluşturma derdinde soyunu devam ettiriyor işte..bence biz erkekleri fazla şımarttık biz alıştırdık bakıma makyaja güzelliğe biz aç kalıp incecik olmaya calıştık ve gözlerine bu imajı oturttuk oldugumuz gibi kabul edemiyorlar demek ki...arkadasım hamile şu an ve sofrada yemek erken eşinden çekiniyor şişko dediği için bunları okudukça evlenesim gelmiyor inanın.:1no2:

aldatılan arkadaşlarımızın hikayelerini buradan çok defa okudum hep içim acıdı üzüldüm bazen oldu okuyamadan çıktı bazen oldu başlığı gördüm girmedim okuyup ta moralimi bozmamak için.ama hiç demedim benim eşim yapmaz.üzülmemeye çalışıyorum ama aklıma gelince gidip lavaboda ağlıyrum belki de böyle rahatlıyorum.aldatıldığımdan çok çocuğuma vede kendime üzülüyorum çünkü olan bize oldu.o bayana msj atmak istiyorum bu bi çözüm değil ama inanın içim içimi yiyor dvmlı elim telefona gidiyor diyorum yaptığından utanmalı :çok üzgünüm: biliyorum çözüm değil yaparken utanmamış şimdimi utanacak ama inanın kendime hakim olamıyorum arayıp hereyi saymak geliyor.ne olursunuz bi akıl verin msj atıcm aklıma koydum ne yazayım bu kadına beynim durdu çalışmıyor

ay yapma be güzelim ne yazacaksın ki?
yada arayınca ne diyeceksin?
saçma sapan bişeyler söyleyip moralini bozar belki..
daha çok üzüleceksin o zaman..
biliyorum merak ediyorsun herşeyi öğrenmek istiyorsun ama yapma bence..

canım ya bence msj falan atıp olayı büyütme sevindirme en azından dediğin gibi yaparken utanmamış sen msj atınca yüzünün kızarcağını zannetmiyorum bide sen msj atınca kendini çok önemser gibime geliyo bırak allahından bulsun yuva yıkanın yuvası olmas derler bak sen bundan snr bebişini düşün buraya yaz burda ii kötü sana yardımcı olmaya çalışıyorus en azından anlatınca rahatlarsın hadi canım lütfen bunu kendin ve bebeğin için yap bırak msj atmayı falan

valla babacıgında sana destekken bence al yavrunu karnındaki meleğini uzaklaş ordan huylu huyundan vazgemez arkadaşım o kadını da arama yuva yıkanın yuvası olmazz emin ol korkma mutlu olamayacaklar asla !!!
Sen haklısın ve bunu tersine cevirme kendini küçültme sakın arayarak bırak içinde kalsın Allah'a havale et o zaman istedigini hakkını fazlasıyla vericektir emin ol.
ne demişler bitanem bi kişi birinci kez seni aldatıyorsa suç onundur ,ikinci kez seni aldatmışsa bil ki suç senindir....lütfen ikincisinin olmasına izin verme affederek :1no2:
Benim düşüncelerim bunlar böyle bi durumda kalırsam uygulayacaklarımda bunlar canım ..
Sen güçlü bi kadınsın yavruna yapma en azından bunu lütfen :çok üzgünüm:

ya bu tür şeyleri okuyunca sinirlerim boşalıyo daha cok yeni evlisin eşini böyle şeyler yapmaya iten ne içinde vazgecemedigi bi dürtümü yeni bi heyyecanmı nedir eşinle konuşmaya çalış eger vazgecemeyecekse yolun başındayken bitrir
kendini üzüp hırpalama gencligini ona harcama
nacizane fikrim

canımmmm benimm üzme kendınıı bebegını dusunn öncee sakın ama sakın aldırmayı dusunmee sonucta o senın canın ama kocana bebegı aldırcagını ve bosancagını söyle ama buna öyle bı ınandırkı esyalarını toplayım babanın evıne gıt burnundan getır pısman olsun senı uzdune ıyıce bı burnu surttukten sonra affet emın ol bıdaha yapmaz öyle bır eşşeklık senı kaybetmenın korkusunu yasıycak cunku kib ve bebegınede üzme kendınıı

Gördün mü mutsuzzcum Allah'a havale et kesinlikle hakaret ederek kendini düşürme a.s
Bak nasıl çıkar mazlumun ahı görüyorsun ...

arkadaşlar 3. kişiye kızıyoruz ama o kadın biliyormu bakalim bu adamin evli olduğunu?
belki o da suçsuzdur. suçlu KOCA, onun evliliğini 3. kadın mı düşünecek kendi düşünecek. yani çok kızıyorum madem gözü dışarda bir erkeksin ne diye evlenirsin. ve arkadaşlar gerçektci olalim böyle tv deki yerlere yazan adamın gözü dışardadır yani.

bence yazma arama, seni tatmin edecek bişey söylemez, hatta kadın biliyorsa evli olduğunuzu aksıne ilişkinizin bitmesinden haz duyacak. verme bunu onun eline! rica ediyorum arama mesaj çekme. sonunda yine sen üzülürsün

hakkında hayırlısı olsun canım..
eden bulur..bunu yaz bir yere..

canım benim ya adamın yaptığına bak,sinirle hareket etme,bir süre eve dönme sakın annenlerde kal,iyice düşün,eşinin de gözünü korkut bu arad,bu iş bitti,bebeği de unut,aldırıcam,senin bebğini istemiyorum falan de ama aldırmayı bir süre askıya al,onun hiç bir suçu yok,bu arad eşinin ailesinin de yaptıklarından haberi olsa iyi olur canım.

Noksası virgülüne kadar katılıyorum arkadaşa.. Zararın neresinden dönsen kardır arkadaşımm.. Daha 1,5 senelik evlisiniz ve adamın gözü dışarda. Bir kere şans vermişsin ama o ikinci kere tekrarlamış.. Daha çok gençsin gençliğini sakın heba etme ailende destek sana arkana bile bakmadan ayrıl o evden...:1no2:

Canım ben senin bir yazını daha hatırlıyorum yanılmıyorsan tabii... hani tv de biyere msj atmıştı eşin... arkadaşlarıyla olduğu bir gün sanırsam buna benzer bir konuydu.. Ne diyeceğimi bilemiyorum neden açgözlülük yapar bu erkekler anlamıyorum..:mymeka: Üzme kendini er gec herkes hakketiği şeyi bulur.

canım zararın neresinden dönersen kardır. bak yaprak dökümündeki ferhunde de kocasıyla gelecegini göremedigi için gidip aldırmadı mı çocugunu? sende gelecegi göremıyorsan boşuna ne bebegini yuk et nede bebegının hayatına yük ol boyle daha evliiligin ilk yıllarında bıle yaşanmış depresyonlarla. yanı baksana daha ılk yıllarınız . ilerde ne olacak? bıkaç yıl sonra bırbırınıze ıyıce alıştıgınızda ne olcak durum acaba? ben kesinlikle ınanmıyorum eşinizin duzelecegine. bu kadar ınce duşunceli bırısı olsaydı en azından eşim hamıle hısseder belki bırseylerı deyıp en azından bu durum bıtene kadar ısteklerimi köreltirdim. daha hersey çok yenıyken bu kadar cesaretlı davranan bır kişinın ileriki yıllardakı cesaretını duşunemıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…