Bir iki kelime yazın ne olursunuz ihtiyacım var

• Konu Sahibi Konu Sahibi mutsuzzz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım çok üzüldüm ama biliyorsun ateş düştüğü yeri yakar bende hamileyim ve ilerledikçe herşey zorlaşıyor şimdiden düşünüyorsun belki bize söylemesi kolay geliyor diye düşünüyorsun günah diye düşünüyorsun ama okuduğum andan itibaren aklımdaki tek şey günahı olmayan bir bebeğide yarının ne olacağından emin olmadığın bir evliliğe dahil etme,şimdi evine dönüyorsun akşam geç oldu annem hasta diye bugünmü gitsem diyorsun bebek doğduktan sonra kaç kez düşüneceksin en önemli kişi sensin şuanda onun için lütfen duygusallığı bir tarafa bırak ve mantıklı düşün lütfen ,şimdi bunu yapan belliki gelecek günlerde neler yapar hiç inanmıyorum akıllanır burnunu sürtlere yine yapacak yine yapacak,lütfen kendini üzme daha yolun başındasın her tercih bir vazgeçiştir bence eşin tercihini ikinci kez başkasından yana kullanmış sende kendi tercihini yap ve bu mutsuzluğa başka bir varlığı daha ortak etme geleceği için lütfen...

Cok uzuldum...zaten hep boyle olaylari yasayan arkadaslarimiza uzulmedik mi burada...
ahh ahh...
msj atma taraftari degilim aslinda, kadinin cvp yazip seni daha çok uzmesinden korkuyorum
diger yandan da içini bosaltmis olursun ve kim bilir belkide butun gerçekleri ogrenmis olursun
cunku esine guvenmek biraz zor...
allah yardimcin olsun inan insallah tez zamanda kendin ve yavrun için hayirli olan yolu seçersin
Dualarim seninle ve bebisinle

evet canım maalesef ilk vukuatı değil..allah kimseye yaşatmasın gerçekten dayanılması çok zor

herkese çok teşekkür ederim artık gitmek zorundayım babam bu akşam konuşacakmış dün ben varım diye sesini çıkarmamış hayırlısı haa bu arada eşim msj atmış aynen şöyle aşkım napıyorsun eve geleceksin değilmi lböyle yanlış anlayacağını düşünemedim yuvanı yıkma gel evine sçs.
cvp vermedim.anneme gidiyorum gelişmelerden haberdar ederim szleri.rabbim cümlemizin yar yar yardımcısı olsun.hepiniz allaha emanet olun hayırlı akşamlar.

mutsuz özelin kapalı canım...sana anlatmak istediğim birşey var...açarsan özelini tercih ederim

canım şimdi çıkmak zorundayım yarın konuşalım tamam çok sağol.sevgiyle kucaklıyorum iyi akşamlar.

napıyorsun eve geleceksin değilmi lböyle yanlış anlayacağını düşünemedim yuvanı yıkma gel evine sçs.
su msjın yapaylıgına bak. yuvası aldatırken yıkılmıyorda bırde bunu kullanıyor senin uzerınde.

Yazıklar olsun böyle adamlara ya allah belasını versin
heleki o kocanla konuşan kadında pisliğin tekiymiş
tamam kocan adam değil zaten ama o kadınlar ya bunu nasıl yapabiliyorlar kötükedihüso
evli bir adamın yuvasını yıkan insana ben insan demem afedersin ama şerefsizin tekiymiş ikisi de klava: (bilmiyorum kadın eşinin evli olduğunu biliyor mu ama biliyorsa eğer bence böyle bi kadın)
canım kocan tanışmak için tvye msj yazmış ya orda zaten ne olduğu belli olmuş
aslında biz kadınlar hemen affediyoruz yada affetmek zorunda kalıyoruz
kimimiz de öyle ileri gidiyoruz ki erkektir yapar diyoruz
ne demek yani bütün erkekler karektersiz mi ya :mymeka:
ya kadın böyle bişey yapsa erkek affeder miydi CADIARZU,
birde böyleleri ben adamım diye erkeklik taslamasını da iyi bilirler
ama hepsi acınacak zavallılardır
sana gelince cnm hamile olsan bile bu kaldırılcak bir durum değil
birinciyi affetmişsin ikinci hatası olmuş,üçüncünün olmıcağı ne malum
bir düşün sen bu adama güvenebiliyor musun
için elverir mi o adamla aynı yatağa yatmayı
hamilesin diye üzmek istemezdim cnm :1hug:
ama içimden gelenleri yazmama engel olamadım
benim başıma gelse(Allah kimseye göstermesin) ayrılırdım diye düşünüyorum
bilmem ne kadar doğru ama kolay kolay unutulcak bişey değil bu
ama sana şunu da söliyim sen ben değilsin,bende sen değilim,farklı düşüncülere sahibiz ve bu durumda önemli olan senin düşüncelerin ve senin kararın
kararın ne olursa olsun hayırlısı olu inş,Allah bebeğine de sana da acı çektirmesin :Saruboceq:

Böyle şeyleri görünce evlenmekten çok korkuyorum benneyaptımki
Kime güvenipte evlenicez bilmiyorum
Allah bu aldatanların tez zamanda cezasını versin,herşeyden şüphe duyar olduk artık....
Bence bu adam iyi bir cezayı hak etmiş onu çok pişman et bence bu yaptığının bedelini ağır ödemeli onunda canı en az seninki kadar yanmalı kötükedihüso
Allah yardımcın olsun arkadaşım :Saruboceq:

yok cnm hamile olmayanlarında başına geliyor ben hamile değildim.ama çok güzel yapmışsın yuvasını kırılan camlar evi terkeden bir eş araya anne babaları girip olayı öğrenmeleri nefis olmuş.yani pişman etmişsin ama yetmez.burnundan getirmek için çok zamanın olacak.sakın evinide terketme birdaha bu ona yeter.iyice gözü korkmuştur.neden böyle yapıyorlar diye hiç sormuyorum artık.çünkü ne mantıklı bir cevabı var nede açıklaması yapıyorlar işte.kimi çok güzel idare ediyor.kimide eline yüzüne bulaştırıyor.allah sabır versin.ama asla bırakmayın peşini.bir kere yapan yine yapar.ama ipin ucunu bırakırsanız tabi.hayırlı doğumlar diliyorum ayrıca.keşke yaşamasaydınız diycem ama.boşverin.önce bebeğiniz sonra eşiniz.a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
allah ıslah etsin eşinizi..
diğer kadınınında er yada geç başına gelicek
aynen sizin yaşadıkalrınızı yaşıcak
bundan emin olunn
bi kadın hem cinsine bunu yapmamalıııııııııııı !!!

canım tlf numarasını biliyosan öğrenmek kolay
ama bunun için yuvanı yıkma
al senin olsun deme
daha yeni belki bi heyecan aradı tabiki o senin kocan bide çocuk adamaın ekmeğine yağ sürme

Canım benim yaşadıkların hiç kolay değil güçlü olmalısın herşeye rağmen..
Çok iyi düşünmelisin diyemiyeceğim çünkü burda düşünecek çokşey yok..Herşey ortada..Ailesini seven, bu bağı koparmak istemeyen, sahip çıkan, saygı duyan biri olsaydı eşiniz şuan bu noktada olmazdınız..Yuvanı yıkma cümlesi sana değil bu yuvanın duvarlarına zarar veren eşine söylenmeli..Sen sonuna kadar haklısın davanda...
Sana söyleyeceğim tek şey bebeğini düşün..Kocanın bu hatasını tatlı masum bebeğinden çıkartma.Sağlığını düşün..Ağla rahatlamaya çalış ama kendine bebişine zarar vermeden.
Ailenin senin yanında olduğunu bilmek gerçekten çok güzel..Onların kucakları sana herzaman açık bu güçlü olmandaki en büyük sebep bana göre..
Hakkında hayırlısı olsun senin ve çocuğun için....

hamılelıkte hep böle seyler duyuyoruz canım sakın ol bekle bebegını dogur gecıcektır zor ama sabat etmen lazım bekle sabırlı ol bı ıkı aya sabredersen tertemız olacaktır genelde böle oluyor cunku sölemesı kolay tanı durumun zor anlıyruz ama bekle sabret cocugunu dogur sonra duzelıcektır

erkekler de karıları hamıleyken buhrana gırıor cunku.

canım yaa ne desmki
çok üzüldüm sıkma canını nasıl evlendiniz?anlaşarak mı?bilemiyorum ama .
gerçekte nasıl bir insan eşin.sana nasıl davranıyor

1,5 yılda bir adamın böyle olması için çok çok çokkkkk erken. Aslında her zaman erken ama bu kadar kısa sürede bunarı yapan biri ilerde neler yapabilir acaba diye düşünüyorum.
hamilesin, çok hassas bir konu çok hassas bir durumdasın.. O yüzden yorum yapmaktan çekiniyorum.
Babanın evine git, orda kal bir müddet.. sakin kafayla düşün.. acele etme sinirinin geçmesini bekle.
Allah bebeğinin doğmasını isterse doğacaktır, babalı ya da babasız... Unutma "bebekler zaten hep annenindir." babalı ya da babasız...
Sen içine dön dinle bebeğini, o sana doğmak isteyip istemediğini söyleyecek.. Hiçbirşey için acele karar vermemeni istiyorum sadece herşey için zamanın var. bekle biraz sakinleş..
Ha bu arada, o kadına da mesaj mı atacaksın arıyacakmısın ne yapacaksan yap biran önce. yoksa aklında kalacak. Küçülürüm falan diye de düşünme, yap bunu. için rahatlasın. Yoksa hep içinde kalacak... Aldatmalar karşıdaki kadından bağımsız olarak erkeğe aittir bunu da unutma. Aslında kadını arasan da onun söyleyeceklerine de güven olmaz, çünkü eşin ona zaten olayı anlatmış ve ararsan nasıl davranması gerektiğini de söylemiştir. O yüzden muhatap olmadan mesaj atmak daha mantıklı gibi...

cok yanlis yapmis esin..
bence biraz annenlerde kal,burnu sürtsün ki kiymetini anlasin..
anlasinda bir daha boyle seyler yapmasin...

valla bence hiç durma topla valizini ve çık o evden,yapabildiğin kadar ayrı kal,eğer akıllanırsa zaten ve seni gerçekten seviyorsa peşini bırakmıyacaktır,bir süre onra dönersin evine,ama yaptığını ne büyük hata olduğunu anlasın,eğer hiçbir şey yok gibi onunla kalmaya devam edersen gelecekte de bu tür olaylara davetiye çıkarmış olursun bence,

elinden geldigince sakin ve soguk kanli olmaya calis.
önce babani tebrik ederim, insallah bütün babalar da senin baban gibi evlatlarina sahip cikarlar...

son karari verecek olan sensin arkadasim,
ayril yada ayrilma diyemiyorum su asamada...
ama kocanin güzel bir derse ihtiyaci var bu kesin....

nedir bu kadinlarin kocalarindan cektikleri ya...

aldatmayı marifet sayan ezik ve zavallı erkekler ........beyinleri o kadar küçük ruhları o kadar ezikki karısını aldatıp kendi içlerinde kahraman oluyolar aptal beyinlerini tatmin ediyolar iradesiz yaratıklar....... bence üzülmeye bile değmez ona sadece ne kadar zavallı ve acıncak durumda oldugunu hissettir unutma seni 10 defada aldatabilse o yine zavallı kendi iradesine sahip cıkamayan bir insan ve bence baba olmayıda haketmiyor ama sen bilirsin ister ayrıl ister barış ama kendini üzme onun için .......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…