bir ilişki bu kadar sürünür mü

canm işte sa'dan başka birşey yazmadığınada yemin etti :'(
haklısın her kelimende bende hep bunu söyledim olay sohbet etmek değil söz vermendi dedim
sadece bi oyun diyor bir oyun için bu kadarda olmaz diyor

Ona hem tepki gösterip hem de onunla barışmak için uğraşarak kendinizle çelişmişsiniz bir nevi... Şimdi de barıştıktan sonra meseleyi tekrar dallandırıp budaklandırırsanız bir kez dada kendinizle çelişir, bu kez de "mızmız, dengesiz" ve "çekilmez" ilan edilirsiniz... "Biz bunu halletmemiş miydik?" der ve daha kırıcı tepkilere maruz kalırsınız, o nedenle bu konuyu fazla uzatmayın ama değindiğimiz noktaları da aklınızın bir köşesinde tutun ve önleminizi alın...

Konuşmanız salt bu konu üzerine değil, genel olsun... Kırıldığınızı, ona güvenememekten korktuğunuzu, tartışmaları sevmediğinizi anlatın... Tabi konu başlığınızdaki gibi ilişkinizin süründüğünü değil de devam etmeye değer olduğunu düşünüyorsanız ve aklınızda sizi huzursuz edecek soru işaretlerini giderebildiyseniz... "Buradan" her şeye rağmen onu sevdiğinizi ve kaybetmek istemediğinizi görebiliyorum...

evet onu kaybetmek istemiyorum :'(
sizce onun bu nazlı kendini beğenmiş hallerini değiştirmem mümkün mü artık
her tartışmadan ben suçlu çıkıyorum
ayrıca daha önce 1 yıl kadar önce nette bir kızla yazışmasın yakaladım asılma falan yokru sıradandı ama başta inkar etmişti
keşke o zaman ayrılsaydım ama ağlamalarına kandım :'(

İşler değişti...

"Onu kaybetmek istemediğinizi görebiliyorum" dedim, keşke karşı tarafta da bu durumun karşılığını görebilseydik...

Az evvel "Kızlarla yazışsa da bunu dürüstçe itiraf edeceğini sanmıyorum erkek arkadaşınızın" demiştim, örneği de varmış demek...

Size "Çok üstüne gitmişsin" diyen mülayim arkadaşınızı bu olayı anlatıp susturamadınız mı? Erkek arkadaşınız yapmayacağına söz verdiği halde sadece "sa" yazmak için sohbete girdiğini söyleyince, daha evvel de böyle yaptığını söyleyip sağlam bir tavır takınamadınız mı? Hayır, bunun yerine arkadaşınızın dolduruşuna gelip onunla barışmaya uğraştınız...

Yalan söylüyor ve zor itiraf ediyor hatalarını, buna rağmen her tartışmadan siz suçlu çıkıyorsunuz çünkü siz kaybetme korkusuyla atmamanız gereken adınlar atıyorsunuz onda ise nasıl olsa siz "ortalığı toparlarsınız" diye kaybetme korkusu kalmamış...

"Onun bu nazlı, kendini beğenmiş hallerini" değiştirebilirsiniz, en az 3 tartışmada alttan almazsınız, o aramazsa aramazsınız, olur biter ama yalan söyleme huyunu değiştiremezsiniz... Yapar yapar inkar eder... "Asılma yoktu, sıradan bir konuşmaydı" dediğiniz yazışmayı inkar etmiş erkek arkadaşınız, o kızla öyle bir elektrik yakalanmamış... Böyle masum bir durumu bile inkar ettiyse, karşıdan da yeşil ışık yanarsa ve "yaramazlık yaparsa" ruhunuz duymaz farkında mısınız?

Size "Okeye de girdim, sohbet de ediyorum, nasıl olsa kızdın" diyecek kadar nispet yapıp bu durumdan tertemiz çıkmak için geçmişinde benzer vukuatları olmaması lazımdı erkek arkadaşınızın... Konu başlığınız işte şimdi anlam kazandı...

ne yapmam lazım lütfen bi akıl verin çok çaresizim canım çok acıyor :'((
oan msj atıp hesap sormak istiyorum sabredemiyorum ama gereksiz biliyorum :'((

başkası olsa belkide ayrıl derdim ama ilşkimiz sadece bu boyutta değil
bu olaylar hariç hep yanımda
sırf aynı şehirde kalalım diye akşam 8 sabah 8 çalışıyor
normal zamanda gözümün içine bakan her istediğimi yapan biri :'(

Umutlu_Ol mesaj kutunu boşaltman mümkün mü acaba ? Özel m. kutun dolmuş. :26:

Konu dışı oldu ama başka bir yere yazamazdım. Kusura bakmayın.

ne yapmam lazım lütfen bi akıl verin çok çaresizim canım çok acıyor :'((
oan msj atıp hesap sormak istiyorum sabredemiyorum ama gereksiz biliyorum :'((

Siz mesaj atarsınız o da pişkin bir karşılık yazar, daha beter hissedersiniz çünkü bu meseleye kendi rızanızla sünger çekmişsiniz...

Sakin olun ve kendinizi yıpratmayın...

Geçmişiniz ve son yaşadığınız olay için hesap sormanız onu etkilemeyecek çünkü barışmak için çaba harcamışsınız, onun algısında onun hatasızlığını kabul etmiş oldunuz...

Kendinizi sorgulayın, gerçekten onu kaybetmek istemiyorsanız ve onu affetmeye meyilliyseniz sıkıntılarınızı dile getirirsiniz ve bir sonraki olayda bu kadar alttan almazsınız...

Kesinlikle dayanamayacağınızı, yaptıklarını sindiremeyeceğinizi düşnüyorsanız da dünden bugüne ne varsa eteğinizdeki taşları dökersiniz...

Her iki durumda da ilişkinizin devam edeceğini, onsuzluğa dayanamayacağınızı düşünüyorum ben... Herkesin tahammül eşiği farklı ve siz yaptıklarına rağmen onu hala seviyorsunuz...

Bu nedenle sonradan pişman olacağınız, yine geri adım atacağınız ve kendinizi af dilemek zorunda bırakacağınız bir şey yapmayın anlık öfkeye kapılıp...

çok soru sordum biliyorum ama çok mantıklı yorumlar yapıyorsunz teşekkür ederim
sizce onla barışmak enayilik olur mu :'((((((

yahu erkeklere acıyorum....... neden bu kadar sıkıyorsunuz ki... siz yapma dediniz diye, görürsünüz diye yapmayacak mı?... isterse yapar, çoğu zamanda ruhunuz duymaz. hele benim kız arkadaşım beni bu kadar boğsa.. ben dayanamam herlde koyarm kapının önüne valla...

çok soru sordum biliyorum ama çok mantıklı yorumlar yapıyorsunz teşekkür ederim
sizce onla barışmak enayilik olur mu :'((((((

O nasıl söz, barışmak istiyorsunuz çünkü seviyorsunuz, sevmek enayilik olur mu hiç?

Sadece kabullenmek olur, aynı hataların tekrarlanma yine sizin alttan alma ihtimalinizi, bu gece boğazınızda hissettiğiniz düğümü yine hissetme olasılığını, siz onu kaybetmekten böylesine korkarken onun "Ayrılırsan ayrıl ne yaparsan yap" sözlerinin acısını, bir şey söylemek zor...

Sanırım sormak istediğiniz ben olsam ne yapardım...

Ben olsam barışmayı kendim istemiş olmama rağmen düşündükçe olanları sindiremediğimi, ona güvenemediğimi, onu sevdiğimi ama hatalarını telafi edene kadar onunla görüşmeyeceğimi, aksi halde kendime haksızlık ettiğimi düşündüğümü söylerdim... Bunları söyledikten sonra geri dönüşü yok biliyorsunuz, yani o vazgeçerse, sizi kazanmak için uğraşmazsa, bu kez gerçekten biter...

Sizin bu noktada bunu göze alabileceğinizi sanmıyorum... O nedenle içinizden geleni yapın, elbette bu kadar verici olduğunuz bir ilişkide aynı özveriyi karşıdan da beklemeyi ne kadar hak ettiğinizi unutmayarak...

çokk teşekkür ederim
ayrılık lafı konusunda ben hatalıyım bence çünkü tehdit ettim ayrılmakla bi kaç kez o da ayrılırsan ayrıl dedi
daha önceki tartışmalarımızdada yapmıştım o sıralar ağladığı oldu bunun için ayrılınmaz falan diye artık ciddiye almıyor tabi

Size katılıyorum, bu forumda erkek haklarını benim kadar savunan azdır hatta bu nedenle erkek olduğumu sananlar bile oldu, bu yönde özel mesaj atanlar... Kadınların onları boğmalarına, hesap sormalarına karşıyım...

Burada konu başka, konunun tamamını okumadınız sanırım... Erkek arkadaşı verdiği sözü tutmuyor, ardından kafa tutuyor konu sahibine... Daha evvel de vukuatlarını inkar etmiş, ardından kabullenmiş hatta son tartışmaya kadar küfürlü kavgaları olduğunu da yazdı konu sahibi... Burada mağdur olan erkek tarafı değil...

Öyle olsa konu sahibi bağrına basmaya hazır zaten...

haklıyken haksız duruma düşmüşsün verdiğin tepkiler nedeniyle.. ve kendinle çelişmişsin sonra da rolleri değiştirmişsiniz.. özürler dileyen diller döken adam gitmiş restler çekilmeye başlanmış.. böyle olacaği belli çünkü tepkilerin çok abartılı.. hatasını mı gördün ? yalanını mı yakaladın ? öyle bağirip çağirmayla sorgulaya çekmeyle olmuyor işte. böyle durumlarda en güzel tepki tepkisizlik.. sakinliğinle sessizliğinle ezeceksin onu ki adamın yaptiği hatayı fark etmesini sağlayacaksın.. sen adamı köşeye kıstırırsan adam da kendini savunmaya başlar ardından bi bakmışsın ki sen suçlu olup kalmışsın.. net olacaksın böyle durumlarda.. ne istediğini bileceksin.. seni üzecek bişey mi yaptı ? kes iletişimini.. arama sorma.. sessiz kal.. orda durur düşünür işte.. yapmasını istemediğin bişey mi yaptı ? küçücük bişey bile olsa tavrını koyacaksın. ve net olacaksın.. çelişmeyeceksin kendinle. u dönüşü yaparsan adam bildiğini okumaya devam eder.. böyle emir cümleleri kurup durdum çok itici bi yorum oldu farkındayım ama şuan öyle bi durumdayım ki ben benim suanki durumuma düşme.. ben de böyle yapa yapa adamı öyle bi hale getirdim ki , nasıl olsa burcu affediyor nasıl olsa ben resti çekince geri dönüş yapiyor diye düşündü maşallah en son bombası harika oldu yani.. son derece hassas olduğum bi konuda çok güzel bi yalanıyla altüst etti gene beni.. olan bize oluyor.. baştan alıştıracaksın.. nasıl başlarsa öyle gider..

kendınıze kufur edılmesıne musamaha gosterecek kadar cok sevıyosunuz demekki... Aranızdaki saygıyı kaybetmenız ılıskının gıdısatı acısınadn atlanmayacak muhım bi nokta. Hıcbırsey onu haklı cıkaramaz..

Konunun ana ıcerıgınde tartısma konunuz benım ıcın goz ardı edılebılır bı durum..tabi herkesın hassasıyet noktası ayrı buna lafım yok.Esas nokta sıze daha once yapmayacagını soyledıgı seyı yapıp,Üstüne yalan söylemesi cok celişik durumdayken ustune af dılemenız yapılmayacak 10 kusurlu hareketten bırı..Kendınıze yenılmıssınız yada arkadasınızın doldurusuna gelmıssınız..Herneyse Askta gurur olmaz tabi ama saygı unsurunu aşmasına,cok seviyorum diyerek fırsat vermeyın..Heee bıde ayrılıkla tehdıt etmeyın..Aranızdakı konu halloluncaya kadar tatlı sert durusunuzu koruyun,iletişiminizi koruyun..Küstüm gel al gonlumu agla zırla kapımda bekler modunda takılmıs bundan oncekı hatalarında,Sende blofu abartınca ters tepmıs sonunda..

Yapma bacım evet insan en cok sevdıgıne kırılırda,İçine cekılıp hatasını telafı etmesını beklemek yerıne karsına alıp cocuk gıbı tembıhlercesıne altın kuralları hatırlatmak gerekli..Bulustugunuzdada artık olay gecmıs tekrar desıp kudurtmak yerıne..O gun su sebepten kızdım bu su o davranısın kusurluydu dıkkat etmenı rıca edıyorum ve bu konuyu burada kapatalım de.. yeter bence..Şimdi tekrar ustune gıdersen olmaz yanı..

canm haklısın üstüne gide gide kız gibi tripli bişey yaptım çıkardım onu onunda bi tarafları kalktıkça kalktı

küfürü bana etmedi hiç,şahsıma etmedi yani mesela s...m böyle tartışmayı falan gibi konuşuyordu
evet gaza geldim hatalı davrandım bugün buluşacağız kavga etmicem kesinlikle,tartışmak istemiyorum diyip rahatsız olduğum konuları anlatacağım güzelce

açıkçası face olayına takıldım ben... ne demek kimseyle konuşmayacaksn sohbet etmeyeceksin.... çocuk oyun için arkadaşından yardım istemiş... bilmiyorum ben bunu yapmazdm sözlüme.. belkide böyle bir kız olmadığım için 8 bçk yıllık ilişkimizi ilk günkü heycanı ve aşkıyla sürdürüyoruz... yorumum özellikle sohbetin yasaklanması kısmına.

arkadaşı değil tanımadığı biri mesele o zaten

bugün buluşup konuştuk face olayında sözümü tuttum ben sohbet alanı kapalı kimse bana yazamazdı dedi
neyse özetle bana yaptığı inatı sordum kızlarla konuştunmu dedim hayır tabiki ama bundan sonra söz falan kalmadı istediğim oyunu oynarım sohbet etmem güvenmiosan kusura bakma dedi ama daha öncedeb sohbetli oyunlara girmeyeceğine söz vermişti
bende asıl sen kusura bakma sözüne sadık olmayan adamla işim olmaz dedim çünkü ne kadar sevsemde taviz veremezdim yoksa köle olacaktım sanki
o da değişti benden beklemiyor gibiydi işlerinden bahsetti sonra aşkım barışlaım falan dedi
bende böyle olmaz bi kavgayla sözünü unutan adama ben nasıl güveniyim hak ver banada anla dedim
haklısın aşkım sinirden söyledim zaten oynamıcaktım o okey tavla falan zaten oynamıyorumda onları normalde biliyosun dedi

bende kızlarla konuşmuş olsaydın sırf bana inat olsun diye yemin ederim bu ilişki bitmişti bugün konuşan yarın ilerletir aşkından ölsemde affetmezdim dedim
haklısın aşkım dedi okey oynamdım bile dedi ve kimseyle konuşmadığına yemin etti

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…