bugün buluşup konuştuk face olayında sözümü tuttum ben sohbet alanı kapalı kimse bana yazamazdı dedi
neyse özetle bana yaptığı inatı sordum kızlarla konuştunmu dedim hayır tabiki ama bundan sonra söz falan kalmadı istediğim oyunu oynarım sohbet etmem güvenmiosan kusura bakma dedi ama daha öncedeb sohbetli oyunlara girmeyeceğine söz vermişti
bende asıl sen kusura bakma sözüne sadık olmayan adamla işim olmaz dedim çünkü ne kadar sevsemde taviz veremezdim yoksa köle olacaktım sankio da değişti benden beklemiyor gibiydi işlerinden bahsetti sonra aşkım barışlaım falan dedi
bende böyle olmaz bi kavgayla sözünü unutan adama ben nasıl güveniyim hak ver banada anla dedimhaklısın aşkım sinirden söyledim zaten oynamıcaktım o okey tavla falan zaten oynamıyorumda onları normalde biliyosun dedi
bende kızlarla konuşmuş olsaydın sırf bana inat olsun diye yemin ederim bu ilişki bitmişti bugün konuşan yarın ilerletir aşkından ölsemde affetmezdim dedim
haklısın aşkım dedi okey oynamdım bile dedi ve kimseyle konuşmadığına yemin etti