halam hep çirkin olsun benim olsun dermiş hiç dış görünüşe önem vermemiş bi gün karşısına bi adam çıkmış ve ben bu adamla evlenmeliyim demiş kocasını görseniz tarık akan o kadar yakışıklı ve muhteşem iyi biri 30 yıllık evliler 3 çocukları var inşallah isteyen herze böle evlilikler nasip etsin Allah ama bencede çirkin olsun benim olsun
zaman herşeyin ilacı sende zamana bırak fakat sakın ona bu düşüncelerinden bu kadar açık bahsetme onu kırarsın hemde çok bi gün içinde bi kıvılcım oluşursa emin ol o sana dünyanın en yakışıklı erkeği olarak görünecek ondaki başka güzellikleri keşfetmeye calış
Şu an normal iki arkadaş gibi konuşuyoruz.. Teklifine cvp vermek için zaman istedim.. Tanıdığım kadarıyla
iyi, güleryüzlü, kibar, nazik bir erkek.. Beni sevdiğini de gösteriyor.. Seni cvp verene kadar beklerim, hiç sorun değil, tek duam teklifimi kabul etmen diyor.. Bu kararsızlıktan bıktım.. ooooff of..
Benden hoşlanan biri var.. Şu ana kadar yanlış bir davranışına pek rastlamadım.. Aslında konuşması, ilgisi hoşuma gidiyor ama dış görünüşünü tam olarak beğenmiyorum.. İlerde sorun olur mu bilmiyorum.. Ben beğenilen biriyim, çevremin ve ailemin düşünceleri de önemli, ya onlar yakıştırmazsa, bu mu falan derlerse; hem kendim için hem o kişi için üzülürüm.. Kendim kabullensem, diğer kişileri belki bir şekilde susturacağım.. İç güzellik öncelikli benim için ama dışını da beğenmek lazım diye düşünüyorum.. Yoksa aradığım, herkesin hayran olacağı süper yakışıklı biri değil.. Güzel olmasaydım belki o da beni beğenmeyecekti, bu kadar ilgi göstermeyecekti.. Kararsızım anlayacağınız... :44:
Fikirlerinizi bekliyorum, böyle bir durumla karşılaşan oldu mu, ilişkisi olanlar, evliler; hepiniz çok beğenerek mi ilişkiye başladınız?? Ya da yalnız olanlar dış görünüş olmazsa olmaz kriteriniz mi?[/QUO
beni anlatmışsın aynısı şuan başımda.. beni seviyor dersem hakaret olur aşkından ölüyor. evlilik tarihini belirlemiş o derece evi falan nerden istersin diye soruyor ama gel gör ki aşık değilim. bunun nedeni de ilk başta beğenmemiş olmam. bu kadar aşık diye bir şans vericem dedim belki içim ısınır. şuan deniyorum bi kıpırdanma var gibi ama aynı kaygılar içindeyim. yakıştırmazlarsa ! bide benden 10 yaş büyük babam karşı çıkar genelde böyle şeylere. bende çevremden hep beğenilen biriyim o da bana hep çok güzelsin diyor ama ben çok yakışıklısın diyemiyorum. benim tek aşık olduğum insanda çok yakışıklı değildi ama aşık olduğumdan dünya karşıma gelse umrumda değildi. sorun bu işte biz aşık değiliz. söyledim de ben. aşık değilim sana olması için uğraşıyorum ama olmazsa da ben elimden geleni yaptım dedim. bakalım nolacak ..
azda olsa hoşlanma var mı içinde
ilk görüşte tabiki dış görünüş önemli olabilir. ama şöyle bir örnek vereyim. bana zamanında arkadaşlarım benden hoşlanan bir çocuğu gösterdiler ve ben ' ayyyyy bunu mu bana yakıştırdınız hayatta istemem' diye kelimeler kullanmıştım. ama sonra aynı ortamda bulunmamızdan dolayı onu tanıma şansım oldu arkadaş olarak. sonra ona uzaktan uzağa kör kütük aşık oldum. aşık olduktan sonrada gözüme o kadar yakışıklı gözüktü ki anlatamam. yani tanımak gerekiyor karşındakini. seni bir gülüşü, bir bakışı, kültürü, esprileri, sempatikliği, ciddiyeti seni etkileyebilir.
arkadasım sadece hoslantıyla yola cıkma derim cunku o hoslantı ufacık bı tartısmada bıtebılır ama onsuz duramıyorsan ondan haber almadan edemıyorsan görunce elın ayagın dolasıyor aklındakıler ucuyorsa ve o varken baska hıc birşey umrunda değilse basla hee bunlar yok suan dıyorsan bosver arkadas kal bence onunla benım dusuncem olcaksa bır tane olsun ömrumce olmıycaksa hıc olmasın cesıt cesıt sevgılı istemem bırde her sevgılının hakkına giriliyor illakı bunun bırde öbur tarafı var bıtane olsun tam olsun içi dışı tatlı olsun güzel olsun.
canım eğer içinde birazcıkta olsa hoşlanma varsa teklifini kabul et derim.ben böyle bir hatayı yaptım.zamanında çok iyi arkadaşım dediğim kişi benden hoşlanmıştı.ben onu arkadaşım olarak görmeme rağmen teklifini kabul etmiştim.aslına bakarsan hemen hemen aradığım kriterlerde biriydi.eli yüzü düzgün,boylu poslu,beni çok seven kırmak istemeyen ve gerçekten ilgileniyordu benimle ve içi dışı bir derler ya aynen öyle biriydi.tek ki giyiniş tarzı bana göre değildi ve mesajlarda filan kısaltma yapardı(bu konuda takıntılıyımdır).ama ne var ki bir zaman sonra sevemediğin birinden ilgi görmek senin için bir şey ifade etmiyor.attığı mesajlara,aramalarına geri dönmediğim çok olmuştur.bu olumsuz yanları aşılabilinir miydi? ben sevebilseydim neden olmasındı ki..sonucunda onu çok fazla üzdüm sonucun böyle olacağını bile bile yaptım hem de..bu yüzden çokta vicdan yaptım kendime.çünkü yapamayacağımı anlayıp bunu ona söylediğimde çok kötü olmuştu uzun bir süre bu hali devam etmişti.şimdiyse hala arkadaşız yaz sonunda askerden geliyor.askerdeyken ya da izinde filan hep görüşüyoruz,akıl danışıyoruz birbirimize filan ama hissediyorum hala beni sevdiğini.ama hep diyorum keşke sevmeden yapmasaymışım.çünkü ne kadar arkadaş olsakta o eskisi gibi davransa da benim yüzümden yaşadıkları aklıma geliyor ve ister istemez ben de kötü oluyorum
canım biraz uzun uzadıya yazmışım ama demem o ki içinde ona karşı en ufakta olsa bir hoşlanma varsa başla derim.çünkü o küçücük hoşlanmayla başlayacak onu tanıdıkça büyüyecektir içindeki sevgi.ama hiçbir yanı sende bir etki yaratmıyorsa sırf iyi biri diye de çıkma bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?