Benden hoşlanan biri var.. Şu ana kadar yanlış bir davranışına pek rastlamadım.. Aslında konuşması, ilgisi hoşuma gidiyor ama dış görünüşünü tam olarak beğenmiyorum.. İlerde sorun olur mu bilmiyorum.. Ben beğenilen biriyim, çevremin ve ailemin düşünceleri de önemli, ya onlar yakıştırmazsa, bu mu falan derlerse; hem kendim için hem o kişi için üzülürüm.. Kendim kabullensem, diğer kişileri belki bir şekilde susturacağım.. İç güzellik öncelikli benim için ama dışını da beğenmek lazım diye düşünüyorum.. Yoksa aradığım, herkesin hayran olacağı süper yakışıklı biri değil.. Güzel olmasaydım belki o da beni beğenmeyecekti, bu kadar ilgi göstermeyecekti.. Kararsızım anlayacağınız... :44:
Fikirlerinizi bekliyorum, böyle bir durumla karşılaşan oldu mu, ilişkisi olanlar, evliler; hepiniz çok beğenerek mi ilişkiye başladınız?? Ya da yalnız olanlar dış görünüş olmazsa olmaz kriteriniz mi?
Eğer gerçekten ona karşı birşeyler hissetseydin diğer insanların ne düşüneceği umrunda olmazdı
Şuan sadece bi boşluk anı ve ilgisi hoşuna gidiyor
İlla sorunun cevabını istiyorsan, güzellik göreceli bi kavram
Senin beğendiğini ben beğenmem benim beğendiğimi sen beğenmezsin
Ama herkesin beğeneceği birşey varsa bir erkeğin sevgilisini el üstünde tutması ve seven gözlerle bakmasıdır
Sevdiğin takdirde dış görünüşü ilerde problem olmaz ama ne zamanki karşındakini sevmemeye başlarsın o zaman dünyalar güzeli de olsa sana batar
Konuşurken dış değil iç güzellik diyorlar ama hiç beraber olamıyorlar ilişkiden eser yok :)eğer sen erkeğinin dış görünüşünden rahatsız değilsen sorun yok ,başkalarını takma :)
canım bak ben açık açık düşüncelerimi yazayım, dış görünüş ilk anlamda tabi ki önemli en azından bir yanını beğenmelisin...kendimden örnek vereyim erkek arkadaşım bana teklif ettiğinde ilk görüşte aşkta yoktu ,aşırı bir hoşlanmada yoktu...sadece sempatik,tatlı buluyordum,giyimi kuşamı hoşuma gidiyordu ..yani en azından onda dikkatimi ilgimi çeken şeyler vardı ,böyle olunca içinide tanımaya karar verdim ve şimdi 3. yılımıza bitirip 4e giriyoruz ilişkimizde ve şuan çook seviyorum.demek istediğim dış görüntü olarak hiç bir yanı sana çekici hoş gelmezse onu tanıma isteği duymazsın zaten ve içini öğrenemezsin,ama en azından bir giyiniş tarzı bakışı,gözleri hoşuna gider gibi olursa tanıyıp iç güzelliği ile birlikte aşık olabilirsin,ama hiç kimsede ben bu çocuğun tipini hiç beğenmedim ama dur bir içi nasıl bakayım demez
tatlım eğer onu seviyorsan hoşlanıyorsan dış görüntü hiç önemli değil 60 yaşına gelince senin güzelliğin tazeliğin yerinde kalıcak mı yada Allah korusun bi kaza geçirsen o güzelliğinden eser kalmasa yani kısaca böle şeyler gelip geçici önemli olan kalbinin güzelliği eğer kalbi güzelse 60 yaşınada girse o güzellikte küçücük bi değişiklik bile olmaz düşün bi kere dünyanın en yakışıklı erkeğiyle evlisin ama seni aldatıyo kibar deil anlayışsız hanzonun teki bi süre sonra onun yakışıklığı gözüne görünür mü bence iyi düşün öle karar ver tatlım öptm (annem hep güzelliğine güvenme bir sivilce yeter zenginliğine güvenm bir kıvılcım yeter der.)
bizim buralalrda bir laf vardır Güzelliğe doyum olur ama huya doyum olmaz
ben sana kendimden bahsedeyim;paşamı ilk gördüğümde bana çok yakışıklı gelmemişti ama benimle ilgilnemeye başladı
sonra yavaş yavaş dünyanın en yakışıklısı haline geldi bunda sadece onun da payı yok tabi
ben de sevmeye istekliydim ve sorun yapmadım şimdi görsen bana çok tatlı geliyor maymunum çirkinim diye seviyorum (ama gerçekten boylu poslu kaşlı gözlü hakkını da yemeyeyim)
ama sen bunları takıyorsun ve başkalarının görüşlerine önem veriyorsun bence acele karar verme
çünkü,yarın öbür gün ilk kavganızda gözüne çirkin gelecek ve bunların hepsi sana batacak
hem sen hem o kırılacaksınız
çok iyi düşün karar ver
aşkın gözü kördür diye boşuna dememiş atalarımız[/QUOTE
Çok haklısın ben de böyle düşünüyorum.. Zamana bıraktım zaten o da beklemeye hazırım sen karar verene kadar diyor.. Tabi oyalamak da istemem onu ama ben halimden memnunum diyor.. Sanırım herşeyi zaman gösterecek.. Değerli yorumlarınız için teşekkürler..
ben beğeneyim ama başkası bakmasın bile
şaka bir tarafa dış görünüş önemli bence. tabii ki altın ve pırlantayla süslü içi boş davul misali olmasındansa en iyi sesi çıkaran zurna olsun daha iyi.
benim bir arkadaşım var bi kızla çıkmaya başladığında öylesine takılıyoruz die başlar lafa çünkü o kız için birileri çirkin yada şişman zayıf herhangi bişey dediğinde zaten öylesine takılıyoduk deyip bırakıverir kızı sevse yada hoşlansa bile onun için kul köle olan kızları hep dış görüntüleri ile yargılar şu anda35 yasında evlenmek istiyor ama bu kafayla gittiği sürece 70 ine gelse evlenemiycek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?