Bir ilişkide erkeğin dış görünüşü ne kadar önemli, kızlar cvp lütfen!!!

Eğer gerçekten ona karşı birşeyler hissetseydin diğer insanların ne düşüneceği umrunda olmazdı
Şuan sadece bi boşluk anı ve ilgisi hoşuna gidiyor
İlla sorunun cevabını istiyorsan, güzellik göreceli bi kavram
Senin beğendiğini ben beğenmem benim beğendiğimi sen beğenmezsin
Ama herkesin beğeneceği birşey varsa bir erkeğin sevgilisini el üstünde tutması ve seven gözlerle bakmasıdır
Sevdiğin takdirde dış görünüşü ilerde problem olmaz ama ne zamanki karşındakini sevmemeye başlarsın o zaman dünyalar güzeli de olsa sana batar

yorumların tamamını okumadım belkki yazdıklarıma benzer şeyler yazanlar olmuştur, kusura bakmayın
eğer insanların ne söylediklerine kulak asmıyorsanız, bunu becerebiliyorsanız kesinlikle % 1 bile önemli değildir dıiş görünüş.
ancak tam tersi 3 -5 gün sonra sana yakışmıyor, sen daha yakışıklılarına layıksın vs. gibi saçama sapan ve bile bile konuşan insanlar çıktığında sözlerine acaba mı gerçekten mi gibi içinize bir kurt düşürebilecek kararterdeyseniz önemli tabii
ben size kendimi örnek verecek olursam ben asla renkli gözü hele de erkekte renkli gözü sevmezdim ama şimdi eşimin gözlerine baktığımda kaybolmak istiyorum orda hiç kırpmasın hep bakayım istiyorum. hatta ilk yorumum eşimle tanışınca ama X'in gözleri renkli demiştim soranlara :)))
daha böyle bir sürü örnek verebilirim ama kısaca benim için asla önemli değil

Dediğin gibi şu an yalnızım ve ilgisi hoşuma gidiyor.. Ama beni gerçekten çok seviyorsa hayır dersem ilerde pişman olur muyum acaba... Evet de desem dış görünüş meselesini aşamazsam en ufak bir başka kusuru daha çok gözüme batarmış gibi geliyor.. Onu üzmeyi de hiç istemiyorum...

ben beğeneyim ama başkası bakmasın bile
şaka bir tarafa dış görünüş önemli bence. tabii ki altın ve pırlantayla süslü içi boş davul misali olmasındansa en iyi sesi çıkaran zurna olsun daha iyi.

tatlım eğer onu seviyorsan hoşlanıyorsan dış görüntü hiç önemli değil 60 yaşına gelince senin güzelliğin tazeliğin yerinde kalıcak mı yada Allah korusun bi kaza geçirsen o güzelliğinden eser kalmasa yani kısaca böle şeyler gelip geçici önemli olan kalbinin güzelliği eğer kalbi güzelse 60 yaşınada girse o güzellikte küçücük bi değişiklik bile olmaz düşün bi kere dünyanın en yakışıklı erkeğiyle evlisin ama seni aldatıyo kibar deil anlayışsız hanzonun teki bi süre sonra onun yakışıklığı gözüne görünür mü bence iyi düşün öle karar ver tatlım öptm (annem hep güzelliğine güvenme bir sivilce yeter zenginliğine güvenm bir kıvılcım yeter der.)

Şu an normal iki arkadaş gibi konuşuyoruz.. Teklifine cvp vermek için zaman istedim.. Tanıdığım kadarıyla
iyi, güleryüzlü, kibar, nazik bir erkek.. Beni sevdiğini de gösteriyor.. Seni cvp verene kadar beklerim, hiç sorun değil, tek duam teklifimi kabul etmen diyor.. Bu kararsızlıktan bıktım.. ooooff of..

benim hayatıma giren tüm erkekler yakışıklı olmasalar da kendilerini brad pitt sanıyor adamları o kadar pamuklara sarıp sarmalıyorum ki şımarmaktan saçmalamaya başlıyorlar. bundan sonra sanmıyorum ki böyle yapıcam çok fazla acı tecrübem mevcut. herkese hakettiği kadar değer vericem

dıs gorunus onemlı bence kım ne derse desın ok tamam sevınce guzel gelıyor ama bı zaman sonra cırkın adam ınsanın gozune gozune batıyor.çevremdekı gordklerım orneklerden soyluyorum bunu...
ama bana kalırsa dıs gorunusdense egıtımı kulturu daha onemlı karızması daha onemlı yanı ...

Sevmek değil de hoşlantı var gibi.. Haklısın canım bu durum hiç hoşuma gitmiyor.. Keşke hiç rahatsız olmasaydım dış görünüşünden ama elimde değil, zamanla aşabilir miyim bunu bilmiyorum.. içinde sorun olmasındansa dışta sorun olması daha iyi tabi.. Ama yoluma devam edip hem gözüme hoş gözüken hem içi güzel olup beni seven birini bulabilir miyim diye de düşünmeden edemiyorum..:18::18:

bizim buralalrda bir laf vardır Güzelliğe doyum olur ama huya doyum olmaz
ben sana kendimden bahsedeyim;paşamı ilk gördüğümde bana çok yakışıklı gelmemişti ama benimle ilgilnemeye başladı
sonra yavaş yavaş dünyanın en yakışıklısı haline geldi bunda sadece onun da payı yok tabi
ben de sevmeye istekliydim ve sorun yapmadım şimdi görsen bana çok tatlı geliyor maymunum çirkinim diye seviyorum (ama gerçekten boylu poslu kaşlı gözlü hakkını da yemeyeyim )
ama sen bunları takıyorsun ve başkalarının görüşlerine önem veriyorsun bence acele karar verme
çünkü,yarın öbür gün ilk kavganızda gözüne çirkin gelecek ve bunların hepsi sana batacak
hem sen hem o kırılacaksınız
çok iyi düşün karar ver
aşkın gözü kördür diye boşuna dememiş atalarımız

düşündüğünde herkez çoooookkk yakışıklı olsun iyi romantik tatlı zengin herşey herşey olsun mükemmel olsun ister ama unutma hiçkimse mükemmel olamaz

benim bir arkadaşım var bi kızla çıkmaya başladığında öylesine takılıyoruz die başlar lafa çünkü o kız için birileri çirkin yada şişman zayıf herhangi bişey dediğinde zaten öylesine takılıyoduk deyip bırakıverir kızı sevse yada hoşlansa bile onun için kul köle olan kızları hep dış görüntüleri ile yargılar şu anda35 yasında evlenmek istiyor ama bu kafayla gittiği sürece 70 ine gelse evlenemiycek

halam hep çirkin olsun benim olsun dermiş hiç dış görünüşe önem vermemiş bi gün karşısına bi adam çıkmış ve ben bu adamla evlenmeliyim demiş kocasını görseniz tarık akan o kadar yakışıklı ve muhteşem iyi biri 30 yıllık evliler 3 çocukları var inşallah isteyen herze böle evlilikler nasip etsin Allah ama bencede çirkin olsun benim olsun

Canım ben dış görünüşü çok önemseyen biri değilim aslında, hoş görülüyümdür, genelde insanları olduğu gibi kabullenirim.. Öyle üzümün çöpü, armudun sapı demem.. Dört dörtlük birini de aramıyorum.. İlk defa takıldım bu duruma ve ilerde pişman olacağım bir karar vermek istemiyorum...

zaman herşeyin ilacı sende zamana bırak fakat sakın ona bu düşüncelerinden bu kadar açık bahsetme onu kırarsın hemde çok bi gün içinde bi kıvılcım oluşursa emin ol o sana dünyanın en yakışıklı erkeği olarak görünecek ondaki başka güzellikleri keşfetmeye calış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…