• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir İlişkide Erkek ''Bitti'' Diyorsa Gerçekten bitmiş mi oluyor?

cnm bilmiyorum ama içimden bir ses sana dönecek bitmedi diyor.konuyu ilk okudugumda bir arkadaşım aynı şeyleri yaşamıştı aklıma geldi.şimdi evliler.hayırlısı olsun hakkınızda.kaderinde varsa gelecektir zaten.yoksa da Allah güç versin sabır versin inşallah.

Amin inşallaahh öle olur... Gelsin tek isteğim bu.Biz de evleniriz inş.

bitti demek işin en kolay kısmıdır lafa gelince her şey kolay. erkek dediğin de kolaycıdır işte bitti der bitirdim sanar bi rahatlar genişler.
3-5 ay sonra bitemediği dank edince... gerisini biliyorsunuz..

bitti demek işin en kolay kısmıdır lafa gelince her şey kolay. erkek dediğin de kolaycıdır işte bitti der bitirdim sanar bi rahatlar genişler.
3-5 ay sonra bitemediği dank edince... gerisini biliyorsunuz..

İnşallah benimkinin de kafasına dank eder de döner...

Benim 6 yıllık iliştim bitti. İlk sevdiğimdi. Onun ailesi istemedi. Memleketlerimiz farklı diye.
Ve 6 ay sonra ailesinin istediği biriyle evledi. Çok üzüldüm. Canım çok yandı.
1,5 yıl sonra iyi ki bitmiş diyorum.
Çünkü o ailesine beni ezdirecekti. Mutsuz olma ihtimalim çoktu.
Yapacağım fedakarlıklara değmeyecek biri idi.
ALLAH'a şükür bitti.

nasıl atlattın ben atlatamıyom 4 yıllıkdı.. başkasını tercih etti:(

diyar2012 canım

İlk önce msn , facebook , twitter gibi internetten iletişim yollarını engelle
Telefon numarasını sil.
Fotoğraları sil ,parçala çöpe at.
İçindeki acıyı yaşamak zorundasın. Ağla ,dertleş, acını kağıda yaz içindeki zehir boşalsın biraz.
Gez dolaş , kurslara git aklını meşgul et.
Onu hatırlatan şeyleri hayatından çıkar.
Gezdiğiniz yerlerede farklı anılar yaşa (Çok zor ama yapmak gerekiyor)
Hayatına farklı bir yön vermeye çalış.
Kendini sev. Sen değerlisin.
Birde dua et ALLAH'a.
Kabul et böylesi daha hayırlı diye.

diyar2012 canım

İlk önce msn , facebook , twitter gibi internetten iletişim yollarını engelle
Telefon numarasını sil.
Fotoğraları sil ,parçala çöpe at.
İçindeki acıyı yaşamak zorundasın. Ağla ,dertleş, acını kağıda yaz içindeki zehir boşalsın biraz.
Gez dolaş , kurslara git aklını meşgul et.
Onu hatırlatan şeyleri hayatından çıkar.
Gezdiğiniz yerlerede farklı anılar yaşa (Çok zor ama yapmak gerekiyor)
Hayatına farklı bir yön vermeye çalış.
Kendini sev. Sen değerlisin.
Birde dua et ALLAH'a.
Kabul et böylesi daha hayırlı diye.

3 ay olcak hala acı aynı bıde baska kızla ya ... ne bılım zor geldı ..4 yılı gecmıştık bız.. benleyken onu ayrlarmış benı bırakıp anında onla fotolarını koydu.. hep dua edıyorum.. bılmıyorum canım zor baya zor .. sıldım ama beynımden cıkmıyokı ..:(

canım hakkında hayırlı ise dönsün sana...dua edeceğim senin için...aynı acıyı yaşamış,burada da paylaşmış biri olarak söylüyorum merak etme geçecek...onsuz da ayşayacaksın,buna da katlanacaksın...

Herkese merhaba

Bitti, uzatmayalım diyip gitti... Bitti demekle bitiyor mu? Hala bir şans var mıdır sizce?

Benim ailem yüzünden bitti. Geleceğimize dair bir umudu kalmadı, bizim ilişkinin sonu olmayacağını düşündü. Sevgi emek, fedakarlık istemez mi? Bu kadar kolay mı silmek, bitirmek, onsuz yaşamak? Yoksa ben mi çok güçsüzüm?

işin içine aileler girmiş ve bitmişse kanımca son nokta konmuştur. ikiniz olsa idi derdim ki bir ümit olur ama burada ailelerle de uğraşmak olduğu için bitiren kişinin sabrı ve özverisi ile alakalı.
o şimdi senin bu çabaya ve özveriye değip değmeyeceğinin hesabını yapmaktadır. eğer değerliysen mücadele eder yok değilsen bitmiştir.

işin içine aileler girmiş ve bitmişse kanımca son nokta konmuştur. ikiniz olsa idi derdim ki bir ümit olur ama burada ailelerle de uğraşmak olduğu için bitiren kişinin sabrı ve özverisi ile alakalı.
o şimdi senin bu çabaya ve özveriye değip değmeyeceğinin hesabını yapmaktadır. eğer değerliysen mücadele eder yok değilsen bitmiştir.

İnanır mısınz yoruldum artık... Bu ikinci oldu ailem yüzünden bırakıp gitmesi beni... Sepep de iş, meslek... Ailem hiçbirşey demiyordu, saygı duyuyorlardı ilişkimize. Saedece mesleği olmasını istediler. Bu da normal değl mi yani. İnsan hiç mi mücadele etmez, erkek adam tabi işi gücü olacak. Ama anlamıyo bunu o. Kendimi aptal gibi hissediyorum. Bu kaçıncı inanışlarım ona, bu kaçıncı bekleyişlerim... Güvenim de sıfırlandı gibi birşey. Ki ben gerçekten ona saygı duyardım, üzmezdim, kızacağı şeyleri yapmazdım, demek ki hep özveride bulunan benmişim... İçim sıkışıyo, bazen nefes alamaz hale geliyorum, boğazım düğümleniyo sanki. Bu acıyı haketsem içim yanmayacak, ama haksız yere sıkıntıya girmek, ağlamak, onun yolunu gözlemek çok acı çoookkk...

Bendede böyle birsey olmusdu aile yüzünden vede birdaha baslamadi sonra cünkü erkek tarafi ailesini daha cok göz önünde bulunduruyor gelecege ailesiyle bakiyor tek esiyle degil..
Aile birkere istemedimi hic istemiyor heleki birde zorla oldumu is mutlu olmak zor yani hep laf atcaklar kötü bakcaklar sizi hep mutsuz etcekler..
Bunlari cok düsünür bir erkek banada daha sevgisi varken bunu hissediyorken 2 hafta gecmeden yok hislerim bitti birdaha konusmayalim fln demisdi oysa ben nekadar cabalamisdim ama
bosunaymis.. cok aciz ailesinin agzina bakan biriydi cogu kisininde dedigi gibi iyikide olmamis daha ozmn iside yoktu simdi polislik okuyor ozmnlar okumuyordu bile..

Merhaba...

Seni çok iyi anlıyorum. çünkü daha 6 gün önce bende erkek arkadasımdan ayrıldı.
Sebebi çok saçmaydı. o ayrıntıya girmiyorum bile belkide kendince haklıydı.
Benimde ilk erkek arkadaşımdı. Zırıl zırıl ağladım. Annemle dertleştim.
İnan çok kötü oluyor insan.
Önce tekrar ulaştım ona mesaj yoluylada olsa kendisi bitti dedi. Kaç kez fikrini değiştirmek istesemde caymadı kararından.
Diyorum ya ortada hiç bir şey yokkendi.

İşe öncelikle hattımı çöpe atmakla başladım. Bana aldığı şeyleri bir çırpıda toplayıp çöp tenekesine attım. Faceden sildim. Numarasını sildim.
Şimdide hafta sonu ehliyet kursuna yazılacağım.
Unuttum mu hayır ama rahatladım mı evet.

bence erkek bitti diyosa bitmistir evet, kiz dil dokup geri getirse bile,erkek o eski sevgili olamiyo
hep kole olarak goruyo kizi,gozu hep disarlarda oluyo,artik yetmiyosun ona

bi bitti demek bitmistir demek,o kdr
kizlar bi sans diye yalvarmayin nolur,kendinize yazik edersniz

Merhaba...

Seni çok iyi anlıyorum. çünkü daha 6 gün önce bende erkek arkadasımdan ayrıldı.
Sebebi çok saçmaydı. o ayrıntıya girmiyorum bile belkide kendince haklıydı.
Benimde ilk erkek arkadaşımdı. Zırıl zırıl ağladım. Annemle dertleştim.
İnan çok kötü oluyor insan.
Önce tekrar ulaştım ona mesaj yoluylada olsa kendisi bitti dedi. Kaç kez fikrini değiştirmek istesemde caymadı kararından.
Diyorum ya ortada hiç bir şey yokkendi.

İşe öncelikle hattımı çöpe atmakla başladım. Bana aldığı şeyleri bir çırpıda toplayıp çöp tenekesine attım. Faceden sildim. Numarasını sildim.
Şimdide hafta sonu ehliyet kursuna yazılacağım.
Unuttum mu hayır ama rahatladım mı evet.

O benden ayrıldı. 1 ay oldu. Ayrıldıktan sonra sadece tek msj attım bitti mi diye. O da evet bitti, bu konuyu artık açmayalm dedi. Ondan sonra hiç aramadım, sormadım. Ama onun aldığı şeyleri atmadım, asla da atmam. Terketse de onu hala çok seviyorum ve bekliyorum... Onun hatıralarıyla yaşıyorum

bence erkek bitti diyosa bitmistir evet, kiz dil dokup geri getirse bile,erkek o eski sevgili olamiyo
hep kole olarak goruyo kizi,gozu hep disarlarda oluyo,artik yetmiyosun ona

bi bitti demek bitmistir demek,o kdr
kizlar bi sans diye yalvarmayin nolur,kendinize yazik edersniz

Bitti demekle ne kastediliyor, ilişki mi sevgi mi? Eğer sevgi kasteliyorsa evet dönmez. Ama ilişki kastedililiyrsa az da olsa küçük bir ihtimal de olsa dönebilir. Ona asla yalvarmadım, sessiz kaldım. Ama onunla karşılaşmak acıtıyo beni. Madem ayrıldı benden, o zaman niye ünivde karşıma çıkıyo, sınıfımın önünden geçiyo? neden? Sonunçta teketmişsin, insan karşılaşmak istemez, umut vermek istemez, terkettiğinin kendisini unutmasını ister. Ama o böyle yapmıyo. Belki de benim ondan vazgeçmemden korkuy. Hep onu sevmemei istiyo, çünkü onun hayatımda ilk ve tek erkek olduğunu ve onu çok sevdiğimi biliyor

bana yardımcı olurmusunuz? sevgilim dediğim insanla 7 aydır beraberim ve bana aşık olmadığını artık mantıkla devam edeceğine söyledi ama hala beni sevdiğini söylüyor bir arkadaşıyla konuşurkende bir yazısında aşkın önemsiz olduğunu artık mantık evliliği yapacağım dmiştim sordum işte dedim ayrılacak mısın? beni bırakacak mısın benden ayrılacak mısın dedin. dedim sevmiyor musun aşkın neden bitti huylarımı beğenmiyormuş oysa önceden bana ölüp biterdi ama şimdi öyle değil ne yapmalıyım ve kaç yıldır beraberiz 5 yıl oldu.ayrılsam dayanamam ki napmalıyım üstelik onunla beraberde oldum acılar içindeyim ya

Erkeklerin bitti demesiyle biz kadınların bitti demesi çok farklı.Bir erkek bitti diyebiliyorsa gerçekten bitirmiştir.Biz kadınlarsa bunu,ayağını denk al,kendini toparla anlamında kullanıyoruz ne yazık ki...

Ve yapacağın en büyük yanlış bitti diyen bir erkeğin peşinde koşmak olur.O geri dönmek istiyorsa bile sana geri dönmez.Kendi haline bırak bence,ortada çözülmeyecek kadar büyük sorunlar yoksa ve sana sevgisi tamsa barışmak için zaten bir adım atar.

bitti diyorsa bitiyor.o an bitmiyor olduğunu düşünüyoruz ama zaman geçtikçe anlıyorsun.gelse ne fayda!
sen o aynı sen olabilecek misin, istediğin kadar sev..elini bir kere bırakmış, sen kayıp gitmişsin o zaman içinde..

yarım kaldığını düşünüyorsan sen de bitir.

Back
X