Ben bunun cevabını çok merak ediyorum. Bi erkekle görüşmeye başladım, ama aşamaları nasıl belirlemeliyim. Bunun kuralı kaidesi var mıdır? 1 ay geçince seni seviyorum demeli, 2 ay sonra el ele tutuşmalı gibi. ıçten mi davranmak gerekir yoksa belli kurallar mı koymalı?
2 ay sonra loş ışık ve romantik müzik eşliğinde 40 dakika sarılmalısınız mesela!!!
Ama hiç kıpırdamadan 40 dakika....
NOT:Açıklama yapayım da sitede adım manyağa çıkmasın.
Konu sahibinin diğer konusundan alıntı yaptım.
Ben bu olaydan dolayı sizlere danışmak istiyorum zaten. Neden kızıyorsunuz bana? Yaptığımı zamana mı yaymalıyım bilemiyorum.
Ben bunun cevabını çok merak ediyorum. Bi erkekle görüşmeye başladım, ama aşamaları nasıl belirlemeliyim. Bunun kuralı kaidesi var mıdır? 1 ay geçince seni seviyorum demeli, 2 ay sonra el ele tutuşmalı gibi. ıçten mi davranmak gerekir yoksa belli kurallar mı koymalı?
Ben bunun cevabını çok merak ediyorum. Bi erkekle görüşmeye başladım, ama aşamaları nasıl belirlemeliyim. Bunun kuralı kaidesi var mıdır? 1 ay geçince seni seviyorum demeli, 2 ay sonra el ele tutuşmalı gibi. İçten mi davranmak gerekir yoksa belli kurallar mı koymalı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?