Bir İlişkide İlerleme Nasıl Olmalı

esremr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2010
9
0
36
Ankara
Ben bunun cevabını çok merak ediyorum. Bi erkekle görüşmeye başladım, ama aşamaları nasıl belirlemeliyim. Bunun kuralı kaidesi var mıdır? 1 ay geçince seni seviyorum demeli, 2 ay sonra el ele tutuşmalı gibi. İçten mi davranmak gerekir yoksa belli kurallar mı koymalı?

:))) içinden nasıl geliyosa öyle yap. sadece karşındakini yeterince tanımadan pişman olacağın iddialı sözler söyleme derim sonradan değmezmiş bu adama dersin diye. gerçi insanlar kaç yıllık eşlerini tanıyamıyolar.. aşk güzel şey tadını çıkarmaya bak:)

Ben bunun cevabını çok merak ediyorum. Bi erkekle görüşmeye başladım, ama aşamaları nasıl belirlemeliyim. Bunun kuralı kaidesi var mıdır? 1 ay geçince seni seviyorum demeli, 2 ay sonra el ele tutuşmalı gibi. ıçten mi davranmak gerekir yoksa belli kurallar mı koymalı?

bunun kuralimi olur
önceden planlanarak yapilcak bisey degil
hersey yerine ve zamanina göre olmali:delphin:

2 ay sonra loş ışık ve romantik müzik eşliğinde 40 dakika sarılmalısınız mesela!!!

Ama hiç kıpırdamadan 40 dakika....

NOT:Açıklama yapayım da sitede adım manyağa çıkmasın.
Konu sahibinin diğer konusundan alıntı yaptım.

Ben bu olaydan dolayı sizlere danışmak istiyorum zaten. Neden kızıyorsunuz bana? Yaptığımı zamana mı yaymalıyım bilemiyorum.

2 ay sonra loş ışık ve romantik müzik eşliğinde 40 dakika sarılmalısınız mesela!!!

Ama hiç kıpırdamadan 40 dakika....

NOT:Açıklama yapayım da sitede adım manyağa çıkmasın.
Konu sahibinin diğer konusundan alıntı yaptım.

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Yok ya ne kızması kafam karıştı biraz da.

O konuda seni sevip sevmediğini konuşacağız,
burada seviyıorsa durum nasıl ilerlemeli hızlı mı yavaş mı?

Toplasan ikisini bir araya daha parlak fikirler çıkar?

Ben bunun cevabını çok merak ediyorum. Bi erkekle görüşmeye başladım, ama aşamaları nasıl belirlemeliyim. Bunun kuralı kaidesi var mıdır? 1 ay geçince seni seviyorum demeli, 2 ay sonra el ele tutuşmalı gibi. ıçten mi davranmak gerekir yoksa belli kurallar mı koymalı?

yok öyle kurallar. kişinin isteğiyle ve hisleriyle gelişen şeyler bunlar...programlı olmaz.doğaçlama gelişir.
ama tabii,ilk gün hadi seni sevdim hoppala yatağada olmaz. o zaten one night standa girer ve sevgiyle alakası yoktur.:))

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bunun cevabını çok merak ediyorum. Bi erkekle görüşmeye başladım, ama aşamaları nasıl belirlemeliyim. Bunun kuralı kaidesi var mıdır? 1 ay geçince seni seviyorum demeli, 2 ay sonra el ele tutuşmalı gibi. İçten mi davranmak gerekir yoksa belli kurallar mı koymalı?

belli kurallar koymadığınız diğer konunuzda belli

herkesin aklı iradesi seçimleri var.:delphin:

bi anlık heyecanla kapılıp gidip yanlıs seyler yapıp pişman olma sonra o yüzden herseyi dozunda yasakı sonra olurda nasip olmazsa üzülmee

Onun bir kuralı yok canım...
ama ilişkinizin hiçbir döneminde haketmediğinden fazla değer verme, ola ki verdin bunu ona sakın sezdirme.. önceliğin hep kendi tatlı canın olsun... Sensiz yapamam ölürüm biterim modlarına girme, kaybetmekten kork, emek ver özveride bulun, emeğine sahip çık ama sakın sakın suistimal etmesine izin verme... Sen çok değerlisin, bunu hep hissettir.. Yavaş yavaş sindire sindire yaşa, tüketme sevgini çabuk yorulursunuz sonra, acele olan seyler hep eksik kalır....onu sev, ama kendini ondan biraz daha fazla sev... Mutluluklar

buna kural demeyelim de sağlam adımlarla yavaş yavaş ilerlemek diyelim. sanırım sizin kastettiğiniz de o. :) ilk anda el ele tutuşma, bir anda sarılma, ardı arkası kesilmeyen samimiyetler... bunlar için zamanı sen ayarlayacaksın. kendine göre doğru dediğin zamanda başlayacaksın. hoş başlayacaksın demek de mantıksız. bu senin ilişkin ve bunun olup olmayacağına da sen karar verirsin :)

canın nasıl isterse:1:
saygıyı eksik etmeyelim lütfen, güvenmek tanımak önemliyerimseniben

Back
X