- 3 Mart 2017
- 872
- 1.072
- 113
- Konu Sahibi Elbebekgulbebek63
-
sağol canim benim iyi ki varsın , ben de senin yanındayım seni seviyorum , hep mutlu ol .oh be kuzum içim rahat etti aferin sana canım benim... nasıl içim rahatladı bir bilsen. kuyruğunu kıstırdı işte...direkt annesini araması bile her şeyi gösteriyor. "alın işte dediğiniz yaptım" der gibi.
bundan sonra çok mutlu olacaksın canım...eminim buna. bir gün gelecek bunları yaşamamış gibi olacaksın.
her zaman yanındayım
her yerden sildim , takip etmiyorum , iletişim yollarını kestim , sadece dünya küçük duyarim diye dedim , yaşadığı şehirde arkadaşlarımız ortak fazlasiyla onlardan duyarim , oturup da haberi bekleyecek halim yok :)) sayfa bugun itibariyle kapandı artik .Çok geçmiş olsun. Her şey daha güzel olacak, artık önünüze bakma zamanı. Onu pişman mı diye takip etmeyin, yoksa önünüze bakamazsınız. Gemileri yaktık, bitti diye düşünün. Geçmiş olsun tekrar.
Allah yolunuzu acik etsin. Bu kadar sıkıntıdan sonra huzur bulursunuz umarim.
iyi ki varsiniz kizlar , hep mutlu olun inşallahYeni hayatınıza hoş geldiniz <3
guzel yorumun icin teşekkürler , yok evlenir , ben asla bir daha evlenmem diyordu yine de biliyorum ki evlenir evlensin.Hayırlı olsun hakkında. İnşallah daha güzel olur her şey..
Motivasyonunu düşürmek istemem ama şu cümlene yazmadan edemedim. Evliliğinize kıydı ama kendine kıymış sayılmaz. Onu bir süre daha çekecek başka birini bulur evlenir nasıl olsa.. Kendini bu şekilde şartlandırma evlilik haberini alırsan kötü olma ileride..
canim bitsin dediğinde tamam diyip ailemin yanina geldim bir daha ne mesaj arama yaptim .Hep okudum senin konularını neden son anda barışacaksın gibi gelmişti okuyunca üzüldüm hayırlısı hakkında inşallah
Nedense okurken hep gururlandım hemde üzüldüm..
Kimse istemez yuvasının yıkılmasını, hakkında hayırlısı umarım her şey gönlünce olur..
biliyorum canim senin hayatini , tabi ya ben. Boyle ayakta durabiliyorsam o da durur .biliyorsun biz de aile yüzünden ayrıldık
benim eski eşim benden ayrılınca içip içip denize atlıyormus:)
herkese biz ayrılmamalıydık dıyormus
erkekler acılarını sonradan yasıyorlar, kadınlar da evliyken
kadınlar bosanınca rahatlıyorlar, erkekler bellı bır süre surunuyorlar.
sana soylemıs mıydım bılmıyorum ama benım eski eşim yan apartmanımda yasıyor suanda
ben de evlendım ondan snr .
ben de hep derdım annesi ile çürüyecek diye ama adam evlenmıs hatta suanda sanırım 7 aylık bebeği bile var.
bazen görüyorum karısı ve bebeği ile
sen en doğrusunu yaptın ,umarım hayat sana bundan snr hep güzelliker getirir.
o kadar güzel kelimelerle ifade etmissiniz, belki bazen de kendimizin farkına varıp bilinçaltındaki yanlışlarımızı görmek için bazı şeyleri yaşamamız gerekiyordur. Ben inandığımız şeylerin başımıza geldiğine inaniyorum, kimse boşanmak istemez ama korkar ya boşanırsam....Bu öyle birşey ki galiba bizim irademiz dışında bilinçaltımızın yaptığı birşey...
Bende kızım delirdin dimi bak sonunda ne diye sırıtıyorsun demiştim kendi kendime ama o huzurdanmış. Ben o üstümden kalkan yükü sana tarif edemem... Bak aşık olmak sevmek evet vardı yok değildi ve boşanınca bıçak gibi kesilmiyor bu duygular ama şu var her huzurlu geçirdiğin gün bir yürek sızını alacak. Başlarda bir çift göreceksin için sızlar gibi olacak sonra özgür olduğunu anlayacaksın ve tekrar aşık olabileceksin sevileceksin göz yaşı döktüğün şeyler annesinin sebep olduğu yıkıntılar yerine belki de aldığın harika evlilik teklifinden olacak...
Şuan çok zor bir süreçtesin ama üzülme geçecek dediğim gibi her huzurlu gün bir kötüyü silecek.
En önemlisi ayna da gördüğün kadını sakın yanlız bırakma olur mu onun şimdi biraz canı acır biraz sarıp sarmalanmak ister ona şevkat ile yaklaş.
Her boşanan kadın gibi dualarımdasın...
ben de sehırdeydımbiliyorum canim senin hayatini , tabi ya ben. Boyle ayakta durabiliyorsam o da durur .
Acılarımız ilk günkü gibi degil ki bitiyor onunki niye dursun ki
Ben ayrı eve geçiyorum büyük şehirde yaşıyorum , o annesiyle yaşayacak ve küçük bir ilçede , ondan dedim .
Ev kahve arasında yasayacak .
Bense büyük bir ailem var hepsi etrafında pervane , inşallah mutlu bir gelecek beni bekliyor .
öyle demeyin sevgi içinizde hep var, kusura bakmayın ama eşinizin bu sevgiyi hakettiğine inanmiyorum. Sevginizi hakedecek ve size de aynı şekilde değer veren biri olacak bence, tek yapmanız gereken o ise yaramayan adamı belleginizden silmek.çok teşekkürler guzel dilekleriniz icin ,
Evet seviyorum onu , bizi bitirdi diye kirginim kızgınım ona ,
Olan ona oldu diye yine üzgünüm .
Sevmek sevilmek çok zor olacak gibi geliyor bana ,çünkü çok sevdik birbirimizi .
Artik sevginin ise yaramayacağına inananlardanim
gerçekten sınıf atlamış , ben de diyorum bende deneyim sahibi oldu evlenirse ona bunları yaşatmaz artikben de sehırdeydım
o koyde aılesıyleydı
aynen dedğin gbi kahve alıskanlıgı vardı
ama sımdı ıkıncı evliliğinde beyfendi sehıre gelmıs
baska sehırden almıs ıkıncı esını
kahvesı falan kalmamıs
ben gördüğümde şok oluyorum o kadar sınıf atlamıs ki adam.
bazen diyorum ya canı cok yandı aynı alıskanlıklarını devam ettirmedi, ya da evlendiği kız bunlara takılan biri değil oldugu gbi kabul edıyor herseyi
kendine karsida sert olmalisin, hayat devam ediyor. elbette uzuleceksin, uzulmelisinde zaten. ara ara uzuntusu seni yokladiginda aglamak geliyosa icinden aglamalasinda. ama hayat gercekten devam ediyor. sagligin yerindeyse, ailen sevdiklerin esin dostun yanindaysa bosver, alti ustu bi erkek musvettesi de gec. ikinci evliligimi Allah izin verirse 2 bucuk ay sonra yapacak olan biri olarak inan her an sukurler ediyorum Allaha. iyiki bitmis ki kendimi birden boyle nefis bir askta buldugum ve boyle guzel bir adam tarafindan sevilip sevdigim icin. en az bu guzellikte bir ask dilerim sanada:))bana Boyle sert yorumlar lazim sanırım :)) basta okuyunca ne diyor bu dedim ama aslında haklisin artik o beni hic ilgilendirmemeli ama galiba onu hala seviyorum içimdeki bu sevgiyi bitirmeliyim o zaman onunla alakalı hic bir şey beni acitmayacak.
Teşekkürler inşallah :))
Bugünden sonra onsuz bir hayatım var sildim gitti ., dualarınız , yorumlariniz , iyi niyetiniz icin çok tesekkur ederim .öyle demeyin sevgi içinizde hep var, kusura bakmayın ama eşinizin bu sevgiyi hakettiğine inanmiyorum. Sevginizi hakedecek ve size de aynı şekilde değer veren biri olacak bence, tek yapmanız gereken o ise yaramayan adamı belleginizden silmek.
Ben sizin en büyük isteginiz olan anne olmanın en hayırlı insanla size nasip olacağına inaniyorum.
İnş mutluluk gözyașlarınız mutsuzluktan fazla olsun.
çok tesekkur ederim :)) mutlu oldum sizin adınıza . İnşallahkendine karsida sert olmalisin, hayat devam ediyor. elbette uzuleceksin, uzulmelisinde zaten. ara ara uzuntusu seni yokladiginda aglamak geliyosa icinden aglamalasinda. ama hayat gercekten devam ediyor. sagligin yerindeyse, ailen sevdiklerin esin dostun yanindaysa bosver, alti ustu bi erkek musvettesi de gec. ikinci evliligimi Allah izin verirse 2 bucuk ay sonra yapacak olan biri olarak inan her an sukurler ediyorum Allaha. iyiki bitmis ki kendimi birden boyle nefis bir askta buldugum ve boyle guzel bir adam tarafindan sevilip sevdigim icin. en az bu guzellikte bir ask dilerim sanada:))
evet öyle olabılırgerçekten sınıf atlamış , ben de diyorum bende deneyim sahibi oldu evlenirse ona bunları yaşatmaz artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?