Bir imzayla başladı , bir imzayla bitti.

sağol canim benim iyi ki varsın , ben de senin yanındayım seni seviyorum , hep mutlu ol .

her yerden sildim , takip etmiyorum , iletişim yollarını kestim , sadece dünya küçük duyarim diye dedim , yaşadığı şehirde arkadaşlarımız ortak fazlasiyla onlardan duyarim , oturup da haberi bekleyecek halim yok :)) sayfa bugun itibariyle kapandı artik .

Hayırlısı olsun. Birdaha böyle üzüntüler yaşamayın inşAllah.

guzel yorumun icin teşekkürler , yok evlenir , ben asla bir daha evlenmem diyordu yine de biliyorum ki evlenir evlensin.
Mutlu olamayacak onun icin dedim , onu ben biliyorum . Benim kadar altan alıp onu çocuk gibi seveni bulursa ne ala .
35 yaşına kadar annesi evlendiremedi taa ki beni görene kadar , şimdi aska evliliği de inancı kalmadı .
Aileye de güvenmiyor çünkü onu bu tercihe zorladılar .

Hep okudum senin konularını neden son anda barışacaksın gibi gelmişti okuyunca üzüldüm hayırlısı hakkında inşallah
canim bitsin dediğinde tamam diyip ailemin yanina geldim bir daha ne mesaj arama yaptim .
O bunu bekliyordu çünkü hep ben adim attim ben bizi ite ite buraya kadar geldim .
O gururludur asla aramaz biliyordum ama ben en son bayramda annesinin elini öpmeye gittiğimde bu bizim icin attigim son adımdı demiştim.
Bir daha atamazdım evlilik onu ne kadar da çok sevsem, sanırım onun artik mücadele etmesini bekledim ama o da adım atmayıp beni bekledi .
Aslında şok oldu benim bu kadar dayanıp bitirebileceğimi zannetmedi.

Nedense okurken hep gururlandım hemde üzüldüm..
Kimse istemez yuvasının yıkılmasını, hakkında hayırlısı umarım her şey gönlünce olur..

Isten gelmis acliktan midem yapismis vaziyette bir seyler atistirmaya calisirken profil resminle tüm istahim gitti. Üstelik midem bulandi

Bunu bize yasatma hakkin varmi?

biliyorum canim senin hayatini , tabi ya ben. Boyle ayakta durabiliyorsam o da durur .
Acılarımız ilk günkü gibi degil ki bitiyor onunki niye dursun ki
Ben ayrı eve geçiyorum büyük şehirde yaşıyorum , o annesiyle yaşayacak ve küçük bir ilçede , ondan dedim .
Ev kahve arasında yasayacak .
Bense büyük bir ailem var hepsi etrafında pervane , inşallah mutlu bir gelecek beni bekliyor .

o kadar güzel kelimelerle ifade etmissiniz, belki bazen de kendimizin farkına varıp bilinçaltındaki yanlışlarımızı görmek için bazı şeyleri yaşamamız gerekiyordur. Ben inandığımız şeylerin başımıza geldiğine inaniyorum, kimse boşanmak istemez ama korkar ya boşanırsam....
Her zaman dediğimiz gibi hayat akar gider ve su akar yolunu bulur. HEP GÜLÜMSEYİN, HAYAT KISA.

ben de sehırdeydım
o koyde aılesıyleydı
aynen dedğin gbi kahve alıskanlıgı vardı

ama sımdı ıkıncı evliliğinde beyfendi sehıre gelmıs
baska sehırden almıs ıkıncı esını
kahvesı falan kalmamıs
ben gördüğümde şok oluyorum o kadar sınıf atlamıs ki adam.

bazen diyorum ya canı cok yandı aynı alıskanlıklarını devam ettirmedi, ya da evlendiği kız bunlara takılan biri değil oldugu gbi kabul edıyor herseyi

öyle demeyin sevgi içinizde hep var, kusura bakmayın ama eşinizin bu sevgiyi hakettiğine inanmiyorum. Sevginizi hakedecek ve size de aynı şekilde değer veren biri olacak bence, tek yapmanız gereken o ise yaramayan adamı belleginizden silmek.
Ben sizin en büyük isteginiz olan anne olmanın en hayırlı insanla size nasip olacağına inaniyorum.
İnş mutluluk gözyașlarınız mutsuzluktan fazla olsun.

gerçekten sınıf atlamış , ben de diyorum bende deneyim sahibi oldu evlenirse ona bunları yaşatmaz artik

kendine karsida sert olmalisin, hayat devam ediyor. elbette uzuleceksin, uzulmelisinde zaten. ara ara uzuntusu seni yokladiginda aglamak geliyosa icinden aglamalasinda. ama hayat gercekten devam ediyor. sagligin yerindeyse, ailen sevdiklerin esin dostun yanindaysa bosver, alti ustu bi erkek musvettesi de gec. ikinci evliligimi Allah izin verirse 2 bucuk ay sonra yapacak olan biri olarak inan her an sukurler ediyorum Allaha. iyiki bitmis ki kendimi birden boyle nefis bir askta buldugum ve boyle guzel bir adam tarafindan sevilip sevdigim icin. en az bu guzellikte bir ask dilerim sanada:))

Bugünden sonra onsuz bir hayatım var sildim gitti ., dualarınız , yorumlariniz , iyi niyetiniz icin çok tesekkur ederim .
Hep mutlu olun .

çok tesekkur ederim :)) mutlu oldum sizin adınıza . İnşallah

gerçekten sınıf atlamış , ben de diyorum bende deneyim sahibi oldu evlenirse ona bunları yaşatmaz artik
evet öyle olabılır
ama bunlar umrunda olmasın sakın .
sen de emın ol daha ıyı bır evlılık yaparsın ılerıde
ama suanda erken bunları düşünmek için:)

sınıf atlamıs tabi arabası yoktu adam araba almış, şirketinde terfi etmiş müdür olmus
Giyim kuşamı ona göre değişmiş.
Ben 4 yıl ugrastım mesela düğüne giderken kumaş takım giysin isterdim kotla ısrar ederdi adam.
Şimdi bakıyorum adam hep ntakım giyiyor gecen hatta eve giderken gordum ütücüye ggömlek vermiş elinde gömleklerle eve gecıyordu karısına ütü de yaptırmıyor beyimiz
ben mesela adamı tatile götüremezdim tatil yerıne annesıne gidip orda köyde kalmamızı ısterdı
adam simdi tatillere giidyor eşine sürprizler falan yapıyor bazen facede bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…