Bir insan 3 ayda değişir mi?

Toprak07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2016
629
382
103
38
Bu bir değişim mi benmi çok üzerine düşüyorum bilmiyorum ama canım sıkıldığı kesin..

Konu eşim 3 aylık evliyim eşimin 2.eşiyim.sevgiliyken nisanliyken o kadar naif ince ve o kadar güzel sözler söyleyen es gitti..

Yine gelip sarılır öper ama evin içinde ne aşkım,sevgilim vs hic guzel soz söylemez ismimle hitap eder (bu kelimelere kendisi alistirdi beni..ben hic sevmezdim oyle sürekli askim cicim balim demeyi)

Sosyal medyada çok güzel anlamli bi soz paylaşıp fotografimizi koydum sadece beğendi.. :KK43: sosyal medyayı aktif kullanan biri yorum foto vs.
Ne yapmaya çalışıyor anlamiyorum.ve face inde ikimizin oldugu fotograflar gizli yani arkadaşları görebiliyor sadece..

Watshapp durumuna vs bensiz foto ekler eski eşinden çekiniyor olabilirmi sizce?

Son düzenleme:
Genelde böyleler zaten evlenince rahatlama mı oluyor nedir tam bilmiyorum da en azından burda okudum öğrendim.
Siz burdaki konuları hiç okumadınız mı? Sizinkine benzer birçok konu açıldı burda en azından şaşırmazdınız, değişimine hazırlıklı olurdunuz. :)

Genelde böyleler zaten evlenince rahatlama mı oluyor nedir tam bilmiyorum da en azından burda okudum öğrendim.
Siz burdaki konuları hiç okumadınız mı? Sizinkine benzer birçok konu açıldı burda en azından şaşırmazdınız, değişimine hazırlıklı olurdunuz. :)
Ben dun o yazıyı yazarken çok duyvulandim cok iclendim ve fotomuzu koydum..sadece beğeni

Bu bir değişim mi benmi çok üzerine düşüyorum bilmiyorum ama canım sıkıldığı kesin..

Konu eşim 3 aylık evliyim eşimin 2.eşiyim.sevgiliyken nisanliyken o kadar naif ince ve o kadar güzel sözler söyleyen es gitti..

Yine gelip sarılır öper ama evin içinde ne aşkım,sevgilim vs hic guzel soz söylemez ismimle hitap eder (bu kelimelere kendisi alistirdi beni..ben hic sevmezdim oyle sürekli askim cicim balim demeyi)

Sosyal medyada çok güzel anlamli bi soz paylaşıp fotografimizi koydum sadece beğendi.. :KK43: sosyal medyayı aktif kullanan biri yorum foto vs.
Ne yapmaya çalışıyor anlamiyorum.ve face inde ikimizin oldugu fotograflar gizli yani arkadaşları görebiliyor sadece..
Evlenene kadar hepsi iyi zaten.

Insan degismez.
Canim cicim derken gercek degildi belkide.
Fakat sosyal medyadan bir eylem beklemektense dusuncelerinizi paylasip ilgisinin azaldigini dusundugunuzu ve uzuldugunuzu paylassaniza esinizle

İnternetten kocanıza sevgi sözcükleri methiyeler düzeceğinize, ellerini tutup gözlerinin içine bakıp söyleseydiniz inanın daha samimi olurdu.İlla insanlara ne kadar müthiş bir aşkınız olduğunu ispatlamanıza gerek yok.
Ben hep söylerim 2 ay da bi foto eklerim bazen aylarca eklemem..belki hosuna gider diye paylaştım..konumuz o değil eşimin sadece beğenmesi ve evlendigimizden beri sevgi sözcükleri soylememesi

Insan degismez.
Fakat sosyal medyadan bir eylem beklemektense dusuncelerinizi paylasip ilgisinin azaldigini dusundugunuzu ve uzuldugunuzu paylassaniza esinizle
Beni sevdiğini biliyorum gelip gidip öper sarılır..ama eskisi gibi değil.mesela durumuna falan sürekli foto ekler ama bensiz.eski eşi görür diyemi cekiniyor acab

Bana nişanlıyken her ay gül alan adam evlenince özel günden özel güne düştü!!!Klasik erkek mantığı nasılsa ceptesin ne diye uğraşacak.Boşuna takılma bu tarz şeylere.
Eski eşinden cekiniyor olabilirmi sizce.cunku sosyal medyayi aktifkullanir.bensiz foto ekler durumu vs

Beni sevdiğini biliyorum gelip gidip öper sarılır..ama eskisi gibi değil.mesela durumuna falan sürekli foto ekler ama bensiz.eski eşi görür diyemi cekiniyor acab
Bende yeni esim olacak kisiyi bir yerlerde surekli paylasmam.eski esimle ilgisi bile yok.
Durum hikaye su bu pek önemsiz.
Bunlara takılmayın

sebebini sorduğunda ne diyor yani neden sana sevgi sözcükleri söylemiyormuş artık? internet olayına takılma, çoğu erkek paylaşımları karısının zoruyla yapıyor, istisnalar kaideyi bozmaz, sizin resimlerinizi sadece arkadaşlarının görüyor olması da bi sorun değil bence... yani sosyal medya konusunu hiç takma derim

Hayır eşiniz degişmemiş zaten öyleymiş.
Köprüyü geçene kadar meselesi.
Sosyal medya olayınca gelince eşim facede koydugum fotolara kızan biriyisiydi.
Kimsenin görmesini istemezdi mesela :)

Evliliğimin ilk aylarında bende uzuuun uzuuun yazılar yazardım fotoğrafların altına. Sonra çok saçma gelmeye başladı. Adam yanımda. Niye yüzüne söylemiyorumda internete yazıyorum? Hele onunda karşılık vererek internette cilveleşme durumu çok mıç mıç geliyor bana şuan. Eşinizde sevmiyordur. Fikirler değişir. Bumda bi tuhaflık yok.

Evliliğimin ilk aylarında bende uzuuun uzuuun yazılar yazardım fotoğrafların altına. Sonra çok saçma gelmeye başladı. Adam yanımda. Niye yüzüne söylemiyorumda internete yazıyorum? Hele onunda karşılık vererek internette cilveleşme durumu çok mıç mıç geliyor bana şuan. Eşinizde sevmiyordur. Fikirler değişir. Bumda bi tuhaflık yok.
İste bende bunu sorguluyorum..kendi surekli foto cekip paylasir durumuna vs..ama bensiz nedenn??kendini paylaşırken seviyor ama

Insan degismez.
O sosyal medyadaki o tür paylasimlara oyle kiziyorum ki. Her zaman yapmacik gelmistir bana.

Eski eşinden ayrılma nedeni nedir biliyormusunuz? Belki ondanda ilgisizlik sebebiyle ayrılmıştır.

Başlığı okuyunca, evlenince 3 ayda oyle bir degisir ki diye yazmaya geldim, bir baktim sizin de durum tam da oymus.

Back
X