Bir insan 3 ayda değişir mi?

Evliliğimin ilk aylarında bende uzuuun uzuuun yazılar yazardım fotoğrafların altına. Sonra çok saçma gelmeye başladı. Adam yanımda. Niye yüzüne söylemiyorumda internete yazıyorum? Hele onunda karşılık vererek internette cilveleşme durumu çok mıç mıç geliyor bana şuan. Eşinizde sevmiyordur. Fikirler değişir. Bumda bi tuhaflık yok.
Evlensigimizden beri 3 aydir daha bitane fotokuzu ekledim..bi tanede gelinlikli bar bende cok boslanmiyorum foto paylasip yazilar yazmaktn..

İste bende bunu sorguluyorum..kendi surekli foto cekip paylasir durumuna vs..ama bensiz nedenn??kendini paylaşırken seviyor ama
Bizde ayda 1 fotoğraf ancak atarız. Bazen 2-3 ay atmayız. Bunlar sorun değil ki. Kendimi atarım, kızımı atarım. Eşim geldiğinde ya ben müsait olmam, ya o olmaz, ya ortam uygun değildir; sonuç olarak atamayız. Daha da önemlisi o an aklımıza gelmez yani fotoğraf çekmek. Anı yaşayın biraz. Vallahi boş şeyler bu sosyal medya işleri.

Bizde ayda 1 fotoğraf ancak atarız. Bazen 2-3 ay atmayız. Bunlar sorun değil ki. Kendimi atarım, kızımı atarım. Eşim geldiğinde ya ben müsait olmam, ya o olmaz, ya ortam uygun değildir; sonuç olarak atamayız. Daha da önemlisi o an aklımıza gelmez yani fotoğraf çekmek. Anı yaşayın biraz. Vallahi boş şeyler bu sosyal medya işleri.
Konu sosyal medya da değil aslında..
Neden beni gizlemeye çalışıyor gibi

İste bende bunu sorguluyorum..kendi surekli foto cekip paylasir durumuna vs..ama bensiz nedenn??kendini paylaşırken seviyor ama

Sürekli kendi fotoğrafını paylaşıp seninkine sadece beğeni yapıyorsa bu normal değil. Çünkü belli ki sosyal medyayı aktif kullanıyor.

Benim eşim aktif kullanmaz mesela. Paylaşımlarımı görmez bile çoğu zaman -ki ben de çok az paylaşım yaparım- o yüzden ben takılmam. Evlenince de sevgiliyken olduğu gibi mıç mıç olmuyor. Ondan da umudu kes derim mesela.. Sevgisini görmek için başka şeylere bakmak zorunda kalıyor insan..

Ama yerinde olsam açık açık sorarım. Kendi fotoğraf paylaşıp seni hiç katmaması ne ayakmış?

Konu sosyal medya da değil aslında..
Neden beni gizlemeye çalışıyor gibi
Yahu evlisiniz. Nasıl gizlesin sizi? Bende eşimi sayfama giren herkes görsün istemem. Tabiki sadece arkadaşlarım görücek. Söyleyeceğimi de sosyal medyada duyurmam. Az fotoğrafta güzel bir şey. Dediğim gibi anı yaşamışsınız demek bana göre bu. Aşkım canım dememesi belki sorun olabilir, hep söylediği için. Ama onda da bi ara bıraktıysa söylemeyi alışmıştır isminizle çağırmaya. Başka ne sebebi olabilir ki?

Sürekli kendi fotoğrafını paylaşıp seninkine sadece beğeni yapıyorsa bu normal değil. Çünkü belli ki sosyal medyayı aktif kullanıyor.

Benim eşim aktif kullanmaz mesela. Paylaşımlarımı görmez bile çoğu zaman -ki ben de çok az paylaşım yaparım- o yüzden ben takılmam. Evlenince de sevgiliyken olduğu gibi mıç mıç olmuyor. Ondan da umudu kes derim mesela.. Sevgisini görmek için başka şeylere bakmak zorunda kalıyor insan..

Ama yerinde olsam açık açık sorarım. Kendi fotoğraf paylaşıp seni hiç katmaması ne ayakmış?
Allah razı olsun bi anlayan çıktı..
Bugün konuscam yeter.
Sadece ikimizin fotolarini arkadaşları görüyor.durumuna beni bic koymaz koyarsam nispet yapiyorum sanarlar diyo eski esine yani..böyle bi sacmalik olabilirmi

Ben bunda bir gariplik goremedim..vatsapta durumunda fotoda sizi paylasmak zorunda degil, facebookta da zaten disariya acik olmasin yani. Paylastiginiz guzel sozu de begenmis yani illa yorum yapmak zorunda mi bilemedim. Bence cok beklenti icindesiniz. Asiri dusunuyorsunuz.

Bu kadar ele gune karsi yasamayin kendi hayatiniza bakin bence

Davranış hitap olayında bir şey diyemem. Eşinizin normalini siz bilirsiniz. Ama sosyal medya konusunda erkekler böyle. Ben paylaşım yaptığımda bırak yorum yapmayı bazen beğenmez bile :KK48: onun sayfasına bakıyorum bizle ilgili çok nadir şey var. Arabalar karikatürler siyaset..
Ama evet evlenince değişiyorlar :63:

Niye devamlı aynı soru?? Eşinin eski eşine mi taktın acaba?
Çünkü neden ikimizin fotosunu paylasmiyorsun diye sordugumda "şimdi ikimizi pylasirsam nisbet yaptigimi dusunur"dedi..adi üstünde eski eş ee hic fotomuzu paylasmicakmi o görür diye

Bu bir değişim mi benmi çok üzerine düşüyorum bilmiyorum ama canım sıkıldığı kesin..

Konu eşim 3 aylık evliyim eşimin 2.eşiyim.sevgiliyken nisanliyken o kadar naif ince ve o kadar güzel sözler söyleyen es gitti..

Yine gelip sarılır öper ama evin içinde ne aşkım,sevgilim vs hic guzel soz söylemez ismimle hitap eder (bu kelimelere kendisi alistirdi beni..ben hic sevmezdim oyle sürekli askim cicim balim demeyi)

Sosyal medyada çok güzel anlamli bi soz paylaşıp fotografimizi koydum sadece beğendi.. :KK43: sosyal medyayı aktif kullanan biri yorum foto vs.
Ne yapmaya çalışıyor anlamiyorum.ve face inde ikimizin oldugu fotograflar gizli yani arkadaşları görebiliyor sadece..

Watshapp durumuna vs bensiz foto ekler eski eşinden çekiniyor olabilirmi sizce?

Bu sebeplerden değiştiğini düşünüyorsun yani? Sosyal medyaya takılmamanızı öneririm. Sizin fotolrınızı başkakarı görmesin istiyordur..
beğenmek dışında ne yapabilir?
Ben eşimin profiline sanırım 1 senedir girmedim :)
Sosyal medyaya takılıp hayatınızı zindan etmeyin..

Benimkinin faceinde durumu evli bile degil :D beraber resim paylasmayi birak gonderilerimizde birbirimize yorum dahi yapmayiz. Bu sosyal medya konusunda neden kisisel olmak yerine kariya-kocaya bagimli gibi davraniyorsunuz? Ne alakasi var eski esinden cekinmesiyle. Siz galiba eainize hic guvenmiyoesunuz. Eski esinden cekincesi olsa hic evlilik yoluna girmezdi yeniden. Askim cicim de bir yerde sikiyor insani. Buyutecek hicbir seyiniz yok.

Bu bir değişim mi benmi çok üzerine düşüyorum bilmiyorum ama canım sıkıldığı kesin..

Konu eşim 3 aylık evliyim eşimin 2.eşiyim.sevgiliyken nisanliyken o kadar naif ince ve o kadar güzel sözler söyleyen es gitti..

Yine gelip sarılır öper ama evin içinde ne aşkım,sevgilim vs hic guzel soz söylemez ismimle hitap eder (bu kelimelere kendisi alistirdi beni..ben hic sevmezdim oyle sürekli askim cicim balim demeyi)

Sosyal medyada çok güzel anlamli bi soz paylaşıp fotografimizi koydum sadece beğendi.. :KK43: sosyal medyayı aktif kullanan biri yorum foto vs.
Ne yapmaya çalışıyor anlamiyorum.ve face inde ikimizin oldugu fotograflar gizli yani arkadaşları görebiliyor sadece..

Watshapp durumuna vs bensiz foto ekler eski eşinden çekiniyor olabilirmi sizce?

Eski eşinden çekinse eski eşini seviyor demektir. Eski eşini seven adamda seninle neden evlensin ki canım? Flört değil bu evlilik yani.

Back
X