Evet bazen toplantilar vs katıldığında ki cekildigi fotolari paylasir durumunda.
Benimle olanları neden paylasmadin diye sormustum simdi nisbet yapiyoderler demişti
eski eş nereden görecek peki whatsaptaki durumu?
durumunu sadece rehberindeki kişilere açsın madem
yeniden evlenip hala eski eşe nispet durumunu düşünmesi hoş değil cidden
ben de whatsapp durumunda tekli foto paylasırım genelde ama eski eşim aklıma gelmez bile
nosu yok bende, benim numaram da onda yoktur çünkü değiştirdim
eşin de nosunu değişseymiş, ya da durumda sadece arkadaslarını açsın
herkese acık yapmasın.
eski eş nereden görecek peki whatsaptaki durumu?
durumunu sadece rehberindeki kişilere açsın madem
yeniden evlenip hala eski eşe nispet durumunu düşünmesi hoş değil cidden
ben de whatsapp durumunda tekli foto paylasırım genelde ama eski eşim aklıma gelmez bile
nosu yok bende, benim numaram da onda yoktur çünkü değiştirdim
eşin de nosunu değişseymiş, ya da durumda sadece arkadaslarını açsın
herkese acık yapmasın.
Hata mutlaka iki kisiliktir benim eşim hakli diyemem ama anlattıklarından anladigim bildigim kadarıyla kadın cirkef evine bakmayan sürekli annesinde kalalim diyen herşeyi annesine danisan bi insan..gerisini siz düşünün
Eh yuvayi yikmaya eski es sebep olduysa cekinecek bir sey de yoktur. Cok fazla takilmayin sosyal medyaya. Benim esim cok aktif degildir ama onunda profilleri kendisinin fotografi. Hic umrumda degil.
Çocuk 5 yaşında onu cok seviyor evladi sonuçta "ona söyleyip bak baban bu kadinla evlenmis diye gösterirler benden nefret etmesini istemiyorm"demişti.ama yinede üzülüyor insan çocuk biliyor evlendigimizi
Çocuk 5 yaşında onu cok seviyor evladi sonuçta "ona söyleyip bak baban bu kadinla evlenmis diye gösterirler benden nefret etmesini istemiyorm"demişti.ama yinede üzülüyor insan çocuk biliyor evlendigimizi
görümcem kocasından ayrıldı 10 yıl evvel,adamın hayatında baska bır kadın var
gorumcem o kadını hep çocukların gözüne sokar
gorumcem doldurur cocukları ve sayesınde cocuklar babalarından nefret eder hale geldi.
görümcem kocasından ayrıldı 10 yıl evvel,adamın hayatında baska bır kadın var
gorumcem o kadını hep çocukların gözüne sokar
gorumcem doldurur cocukları ve sayesınde cocuklar babalarından nefret eder hale geldi.