- 3 Temmuz 2013
- 894
- 3.019
- 313
- Konu Sahibi evenbetter
Siz bu adamın tepesine çıkacaksınız. 1 birim saygısızlık yaptıysa 5 birimle konuşacaksınız.4 aydır vermiyorsun dediğinde keşke 9 ay nasıl duracaksın da deseydim ya var ya beni öyle bi soyutladı ki her şeyden ve avm de adam bana çarptı diye beni azarlayan bi tip bu
Bu neden oluyor biliyor musunuz? Siz baştan açıklama yapıp buna konuşma hakkı verdiğiniz için. Sanane benim geçmişimden, bağnaz adamın tekiysen, kendi eşini eskorttan aşağı görüyorsan defol git kapı orada diyeceksiniz.
Kadınların en büyük hatası. Ya bakın çok bok bir şey yapmış olabilirim, sizin ki değil, bambaşka bir şey, o adam benimle empati kurup, en büyük geçmiş hatamda bile "olabilir hayatım hepimiz insanız hepimiz kötü şeyler yaşıyoruz" deyip yanımda olduğunu hissettirmediği sürece hiçkimse değildir benim için, böceğin tekidir.
Siz bu eski ilişkiler mevzusunu vermişsiniz, mal adam buradan yakalıyor. Farketmez bu pislik 3 gün sonra her sorun yaşadığınızda düşman gibi yanınızda belirecek. Mesela sütünüz gelmeyecek "sen zaten anne misin, sütün de gelmemişti" diyecek.
Bu adam varken hayat boyu düşmana ihtiyacınız yok.
Psikolojik şiddet uyguluyor size, terapiye gidin bir ayrılma planı hazırlayın hazır olduğunuzda.
Nefret ettim eşinizden.
İlla fiziksel şiddet uygulaması, dövmesi gerekmiyor bu da şiddet.