bir insan bu kadar seviyesiz olmamalı !

YalnizlikPaylasilmazmis

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
77
71
23
36
Arkadaşlar daha önce de eşimin ailesiyle olan problemlerimi anlamıştım, onlar muhafazakâr bir aile olduklarından beni baştan beri istemediler ama biz yine de bir türlü evlendik.. Onların meğerse eşim için düşündüğü başka bir kız varmış, kız türkiyede yaşıyormuş ve kendi tanıdıklarının kızıymış. Bunu ben o zamanlar bilmiyordum. Biz yurt dışında yaşıyoruz, eşimin de türkiyedeki kuzeninin düğünü varmış, çalışmam gerektiğinden ben gitmedim, eşim annesi ve kardeşleriyle gitti. İşte bunlar gitti 1 hafta kalıp döndüler,ama türkiyedeyken görümcem gittikleri bir kafede kendini eşimi ve tanımadığım bir kadını etiketlemiş. İlk başta önemsemedim ama sonradan eve döndüklerinde görümcem ve eşi bize misafirliğe geldiler ben de mutfakta yiyecek hazırlıyordum, tam salona hazırladıklarımı götürürken normalinden sessiz konuştuklarının farkına varıp kapının orada dinledim, görümcem "yaa bak ne güzel kızdı şimdi burada onunla da oturuyor olabilirdik, hoş hala daha bir ihtimali var ama neyse" dedi. Eşim de tepki gösterdi "saçmalama zaten başıma sen açtın o işleri, haberi yok, bilse kıyamet kopar " dedi. O an belli etmedim ama çok moralim bozuldu,olayı tam olarak bilmeden patlamak istemedim. Sonra eşimin türkiyedeki kuzenini aradım, aileden tek onunla anlaşabilirim. Anlattım duyduklarımı, kimseye soramadığımı, sadece ondan öğrenme şansım olduğunu.. önce söylemem dedi ama sonra anlattı, meğer görümcem eskiden eşime istediği kızla eşimi buluşturmuş.. eşimin giderken haberi yokmuş (tabi buna ne derece güvenebilirim bilmiyorum), oraya vardıklarında kız da oradaymış. Hatta görümcem sonra annesine "bakarsın gönlü kayar, biz de nihayet bize uyan bir gelin alırız" demiş.
Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum.. Gerçekten bilmiyorum. Eşime anlatsam biliyorum "bilmiyordum, suçum yok, onlar da benim ailem napabilirim" diyecek ama ben de insanım. Sabrım tükendi ! Yani evet istemiyorlardı ama resmen ayırmak için plan kurmuşlar. Duyduğumdan beri ağlıyorum sinirimden. Önümüz bayram kesin ziyarete gideriz.. ben onların yüzlerini dahi görmek istemiyorum. Dayanamam ki..
Kusura bakmayın uzun oldu ama içimi dökmem gerekti.

bildiğini eşine söyle..
görümcenide arayıp yaptıkları hareketin EDEBE aykırı olduğunu söyle.. madem muhafazakar bir aile yuva yıkmanın günahından da haberleri vardır. kusura bakmada ahlaksızmış görümcen yani.
bayramda da el öpmeye filan gitmezdim ben şahsen yaptıkları yenilir yutulur değil.

Kesınlıkle bunlara goz yumma esınle konus ve gorumcenınde agzının payını ver
Bu ne terbıyesızlık kesınlıkkle gormezden gelme kıyametı kopar hak ettıkleri bu !

höst yaaa...
bu nası bi yılanlıktır..
sanki ayakkabı alıyolar, bu uymadı bi numara büyük olsun der gibi..
Allah müstehaklarını versin....

Kesin bir dille eşinizle konuşun. Görüşmeye giderken haberi olmayabilir ama ailesinin oyununa alet olmayabilir " eşim x bundan çok rahatsız olur siz de bu çabanızdan vazgeçin" diye tepki gösterip o mekanı terk edebilirdi. Eşiniz %100 suçlu demiyorum aile çok densiz ve şeytan bu çok belli ama o da düşüncesiz davranmış. Siz konuşun kesin bir dille , ailesiyle konuşsun ve bu mesele kapansın!

Ben olsaydim coktan rezilligin dibine vurmustum.. Gorumcenizin kocasini da baska biriyle bulustursunlar bakalim o ne yapardi acaba. Kesinlikle icinizde tutup uzuleceginize esinizi karsiniza alip konusun. Gorumcenizin de agzinin payini verin ve mesafe koyun.Yoksa evliliginizin sonu pek parlak gorunmuyor.Esinize karsi da bir suphe olduysa Allah yardimciniz olsun suphe asil insanin icini kemirir.

Kocanin haberi yoksa ve katakulleyle bulusturmussa oraya gidip kizi gordu mu oturmamaliydi. Adami facebookta taglemisler onu bile kaldirmamis. Ben olsam cihani ayaga kaldirmis once kocamin sonra gorumcemin alnini karislamistim. Sen kuzu kuzu oturdugun gibi bi de bayramda onlara el opmeye gidecen

Sesini çıkarmazsan seni ezmeye devam ederler... sanki hiçbir şey olmamış gibi davranma.. seni istemiyorlarsa sen de onlarla arana mesafe koy...
eşin evli olduğu halde bir ümit başka bir kızla görüştürmeye kalkan dangalaklardan herşey beklenir...
ben senin yerinde olsam çok resmi olurdum... bayramda falan da gitmezdim...

Bağlarınızı koparın böyle insanlarla. Bir de muhafazakar muslumanlar peh. Allah akıl fikir versin bunlara. Arayıp ağzınıza geleni söyleyip bir daha da yuzlerini görmek istemediğinizi soyleyebilirsiniz adi insanlar evli insanların arkasından nasıl iğrenç şeyler duşunuyorlar bir de Müslümanlık satarlar etrafa..

Bunu ironi olsun diye söylemiyorum; gerçekten çok edepli bir insanmışsınız. Ben olsam içeri girer, "Neden haberim olursa kıyamet kopar?" diye sorar, rezalet çıkarıp görümceyi evden kovardım herhalde.

Onlar da çok edepsiz insanlarmış hakikaten; görüşmemeye karar verirseniz eşiniz de sineye çekmek zorunda bence. Neticede manavda domates satar gibi kardeşlerini pazarlamaya çalışan insanlar.

Ne kadar rezillermiş muhafazakar gecinip yaptiklari pislige bakin gunah yuva yikmaya ugrasiyorlar umarim esinin akli basindadir istersen konuş bir Allah yardim etsin sana

Öncelikle kendiniz üzüp yıpratmıyorsun.
Bayrama kadar olan vakitte bir güzel tırnaklarını uzatıp, törpülüyorsun, böyle sivri sivri.
O görümceyle karşılaştığında bayramlaş, yüzüne gülerken " hayırdır, p.venkliğe başladın herhalde? Manukyan'ın kayıp varisi misin?" diyorsun fısıldayarak. Elbette görümcen bu lafın altında kalmayacak, seni paralamak için harekete gececektir. O zaman cıgırından cıkıp dilediğini söyleyebilirsin. Bir bir vur suratlarına.
Eşin kalkıp bir şey derse "önce o başlattı, ben bayramlaşıyordum" diyerek ağlayacaksın. "bana , kardeşime başka kız bulduk, sen zaten bir acayipsin vs dedi" diyeceksin. Salacaksın kocayı da üstlerine.
Onlar birbirini yerken, köşeye kurulup izleyebilirsin.
Eğer bunları yapamam, kalitemi bozar diyorsan o zaman eşinle konuş. Tamam haberi yoktu ama kızı görünce kalkıp gidebilirdi herhalde? Aileyse aileliği bilsin madem çok muhafazakarlar evli adamı niye günaha teşvik ediyorlar o zaman?
Bu konuda sert olmalısın -senin görümceye hayırlı işler -, açığı yakaladı mı yapıştırıcak belli.

Ben olsam bayramda gitmezdim.
Eşinin de o kızla buluşcaklarından haberi yoktuysa madem kızla aynı masaya niye oturmuş, kalkıp gitseydi. O da bi tuhaf yani.

Gercektende esinizin ailesi cok muhafazakarmis.. ahlaksiz kadin ben olsam arardim ayy kiz cok guzelmis kocana alsana derdim hatta aralarini ben bile yapabilirim desenize. Esinizdede suc var madem gittin kizi orada gordun ablani bi guzel rezil et oturma oraya bide foto cekmisler yuhh

Hahahaha aynen katılıyorum sana arkadaşım :)

Şaka bi yana da eşinle paylaş güzelim bu konuyu bugün böyle yapıyorlarsa yarın başka şeylerde yaparlar terbiyesizler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…