bir insan bu kadar seviyesiz olmamalı !

evet, bulmaz mı ya? hem de dükkanı vardı kızın. ben atanmamışım ya param yok fakirim, ondan

Evlenmeden önce bulması daha normal zaten, kendi aklınca beğenmemiş, başka aday aramış... (doğrudur demiyorum)

ama evlendikten sonra başka biriyle evlendirmek için "hala bir yolu var" şeklindeki bir düşünceye, eş de bir tepki vermiyorsa nasıl kulak kapatılabilir?

Böyle ahlaksızlar yüzünden kaç insanın yuvası sarsılıyor,kaç muhafazakar insan zan altında kalıyor.Rabbim ıslah etsin.

Bayramda gitmek mi ? Ben olsam giderdim.Oturup kendimi yiyeceğime ne olursa olsun der ve bir bir kusardım içimdekileri...Yaptıkları öyle çirkin ki ben buraya tanımını yazmaya utanıyorum.

Eşine gelince...Ailesiyse ailesi...Herkes haddini bilecek.Bilmiyorlarsa da bildireceksin.

Çok teşekkür ederim.. yani en azından birilerinin de bir zamanlar benzer şeyler yaşayıp mutlu olması bana da umut veriyor.
çook var emin ol. ama ben bunlarla moralimi bozmadım gerçekten. yani, herşey bizde bitiyor. ben kv me hala saygı duyarım bir o kadar mesafeliyim de ama beni üzmesine de müsade etmem. kocama sırnaşırım sarılırım yanında oohhh hiç çekinmem. nasıl da keyiflenirim anlatamam :) zaten onlarda ne kadar mutlu olduğumuzu görünce anlıyorlar bazı şeyleri şimdi. mesafe de var. böylesi çok iyi. umutlu ol tabii, umut sensin! :)

Ben de yeni evliyken görümcem eşimle evlendirmek istedikleri akraba kızını iğneleyici bir şekilde benimle tanistirmisti.Komik insanlar ya.hayir yani kendinin de evlilik yaşında kızı var insan Allahtan korkar kalp kırmaya ya kızı aynısını yaşasaydı! O zaman da uzatmadim ama çok kirilmistim.simdi gülüyorum tabi...

sana şunu söyliim arkadaşım eğer benim de haberim olmasaydı bunlardan hala bir yolu var diye düşünürlerdi tabiki ama ben niyetini biliyordum ve ona göre davrandım. evlendim diye bitmedi herşey. ben çabaladım. eşimle daha çok mutlu oldum. ona iyi baktım. ve bunu onların gözüne soktum. laf da çarpıttım, sözlerini de kestim. kulak kapatsın demiyorum zaten, eşinin tepki vermemesi o an olay çıkıp da durumun ortaya çıkmaması içindir. arkadaşın yapacağı tek şey gamsız olup daha çok mutlu olmak ve kendi için yemek değil onların için için çatlamalarını sağlamak. öp kız kocanı onların yanında sarıl bak nasıl deli oluyorlar

Valla ben strateji diye buna derim

Ben de anlayamıyorum. O da bir kadın.. yarın bir gün bana ettikleri kendinden çıkar diye korkmuyor mu hiç ?

Ben iki öpücükle hallolacağını düşünmüyorum.. görümce gelin adayıyla evli abisini tanıştıracak kadar ileri gitmiş.. konu sahibinin eşi orada gereken tepkiyi vermemiş demek ki ki, evlerine yemeğe geldiklerinde bile bu konuyu konuşabilecek kadar rahatlar...

Kafaya koydularsa eğer evli abisini ayırmayı, öpücükten daha büyük tepkiler vermesi lazım konu sahibinin..

eşinin konu sahibine olayı anlatmama sebebi de bana göre üzülmesin diye değil, kendisine "ne işin vardı orada" demesin, kızmasın diye...

Deneyeceğim tabi olaylar bayrama kadar daha da büyümezse..

Görümcemi de bayramda bi köşeye çekip konuşacağım galiba.. yani telefonla olmaz. Evine de gitmem, gidersem 1i 1000 yapıp evimi bastı falan diye tüm aileye yayar eminim.
Sanırım en mantıklısı önce onunla konuşmak, eğer olayı büyütürse de kayınbabamın yanında konuyu açmak. O mutlaka tepki gösterir. O zaman ama bu konu acayip büyür, fena kavga çıkar..

Çıksın.İnşallah da çıkar.Kadın senin yuvanı yıkmak için kırk takla atmış.

Ben de anlayamıyorum. O da bir kadın.. yarın bir gün bana ettikleri kendinden çıkar diye korkmuyor mu hiç ?
Korkusu olan edepli olur arkadaşım boşver.bence uyanık kal ve takipte ol ama mübarek bayram günü muhatap olma sonra kocana karşı seni suçlu cikarirlar. Bu tipler uyanık olur sen de sabırlı ve uyanık ol Allah büyüktür...

iki öpücükle hallolur eğer eşine güveniyorsa ama eşine güvenmiyorsa gerçekten zor bir durum. zaten kocasını ben bilemem siz de bilemezsiniz. ben eşime hep güvendim o nedenle kavga etme ihtiyacı hissetmedim onlara gereken msjı verdim ve sustular.. kavga etmekten daha farklı yollarla insanları dize getirebilirsiniz demek istiyordum sadece. kavga beraberinde birçok sorunu daha getiriyor. ben arkadaşı evliliğinde mutlu (çünkü kocası ailesine karşı gelip onunla evlenmiş zaten) ama 3. kişilerin tavrı yüzünden sorun yaşıyor zannediyorum. öyle değilse kocasından bir şüphesi varsa ona göre yorumlarım.

Eşi hakkında buraya yazdıkları kadar yorum yapabiliriz...

Kesinlikle kavga etmesini önermiyorum ki ben, ama iki öpücükle halledebileceğini de düşünmüyorum... çünkü eşi annesini yada kardeşini susturamadıktan sonra istediği kadar öpücüklere boğsun eşini...

Ben kv yada görümce ile görüşmezdim sanırım ama kavga ederek değil resmi durarak...

Görümcenize nasıl bir kelime ile hitap edeceğimi bilmiyorum ama şu an AHLAKSİZ demek geldi içimden ayrıca Eşiniz de az değilmiş madem haberi yoktu o kadının orada olduğundan hemen orayı terketseydi gelip de kardeşiyle kapı arkalarında fısır fısır is çevirmeseydi şuna bak ya gerçekten ben olsam kati şekilde bir daha o görümcenin asla yüzüne bakmazdim ayrıca bayramda falan da gidilmez o sinsilerin yanina aman gitmeyin derim ben

Bence eşiniz kapatmalı görümcenizin çenesini. Yüz bulmasa öyle konuşabilir mi? Yaptığı ahlaksızlığa neden sert bi şekilde tavrını koymamış neyi bekliyor acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…