bir insan bu kadar seviyesiz olmamalı !

Haklısınız, ben de normalinde duramazdım ama o an bilemiyorum sanki içime bir şey oturdu gıkımı çıkaramadım..
Bayramda gitmeyi tabiki istemiyorum ama eşim kesin tutturacak biliyorum.
Bıktım artık, tam her şey düzeliyor derken daha da dibe vurduk.

söyle görümcene çok beğendiyse kocasına alsın o kızı

Ayy ben bu iki fikri çok sevdim

Eşine annem ve ablam bana başkasını ayarlamaya çalışıyorlar de bakalım, bayramda gider mi?

Yazdıklarınızı büyük şaşkınlıkla okudum pes yani ne biçim insan bunlar. . Bence eşinizle konuşun gerekirse rest çekin başta o koymalı ailesine kesin tavrını .. Aile sizin tavrınızı belki ciddiye almaz çirkefleşebilir size karşı ama oğullarını kaybetmeyi göze alamazlar .

Sizin aileniz böyle bir şey yapsa "Ama onlar ailem ne yapabilirim" deme lüksünüz olur mu? "Erkek adam" tamlamasını pek sevmem ama erkek adam adam gibi adam olsa ailesi böyle bir terbiyesizlik yapamaz. Erkek bir şeyi kestirip atarsa feriştahı gelse bir daha o mevzu açılamaz. Eşiniz ya ağırlığını koyamayan biri ya da işine geliyor. Egosu tatmin oluyor. Her türlü size böyle bir ayıbın yapılmasına müsade etmemeliydi.

Hepiniz haklısınız.. teşekkür ederim !
Ben bundan sonra nasıl devam ederim bilemiyorum. Yani o masadan o da kalkabilirdi, veya bana anlatabilirdi, onlara tepkisini gösterebilirdi.. o ise sadece susup saklamayı seçti. Bir şey olmamış gibi yaşıyor.
O kadar sinirli ve kırgınım ki... Gidip hesap sormak bile gelmiyor içimden. Gelecek cevapları biliyorum, o cevapların beni tatmin etmeyeceğini de

bu durum sanırım birçok kadının başına geliyor. efendim ben de 2 sene önce ilk defa eşimin annesinin elini öpmeye gitmiştim. sonra kadın nasıl beğenmediyse aramış sormuş gitmiş eşime başka bir kız bulmuş, kızın dükkanı varmış da ben atanamamışım da falan filan. eşim aradı anlattı bana güldük beraber bütün bunlara. çünkü sevgimizden ilişkimizden çok emindik. ben de hiç sorun yapmadım. benim için önemli olan eşim. gerisi çok da önemli değil. bazen çok da sallamamak gerekiyor. eşinle mutluysan hayatım hiiiç bunlara ağlama. yahu kocan seni almış, üstelik kırılma diye anlatmamış, nasıl sevmiş seni de hala korkuyor öğrenmenden. o seçimini çoktaaan yapmış 3. şahıslara başka bir şey düşer.

sen şimdi napıcaksın biliyor musun, eşine gidip sarılacaksın. bayrama gittiğinizde onların gözüne gözüne ne kadar mutlu olduğunuzu, kocanın sana - senin kocana nasıl güzel baktığını bir güzel sokacaksın. yanlarında ona gülümseyecek, elini tutacak, güzel sözcükler söyleyeceksin. o zaman bir daha hiiç açmayacaklar bile bu konuları, içlerinde patlayacak emin ol. örnek vereyim: :)

biz de uzakta yaşıyoruz ve bunun için şükrediyorum. tatilde kv bize geldiğinde, misafirlerde vardı. eşime güzel yemekler pastalar çörekler yaptığım için biraz kilo almıştı. gelir gelmez hemen bana çok kilo almış çocuk hep dışardan mı yedi filan dedi. ben de besledim büyüttüm ben onu, sevdim, pastalar yaptım börekler açtım aşkıma dedim. eşim de hemen anne ist_nbl öyle yemekler yapıyorki yemeyen ağlar dedi. :) misafirler de yoo öyle kilolu değil, çok güzel bakmışsın ist_nbl dediler. kv kıpkırmızı oldu o odadan kendini nasıl attı anlatamam. ben gülüyorum böyle şeylere :) işte böyle hayatım boşveeer, sen eşinle tatlı ol güzel ol. 3. şahısları hiç takma ne kendi ne de eşinin mutluluğunu bozma onlar için. :)

oda doğru aslında bana böyle bişi olsa burada konu açmadan önce çoookktann taarruza geçmiştim bile

Valla çok sabirliymissiniz helal olsun.ben olsam saniyesinde içeri dalmış ortalığı ayağa kaldirmistim.bu hanimefendi tavrınızi koruyun ama bunun da acısını çıkartın. Yenilip tutulacak şey değil...

Senin adına çok sevindim.. demek ki hala öyle bir aileyle başa çıkmanın bir yolu var. İnşallah hep öyle mutlu kalırsınız !

Eşiniz muhtemelen ablasına ve kıza ayıp olmasın diye kalkmadı ablasıda siz kıskanın diye etiketledi eşiniz de sizden alacağı tepkileri göze alamadı ve sakladı . Çok ileri gitmişler ve eşinizde müsaade etmiş böylesi bir olay sessiz kalabilinecek bir şey değil

böyle terbiyesizlik mi olur ya, utanmadan gelmiş evine bir de yiyip içiyor, yüzsüzlüğüne pes, eşinde ayrı garip tepkisi o kadar sert olmalıydı ki öyle bir de ev ziyaretine gelememeliydi uzun süre, boş ver git bayramda yapış kocana, çatlasınlarda patlasınlar, kıskandırmak için dokuz takla atardım ben olsam, evet biraz basit olabilir ama hak edene, hak ettiği seviyeden karşılık verceksin

eşine kızıyorsun ama emin ol bende buralarda yazmıştım eşim bunu söyledi bana diye. herkes patavatsız ayrıl filan demişti eşim için. evlenmeden önce bunu söylemesi evet biraz patavatsızlık gibi duruyor ama bazen diyorum öylesine zor bir evlilik süreci geçirdim ki belki söylemeseydi daha iyi olurdu. bazen de iyiki söylemiş diyorum. erkeklerde çok stres altında yani eşim benim tepkime güvenerek anlattı ben de güldüm geçtim zaten. ama ya güvenemeseydi, gidip kavga ederim huysuzluk ederim (ki hakkımız aslında bunu biliyorlar) diye düşünseydi anlatmazdı. yani bunların hepsi sorun çıkmasın, mutlu oliim demelerinden. anlatsalarda anlatmasalar da.. o yüzden eşine tepki gösterme canım ya. anlayışlı olgun olmaya çalış. ve lütfen gül geç.......

Çok teşekkür ederim.. yani en azından birilerinin de bir zamanlar benzer şeyler yaşayıp mutlu olması bana da umut veriyor.

Siz daha evli değilken başka birini bulmuş kv değil mi?

Senin adına çok sevindim.. demek ki hala öyle bir aileyle başa çıkmanın bir yolu var. İnşallah hep öyle mutlu kalırsınız !

eveet var! kendinize güvenin arkadaşlar ve lütfen biraz gamsız olun üçüncü kişilere karşı. gülüp geçin biraz sevgilinize sarılın bol bol. kapınızı kapattıktan sonra sadece ikiniz olun evde, kafanızda başkalarının kirli ayaklarıyla yürümesine izin vermeyin. :) çok teşekkür ederim canım, hepimiz mutlu olalım amin! :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…