bir insan bu kadar seviyesiz olmamalı !

Bence direk bayramda kayinbabanizin yaninda boyle boyle yapmislar deseydiniz ya siz anlatmadan onlar kayinbabanizi da doldururlarsa

Onu ben de çok düşündüm ancak o zaman onları birbirine düşürmek istiyormuşum gibi olurdu.. yani ilk önce eşimle halletmek istedim baktım olmuyor kayınbabama giderim. Hem o zaman bir şey de diyemezler, sonuçta ben tüm aileyi katmamak için bir çaba göstermiş oluyorum

tüm aileyide katsan ortada bir ayıp var. bu rezillik resmen !
bunu yanına kar bırakamazsın. ha bakarsın kv de de işin içinde o zaman kendi ayıplarında boğulurlar.
en azından herşeyi bildiğini bilsinler ve tavrını net koy ki yaptıklarının ne manaya geldiğini anlarlar (inşallah :) )

Etiket fotosunu felan cekin bari gorumceniz kaldirmadan elinizde delil olsun

sacmalama ya sessiz asla kalmaaaaa sahsen bunu yapan insanlarin evine asla gitmezdim... esine söyle ne derse desin hatta bu saatten sonra asla görusmeyecegini söyle sonra gorümceni araa bi güzel fircala suna bak be terbiyesiz!!!!! Aynisi ona olsa ne olurdu acaba hayret ya
Ayrica kocanda ayri olay kalkip gitseymisssss neden etiketlettirmis ???? madem bu bir plandi sana soylemeliydi

Fotoğrafta eşim yok yani ablası masadaki içeceklerin fotoğrafına etiketlemişti
Tamam o zaman canım. Bak eline geçen fırsat çok büyük. Şimdi ağırlığını koyar,onları evliliginden uzaklastirirsan kimse bir şey diyemez. Sakın affetme. O kadınla da konuşma bence, ne yaptığı ortada. Bayramda da görüşme, soran olursa söylersin kimse hesap soramaz.

konu sahibi çok zekice yaklaşmışsın fevri davranmamışsın ilk etapta girişin çok iyi olmuş şu saatten sonra görümceyi de egale edersen bundan sonra sırtın yere gelmez kararında istikrarını sürdür lütfen..o bardakları etiketlemenin onu ne kadar aşağılara indirdiğini karaktersizliğini yüzüne bir bir vurman dileğimle..kolay gelsin.

Benim anladığım kadarıyla bu görümce etiketleme olayını siz görün diye bile bile yapmış. Bence bu düpedüz savaş ilanı. Siz kpinizden yardım umuyorsunuz ama görümce pek kimseyi takmıyor gibi.

bir de muhafazakar aileymiş.
dinin neresinde var yuva yıkmaya çalışmak, vebal almak

eşinize her şeyi bildiğinizi söyleyin. bundan böyle ailesiyle mesafeli olmak istediğinizi, ve ablasının resmen yuvanızı yıkmak istediğini gözünün içine soka soka anlatın.

Benim anladığım kadarıyla bu görümce etiketleme olayını siz görün diye bile bile yapmış. Bence bu düpedüz savaş ilanı. Siz kpinizden yardım umuyorsunuz ama görümce pek kimseyi takmıyor gibi.

Evet, ilk gördüğümde pek takmadım akrabasıdır dedim ama sonradan o kızın kim olduğunu öğrenince ben de maksatlı yaptığını anladım. Ne diyeyim ki, allah akıl fikir versin...

Allah o görümcenin de kaynananın da belasını versin.
Valla benim de kendimle ilgili böyle şüphelerim var.
Kaynanam ben nişanlıyken akrabadan almak istediklerini, Ahmet'in kendi kendine eş bulduğunu söyledi.
Ve bi eltim var kaynanamın yeğeni o kadından çok şüpheleniyorum.
Birini bulsa kocama yamayacak gibi. Aramız açılsın boşanalım diye bekliyorlar hissediyorum.

Böyle bir durumda o pisliklerle muhatap bile olmam. Zaten istemiyorlardı derim. Ama oraya gidip elin fingirdekleriyle aynı masada oturup, yer bildirmine fırsat veren kocayı kapının önüne koyardım. Benim gözümde aldatmaktan farkı yok şu olayın. Bir de arkadan iş çevirmeler... Sinirden çıldırdım yahu!

Eşinize söyleyin bildiğinizi.
Neden o masada oturduğunu da sorun ve tavrınızı koyun yumuşamayın.
Ailesi yanlış yapıyorsa uymayacak ve terk edecekti o masayı.
Ses etmemesi ne demek konuşun uyarın ve tavrınızı alın gerekirse çeker giderim diyiverin herkes ayağını denk alsn.
Dinini bilen doğru amel eden bunu yapmaz demek ki eksik yanlışları çok.
Gerçek müslüman kötülük yapamaz vay vicdansızlar...

Asil sorun koca bence.
Gitmis oturmus eyvallah ayip olur diye kalkamamistir. Amaaa o kiz ordan gidince ablasina kukremesi lazimdi sen nasil boyle seyler yaparsin/soylersin diye...
Esinin bi'lafina bakar onlari susturmak ama yapmamis.

Ben olsam once esime kukrer sonra da gorumceyi kayinpedere soyler rezil ederdim.
Baktim esim yanimda olmuyo mu sifatina tukurur bosanalim derdim. Cok igrenc ve seviyesiz su durum. Emin ol bu olay senin basina gelse ve sen esine askim ayip olur diye kalmadim deseydin savas cikardi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…