bir insan bu kadar seviyesiz olmamalı !

arkadaşım çıksın,büyüsün. bundan daha büyük bir olaymı var ya.

Bayramda gitmek mi? Ben olsam ölümüne silerim o adi gorumceyi. Ahlaksiz kadin. Insallah onun basina gelir de anlasin nasil aciymis. Siz de bayramda gitme derdine duseceginize ortaya agirliginizi koyun lutfen

bunlara anca sesini çıkarırsan geri püskürtürsün tam eline fırsat geçmiş ben olsam parçalarım eşimide görümcemide ki ben kaynanam senin elinden çocukları alacam oglumuda alacam senide ananın evine slacam dedi şuan ailemide herkeside aya kaldırdım püskürttüm eşimde benden yana oldu şimdi konuşmuoz çok rahatım gönlmde rahat sucsuz yere suçladılar çünkü bayramdada ogullarını salmicam anlasınlar kimle ugraştıklarını sende baya sessizmişin bende çok sustum ama ezdikce ezdiler zamanla fısıldaşmazlar yanında konuşacak kadar işi genişletirler böle pasif olursan o görümünü ara içini boşalt eşinide öle bi yargılaki suçluluk hissi duysun azını açamasın

O laflari duyduktan sonra birde evimde oturtup servis yapçam..
Ohoo kapı arkasından fırladığım gibi tepsiyle birlikte görümcenin kafasına geçiriveririmm..
Burada boşuna demiyolar bir cinnet herşeyi çözer
O potansiyelde fazlasyla var valla bende görümce kendini evden dışarı nasıl atacağını şaşırırdıı..
Yada kocanız kızkardeşini çok seviyorsa o kendini araya katsında bak gör noluyo...

Neyse siz susmuşsunuz..
Yapacağınız şey eşinize yediği bütün naneleri bildiğinizi söylemek...
Asla ailesiyle birdaha görüşmek istemediğinizide söyleyin.. herkes yerini bilsin bu ne ahlaksızlık böyle..
Açıklama istemiyorum diyede yüzüne yapıştırın lafı ki yok ben bilmiyordum yok haberim yoktu diyip kendini sıyırmaya çalışmasın..
Silah zoruyla oturmadı ya o kızla yanyana.. Edebinde namusunda olan bir adam hiç muhattap bile olmaz napim yaa onlarda benim ailem napabilirim gibi saçma bir açıklamada olmaz..
Madem evlilik sorumluluğunu alabileceğini kendinde görmüş bir zahmet erkek gibi davransın ailemde ailem diyip anasının eteğinin altından çıksınnnn..
Ayyyy yeminle çok sinir oldumm..

ay ben o görümceyi dogduna pişmn ederm eşim olacak adamıda emdi sütü haram ederm ne işi var evli adamınnn o masada tammam görm tuzak kurmş olablr ben evliym işim yok o masada diyip oturmayabilirdi

Cidden hangi mantikla bayramda gidebiliyor sunuz?
Hem de elinize boyle bir firsat gecmisken.
Hem firsat hem de yenilir yutulur degil.
Yuzlerini bile gormek istemezdim ben.
Oturup konussaniz nolcak, sizi daha mi cok sevecekler.

ne olursa olsun böyle birşeye hakları yok,herkesin evi yuvası kendine ,onlara uygun gelin olunca ne olacakmış ALLAH böyle bişeye razı olmaz arkanızdan böylesi bişey yapmaları benide çok üzdü ,ama yuva dağıtanın yuvası bozulur .....

Bu nasıl bir hadsizlik inanamıyorum,pesss!!!Eşinizin yüzüne bildiğinizi söyleyin,belki habersiz bir buluşturmaydı eşiniz<i suçlamak lazım ama size söylememesi,gizlemesi eşinizi haklıyken haksız duruma düşürmüş.Eşinize özellikle görümcenizle irtibatınızı kopardığınızı ve onun da koparması gerektiğini üzerine basa basa söyleyin,kararlılığınızı görsün.NE demektir bu yahu,hadi eşiniz bekar olsa tamam normal di,yeceğim,evlenmiş yuvbasını kurmuş,onlar istemese de eşiniz sizi eş olmaya layık görmüş,olay bitmiştir!PİŞMİŞ AŞA SU KATACAK KADAR HADLERİNİ AŞANLARA HADLERİNİ BİLDİRECEKSİNİZ,Bu resmen yuva yıkma teşebbüsüdür.Yerinizde olsam görümcemi arayıp sadece şunu derim:İşallah senin eşin de sana bir yedek düşünüp kuma olarak getirir,bana ne yaşattıysan yaşa der suratına kapatırım.

offf offff
buyuk konusurum
o aileyle o kisilerle asla bir araya gelmem
asla affetmem
kocan yanimdaysa ok
ama onunda bu isde parmagi varsa
güven biter
evlilik biter

bunlar resmen serefsizler
sakin ezdirmeyin kendinizi
sakin

Esin hiiiic sutten çıkmış ak kasik degil. Bulusmaya giderken bilmiyor olabilirdi. Ama bulusmaya gidip o kizi gordugunde gorumcene oyle bir tepki verirdi ki gorumcen ne facede etiketlemeye ne size bu kadar yakin surede gelmeye ne de esine tekrar bu konuyu acmaya cesaret edebilirdi. Demek istedigim gorumcen seni istemeyebilir keske diger kiz olsaydi diyor olabilir ama is esinde biter. O ne dushnurse düşünsün esin istese tavrini oyle bir belli eder ki birdaha asla o dusuncesini aciga vuramaz kendi kucuk dunyasinda kendi içinde yasamak zorunda kalir gorumcen. Yani canim esine gayet tepki verebilirsin. Hic korkma sonuna kadar o kadar haklisin ki kendini icine atarak aglayarak mahvetme. Soyle bilsin haberin oldugunu.

Görümcen etiketlemeolayı bilerek yaptı bence nolursa olsun onların yanında eşinle kavga etme, görümcene çemkir muhabbet tellalı mı olmuş bi sor

Eşimle konuştum.. varsayalım ki ablam bana başka birini bulmuş beni onunla tanıştıracak naparsin dedim.. saçmalama o nasıl soru dedi. Ben de neden sinirlendin benimki sadece bir varsayım, seninki bir de gerçek ben şimdi napayım diye sordum.. şaşırdı nereden duyduğumu sordu söylemedim sen önce orada onlarla neden oturduğunu, bana bunu neden anlatmadığını söyle dedim.. anlattıklarına göre ablasıyla kafeye gitmişler, birden bire diğer kız çıkmış gelmiş 5 dakika oturmuşlar sonra eşim kalkmış. Özür diledi, zaten 5 dakika oturdum sana anlatsam kafana takacaktın ondan anlatmadım dedi.
Peki neden tepki göstermedin kadın resmen bizi ayırıp seni onunla birleştirmek istiyor dedim.. o da böyle bişey asla olamaz ciddiye dahi almadım ondan dedi. Ben de sen al alma, ben gayet ciddiye aldım, şimdiye kadar hep saygılı olmak istedim ama buraya kadar dedim. Ayrıca bu sefer susmayacağımı, ablasına da düşündüklerimi söyleyeceğimi dedim. Önce sakin ol falan dedi ama o öyle dedikçe ben daha da delirdim.. ne sakin olması ? Tüm gece gözüme uyku girmedi, ruh gibiydim tüm gün dedim, bağırdım sonra sinirden ağlamaya başladım.. resmen içime attıklarım bir anda patladı.. ablanda hic insaf yok mu ? Bana yaptığı kendinden elbet bir gün çıkar dedim.. sonra baktım o beni sakinleştirmeye çalıştıkça daha da sinirleniyorum gittim misafir odasına kilitledim kendimi.. saatlerce oturdum tek başıma, sakinleşince çıktım.. ablan sen ben konuşacağız bunun hesabını soracağım dedim. O da tamam dedi... umarım ciddidir çünkü eğer sırf sinirim geçsin diye dediyse ve bu konuşma olmazsa cidden kayınbabama gidip bir bir anlatacağım her şeyi. Madem beni takan yok, ben de kimsenin boş veremeyeceği birine giderim.
Kusura bakmayın yine uzattım, hepiniz çok yardımcı oldunuz. Çok teşekkür ederim hanımlar,iyi ki varsınız!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…