Böyle yüksekten düşersen ilk ellerini savunma olarak kullanırsın diye düşünüyorum ama olabiliyormuş da.. umarım öyledirArkadasim yolda dusup burnunu kirdi. Olabilir bence.insallah dusundugunuz gibi degildir
Neden sormadığımı söyledim başkasından duyduğum için belki bilmemi istemiyor belki gizliyor utanıyor ne yapayım kocan seni dövüyormus nasıl oluyor mu diyeyim zaten çok sıkı fıkı da değiliz Şule olsa zaten daha farklı olurdu. Sadece böyle karşılaşıp öğrenince canım sıkıldı oturtamadım kafamda ve sormak istedim.Şidfet gördüğünü biliyormuşsunuz hali hazırda.
Değil yardım etmek, sormamışsınız bile.
Şimdi burnunu kocası kırdı ise ne olacak düştü ise ne olacak?
Bu bilgi ile ne yapmayı planlıyorsunuz?
Eğer cam silerken taburenin üstüne çıkmışsa, yerde sabunlu su dolu kova varsa ve yanlışlıkla kovanın içine basıp düşmüşse Burnu da kırılabilir kafasıda. Yok daha neler falan demeyin, bibebir yaşadım.Herkese merhaba hanımlar…
Bir arkadaşım var yeni evlendi ortalama 8 9 ay falan oluyor .. Ortak arkadaşlarımızdan bi kaç sefer eşi tarafından şiddete maruz kaldığını duydum ama gidip kendisine soramadım tabi utandırmamak yarasını deşmemek adına. Dün alışverişe çıkmıştım yolda denk geldik burnu kırılmış ne oldu diye sorduğumda cam silerken düştüm burnum kırıldı dedi. Ama bana nedense pek inandırıcı gelmedi insan düştüğü zaman refleks olarak ellerini hemen yere doğru uzatmazmı yani elimiz kolumuz kırılır genelde burnunun o şekilde düşüp kırılması bana pek mantıklı gelmedi ? Ama olabilir mi birde size sormak istedim..
Kafama takıldı canım sıkıldı açıkçası..
Evin içine düşmüş olabilir yani dışarı değil içeriye.Saçmalık tabi ki inandınız mialçak kattan düşersen kolun bacağın kırilıyor, burun neden kırılsın...burun üstüne duşersen de yüzün dağılır, kemiklerin unufak olur.
Arkadaşınız durumunu gizli tutmaya çalışıyorsa sizin bunu irdelemeniz yakışık almaz.Herkese merhaba hanımlar…
Bir arkadaşım var yeni evlendi ortalama 8 9 ay falan oluyor .. Ortak arkadaşlarımızdan bi kaç sefer eşi tarafından şiddete maruz kaldığını duydum ama gidip kendisine soramadım tabi utandırmamak yarasını deşmemek adına. Dün alışverişe çıkmıştım yolda denk geldik burnu kırılmış ne oldu diye sorduğumda cam silerken düştüm burnum kırıldı dedi. Ama bana nedense pek inandırıcı gelmedi insan düştüğü zaman refleks olarak ellerini hemen yere doğru uzatmazmı yani elimiz kolumuz kırılır genelde burnunun o şekilde düşüp kırılması bana pek mantıklı gelmedi ? Ama olabilir mi birde size sormak istedim..
Kafama takıldı canım sıkıldı açıkçası..
hayır kıza gidip bişey diyemem ama en azından bana bu bilgiyi veren ortak arkadaşlarımı uyarabilirim sorsunlar soruştursunlar konuşsunlar diye eğer aklımdan geçen gibiyse yapması gerekenleri söylesinler diye ben gidip olayı büyütüp müdahil olmak istesem zaten en baştan sorardım başkalarına söylerdim üzüldüm sadeceArkadaşınız durumunu gizli tutmaya çalışıyorsa sizin bunu irdelemeniz yakışık almaz.
Farz edelim ki bir üye "hayır öyle şey olmaz" dedi. Bu bilgi sizin ne işinize yarayacak?
Polise mi gideceksiniz, ailesine mi bilgi vereceksiniz?
hayır kıza gidip bişey diyemem ama en azından bana bu bilgiyi veren ortak arkadaşlarımı uyarabilirim sorsunlar soruştursunlar konuşsunlar diye eğer aklımdan geçen gibiyse yapması gerekenleri söylesinler diye ben gidip olayı büyütüp müdahil olmak istesem zaten en baştan sorardım başkalarına söylerdim üzüldüm sadece
camdan dışarı değil de içeri düşmüşse, özellikle de koltuğa masaya, kenarı köşesi olan bir yere çarpmışsa olabilir, insan elini kolunu hesaplıyor bir yerleri tutmaya, koymaya çalışıyor ama burnunu alnını filan hesaplıyamıyor, koruyamıyor kısa mesafede denge kaybıyla düşerken.Saçmalık tabi ki inandınız mialçak kattan düşersen kolun bacağın kırilıyor, burun neden kırılsın...burun üstüne duşersen de yüzün dağılır, kemiklerin unufak olur.
DedikoduBu bilgi ile ne yapmayı planlıyorsunuz?
Çok yakın değiliz ama uzakta değiliz ama çok uzakta sayılmayız. Ailesinin bildiğini düşünmüyorum bilseler bence geri alırlardı ortak arkadaşlarımızla ikimiz de çok yakınız yani ben de o kişilerle yakın arkadaşım o kişi de biz onlar aracalıgı ile tanısan sohbet eden insanlarız şiddet konusunda uyarmışlar ama zaten nişanlıyken de şiddet görüp evlenen biriymiş kız. Şimdi be. Burun meselesine duyduklarımdan ötürü takıldım ve olması mümkün mü diye merak ettim ona göre yine arkadaşlara söylemeyi düşündüm konuşsunlar diye
Ben direkt iceri anladimEvin içine düşmüş olabilir yani dışarı değil içeriye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?