Bir insan cam silerken düşüp burnunu kırabilir mi ?

Konuyu adam akıllı okusaydınız utanır çekinir diye gidip kendisine sormadım dedim bunu düşünen insan neden dedikodu acık arasın siz kimsiniz ki bilip bilmeden yargı yapıyorsunuz iyi niyetle açtığım konuyuda buralara getirip yorum yapmakta pes doğrusu.. dedikodu peşinde olsam bunu çevreye sorar yayardım onu tanımayan insanlara sorup bilgi almak istedim bi yardımım dokunur biri akıl verir belki diye bazı insanların gerçekten aklı fesatlıktan başka bişeye çalışmıyor

Mış mışla yazıp duruyorsunuz bu dedikodudur.
Yardımcı olmak isteyen "sizce düşünce burun kırılır mı" diye sormaz.
Arkadaşlar bir arkadaşım var eşinden şiddet görüyormuş, kendisine direkt soramıyorum üzmemek için, sizce nasıl yardım edebilirim diye sorar. Koca koca kadınlarız neyin ne olduğunu bilmiyor değiliz.
Etrafa fesat diyen aynaya baksa gerek.

Konu açar mıydım sanmam ama benim de kafama takılır, düşünürüm üzülürüm, kadına kötü niyetli diyip bu kadar önyargıyla zorbalamak daha kötü niyet geliyo bana, valla bazen bu gereksiz duyar kasışlarınızı gerçek dünyada eşinize dostunuza yapıyo musunuz merak ediyorum, zor çünkü. Burdan daha kolay tabii.

Düşüp burnunu kırmışsa ya da kocası dövüp burnunu kırmışsa iki gerçekten biri olduğu halde elinizden bir şey gelecek mi? Bu duruma katkı sunabilecek misiniz? Bu bilginin ona nasıl bir faydası olacak?

Eğer yardım istemezse bir şey yapamazsınız, eğer yardım isteyebileceği biri olsa zaten duymuş olurdunuz. Üzgünüm

Bazılarının aksine dışarda neysem sitede de aynısıyım. Bir kadın bana gelip bunları söylese aynı görüşü söylerdim. Benim görüşlerim sizi hiç ama hiç ilgilendirmez. Beğenmediyseniz beğenmedim butonuna basar geçersiniz.
Tartışma konu sahibiyle benim aramda. Biz konuşuruz tartışırız. Size ne oluyor anlamak mümkün değil.
Lütfen mesaj alıntılamayın artık. Konuya odaklanın yorumlara değil.

Yapacak bir şey yok zaten doktora gitmişse acilde polis geliyor başıma geldi doktor şiddet gördüğümden şüphe etmiş polis geldi şiddet mi gördün şikayetçi ol vs sorular sordu görmemiştim yok dediğimde de korkma anlat darp raporu al dediler muhtemelen şikayetçi olmuyor

Siz bana ne yapıp ne yapmayacağımı söyleyemezsiniz, istediğini orta yere yazan istemediğini işitir, telefonda özel görüşme yapmıyosunuz burda

Olamaz diye bir şey yok, olabilir bence.
Ama anlamadığım konu biz olur desek ya da olmaz desek ne olacak? Yardımınız dokunacaksa arkadaşınıza ne ala. Fakat sanki biraz iç döküp kişisel merakı gidermek için olmuş konu.

Siz bana ne yapıp ne yapmayacağımı söyleyemezsiniz, istediğini orta yere yazan istemediğini işitir, telefonda özel görüşme yapmıyosunuz burda

Siz benden uzaklaşır mısınız lütfen?
Derin bir nefes alın ve gidip zehrinizi, kininizi her neyiniz varsa başkasına kusun.
Konu sahibi istediğini yazdı (istediğini orta yere yazan) ben de kendi yorumumu yaptım (istemediğini işitir). Kendi argümanınızın karşılığı bu.
Sizin yüzünüzden ceza almak istemiyorum. O yüzden artık cevap yazmayacağım. Kendi kendinizle eyleşiverin.

Zehirle gelen sizdiniz farkında değilsiniz ay neyse sıkıldım bu kafayla devam

Şahsen olmaz dersem, muhtemelen bir süre sonra ben düşer ve burnumu kırabilirim, o nedenle olmaz diyemiyorum. Karma bi bana dönüyor galiba mümkün değil dediğim çoğu şeyi bire bir yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…