Bir İnsan Hasta Birisine Neden Bu Kadar Kötü Davranır?

Siteye Hoşgeldin...
Canım öncelikle geçmiş olsun.Allah
şifalar versin.
Konuna gelicek olursak:Erkek arkadaşından sana hayır gelmez.Liseli ergenler gibi konuşuyor ve cevap veriyor.Yaşlarınz kaç bilmiyorum ama senin kadar olgun olmadığı kesin...

Terbiyesiz sana resim atması yetmiyormuş gibi partiye gideceğini söylüyor ve birde üstüne şunlar içki içmiyor ama ben içireceğim demiş..

Tavsiyem kendini ve sağlığını düşünüyorsan bu çocuğu hayatından çıkar ve sağlığınla ilgilen.

çok teşekkür ederim :)) zaten dün işte öle küfür edince bende bida atmadım mesaj bugün hiç konuşmadık artık yarın atarmı bilmiyorum

bir de sen aynılarını deyiver bakimm hemen ne kseilir canım ama inan ki biraz düzgün adam olsa boyle seyler kullanmaz hem de hasta oldugunu düşünerek daha dikketli davranmalı bana göre normali budur. umarım cok iyi sağlıklı mutlu hayatın olur hem de bu süreçte görmüşsündür ki aslında sağlık daha mühim ve vazgeçilmez olan

ya çarşamba günü doktorumu sorup hep kendisi mesaj atardı öle olunca yine seviyodum değerli hissediyodum ben sadece dünkü yaptı olay gibi siir etmelerini anlamıyorum ne bilim kız hasta bari küfür etmeyim dikkat edeyim der insan

2 yil sonra univ gidecekseniz daha 16 yasindasin. Anam 16 yasinda ne entrikalar boyle kimin eli kimin cebinde belli degil. Birak yavrum o ergenden sana hayir gelmez tedavini ol univ kazann ordaa cook bulursun . Cok gecmis olsun tatlimm . Boyle sacma seylere takilip uzulup hastaligini ilerletme..

çook saol canım maalesef insanların karakterleri yaşına göre olmuyo işte ya zaten Allaha şükür ben öle bu olayları sağlığıma derslerime zarar vercek kadar takmaıdm şimdiye kadar inşallah böle devam eder

Aferinn sana birak bosver daha onune kimler gelirr. Beyni gelismemis insanlarla takilma.....

Gecmişe baktıgında en az acı vericek seyler bu yaslarda yasanıyor emin olabilirsin:)
ya zaten zamanla acın da azalıyo acını kalıcı hissetmiyosun ama unutmak mesela işte ya ne bilim 2 buçuk yıldır paylaştık herşeyi beraber büyüdük gibi böle olunca ayrılmaktan ziyade şöle bi iki gün konuşmamayı düşünüyorum çünkü ne bilim ne kadar birbirimize sinirde oslak 2 3 gün konuşmayınca sonra mesajlaşınca özledimiz belli oluyo

ya artık yaşımızdanmı bilmiyoeum ama iki insanın birbirine öfkesinin çok sürmemesi 1 2 günde hemen özlemesi bence bu da güzel bi his
Hayatim sen olgunum diyorsun ama sende pek olgun sayilmazsin yanlis anlama beni. Hisleriniz cok guzel hatta en masum hisler fakat kalici degil o tarz bi cocukla yapamazsin mesele beraber buyumek degil ki mesele icinzde ki o duygyyu beraber buyutup sadik kalabilmek. Hayat senin 2 gun sonra duzeliriz diyorsan oyledir biz bilemeyiz. Ama 2 gun sonra tekrar konu acma bana kotu davraniyor hala diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…