- 25 Kasım 2013
- 1.026
- 889
- 323
- 29
- Konu Sahibi Vejetaryen Zombi
-
Siteye Hoşgeldin...Merhaba siz benim ablalarım sayılırsınız ben bu siteyi uzun zamandır biliyodum ama cuartesi üye olmak kısmetmiş
herşeyi baştan anlatayım ben hiç adet olamıyodum ve en sonunda doktora gittik önce fshım düşük çıktı bunun sebebini araştırmak için benden baya kan aldılar hep ilaç verdiler vs en sonunda beyin tümöründen şüphelendiler şaşırdım çünkü hem sınavıma hazırlanacaktım hemde radyoterapi görücektim.Erkek arkadaşıma tümörü anlattımda hiçbişi demedi ben üzüldüm çünkü bi arkadaşı tatildeyken ona bi iki saat yazmayınca bana ''nisa kıza bişi olmamıştır deme?'' diye mesaj atan biri tümörü takmıyo.
Ama sadece bununla kalmadı bana durduk yere çıplak bacağının biri gözüken elinde bira tutan bi kızın fotoğrafını attı bende rastgele buldun fotoyu ne atıyondedim bana kızla olan konuşmasını attı ve şunları yazdı ''biz bunun doğum gününde sake içicez biz bununla alışığız yanımızda içmeyenlerde olcak sonra alemlere akcaz''dedi.Bende kızın ailesi yokmu bunun dedim zaten onların evinde yapıcaz dedi ve aynen şunu yazdı ''selin(eski sevgilisi)de olcak o içmemiştir ben ona içiririm sende gel'' dedi bende doğal olarak sinirlendim hani bıraktın tövbeliydin derken off aşkım sıktın dedi bende sus sinirliyim sana yazdım sonra mesaj attı yok küs müsün bilmemne yine konuşmaya başladık ama benim içim içimi yiyo parti bu pazar ve ben hastanede tedavi görürken o partide olucak ve bu hafta beni 2 kere ağlatmayı becerdi napıcamı bilmiyorum ve yorumlarınızı bekliyorum.
alakası oldunu çok sanmıyorum canım çünkü zaten daha önce ona tekmeyi attım 6 ay da arayıp sormadım için beni çok kaybetmek istedini düşünmüyorum.yani bazı şeleri utanmadan söleyen kişi bence sen tümörlüsün ilişkimiz bitti derdi[/QUOT
Askindan bitmiyosan yol ver.
Kotu gununde yaninda olmayan kisinin iyi gunde yaninda yeri olmamali bence.
Tabi karar senin.
çok teşekkür ederim :)) zaten dün işte öle küfür edince bende bida atmadım mesaj bugün hiç konuşmadık artık yarın atarmı bilmiyorumSiteye Hoşgeldin...
Canım öncelikle geçmiş olsun.Allah
şifalar versin.
Konuna gelicek olursak:Erkek arkadaşından sana hayır gelmez.Liseli ergenler gibi konuşuyor ve cevap veriyor.Yaşlarınz kaç bilmiyorum ama senin kadar olgun olmadığı kesin...
Terbiyesiz sana resim atması yetmiyormuş gibi partiye gideceğini söylüyor ve birde üstüne şunlar içki içmiyor ama ben içireceğim demiş..
Tavsiyem kendini ve sağlığını düşünüyorsan bu çocuğu hayatından çıkar ve sağlığınla ilgilen.
çok mu karışık anlattımBu ne gı
çok teşekkür ederim.Zaten daha önce 6 ay ayrı kaldık sonra onu kaybetmekten korkmadımı görüncede şimdi bi gün yazmayınca mesaj atıyodu neyse zaten olay yeniydi bende o andan itibaren tavrımı net koydum şimdi de konuşmadık ya ama ne bilim rahatım ilerde özlemem inşallah
ya çarşamba günü doktorumu sorup hep kendisi mesaj atardı öle olunca yine seviyodum değerli hissediyodum ben sadece dünkü yaptı olay gibi siir etmelerini anlamıyorum ne bilim kız hasta bari küfür etmeyim dikkat edeyim der insanbir de sen aynılarını deyiver bakimm hemen ne kseilir canım ama inan ki biraz düzgün adam olsa boyle seyler kullanmaz hem de hasta oldugunu düşünerek daha dikketli davranmalı bana göre normali budur. umarım cok iyi sağlıklı mutlu hayatın olur hem de bu süreçte görmüşsündür ki aslında sağlık daha mühim ve vazgeçilmez olan
2 yıl sonra üniversiteye gidicez işte çok küçük değiliz yani öleÇok geçmiş olsun merak ettim de kaç yasında erkek arkadasın bana cok cocukça geldi hareketleri.
benmi çok olgunum acabaBence o arkadas ergenlikten cıkamamıs bosver sen onu canım.
çook saol canım maalesef insanların karakterleri yaşına göre olmuyo işte ya zaten Allaha şükür ben öle bu olayları sağlığıma derslerime zarar vercek kadar takmaıdm şimdiye kadar inşallah böle devam eder2 yil sonra univ gidecekseniz daha 16 yasindasin. Anam 16 yasinda ne entrikalar boyle kimin eli kimin cebinde belli degil. Birak yavrum o ergenden sana hayir gelmez tedavini ol univ kazann ordaa cook bulursun . Cok gecmis olsun tatlimm . Boyle sacma seylere takilip uzulup hastaligini ilerletme..
Aferinn sana birak bosver daha onune kimler gelirr. Beyni gelismemis insanlarla takilma.....çook saol canım maalesef insanların karakterleri yaşına göre olmuyo işte ya zaten Allaha şükür ben öle bu olayları sağlığıma derslerime zarar vercek kadar takmaıdm şimdiye kadar inşallah böle devam eder
Aynennnn valaaaa . Keske o zamanki zorluklari cekiyor olsam simdi..Gecmişe baktıgında en az acı vericek seyler bu yaslarda yasanıyor emin olabilirsin:)
ya zaten zamanla acın da azalıyo acını kalıcı hissetmiyosun ama unutmak mesela işte ya ne bilim 2 buçuk yıldır paylaştık herşeyi beraber büyüdük gibi böle olunca ayrılmaktan ziyade şöle bi iki gün konuşmamayı düşünüyorum çünkü ne bilim ne kadar birbirimize sinirde oslak 2 3 gün konuşmayınca sonra mesajlaşınca özledimiz belli oluyoGecmişe baktıgında en az acı vericek seyler bu yaslarda yasanıyor emin olabilirsin:)
ya artık yaşımızdanmı bilmiyoeum ama iki insanın birbirine öfkesinin çok sürmemesi 1 2 günde hemen özlemesi bence bu da güzel bi hisAferinn sana birak bosver daha onune kimler gelirr. Beyni gelismemis insanlarla takilma.....
Hayatim sen olgunum diyorsun ama sende pek olgun sayilmazsin yanlis anlama beni. Hisleriniz cok guzel hatta en masum hisler fakat kalici degil o tarz bi cocukla yapamazsin mesele beraber buyumek degil ki mesele icinzde ki o duygyyu beraber buyutup sadik kalabilmek. Hayat senin 2 gun sonra duzeliriz diyorsan oyledir biz bilemeyiz. Ama 2 gun sonra tekrar konu acma bana kotu davraniyor hala diye...ya artık yaşımızdanmı bilmiyoeum ama iki insanın birbirine öfkesinin çok sürmemesi 1 2 günde hemen özlemesi bence bu da güzel bi his
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?