- 5 Eylül 2015
- 1.139
- 488
- 123
- Konu Sahibi Vejetaryen Zombi
-
yok yanlış anlamam yani sonuçta bende çook büyük değilim bilmiyorum böle düşündüm çünkü bunca zaman kavga oldunda öle kinimiz olmadı hemen barıştık veya 1 2 gün yazışmayınca birbirimizi baya özlüyoduk böle olunca yine öle olur heralde diye düşündümHayatim sen olgunum diyorsun ama sende pek olgun sayilmazsin yanlis anlama beni. Hisleriniz cok guzel hatta en masum hisler fakat kalici degil o tarz bi cocukla yapamazsin mesele beraber buyumek degil ki mesele icinzde ki o duygyyu beraber buyutup sadik kalabilmek. Hayat senin 2 gun sonra duzeliriz diyorsan oyledir biz bilemeyiz. Ama 2 gun sonra tekrar konu acma bana kotu davraniyor hala diye...
WAOW VERY COOLbiz bunun doğum gününde sake içicez biz bununla alışığız yanımızda içmeyenlerde olcak sonra alemlere akcaz
ya zaten zamanla acın da azalıyo acını kalıcı hissetmiyosun ama unutmak mesela işte ya ne bilim 2 buçuk yıldır paylaştık herşeyi beraber büyüdük gibi böle olunca ayrılmaktan ziyade şöle bi iki gün konuşmamayı düşünüyorum çünkü ne bilim ne kadar birbirimize sinirde oslak 2 3 gün konuşmayınca sonra mesajlaşınca özledimiz belli oluyo
WAOW VERY COOL
Helal be adamsın
maalesef aslında mantığımla hareket ederim genelde ama bi müddet sonra duygularım ağır basıyoDediğim gibi daha cok gencsin bu yaslarda duygular cok yogun yasanıyor sogukkanlı düşünemiyosun daha karsına kimler cıkıcak degerini bilen.Hiç hoş degil sana karsı tutumu yine de sen bilirsin.
Sen bilirsin tatlim sana karsi tutumu cok kotu tavirlari cok kotu ama sevgin bunlari gormeyecek kadar buyuk yada affedecek bastiracak kadar gucluyse benden yorum bu kadar..yok yanlış anlamam yani sonuçta bende çook büyük değilim bilmiyorum böle düşündüm çünkü bunca zaman kavga oldunda öle kinimiz olmadı hemen barıştık veya 1 2 gün yazışmayınca birbirimizi baya özlüyoduk böle olunca yine öle olur heralde diye düşündüm
ya zaten öle olsa baştan gururumu hiçe sayar mesaj atardım ona burayada yazmazdım dediniz gibi önüme bakıcam artıkSen bilirsin tatlim sana karsi tutumu cok kotu tavirlari cok kotu ama sevgin bunlari gormeyecek kadar buyuk yada affedecek bastiracak kadar gucluyse benden yorum bu kadar..
Aferin sanaya zaten öle olsa baştan gururumu hiçe sayar mesaj atardım ona burayada yazmazdım dediniz gibi önüme bakıcam artık
çok teşekkürler tekrardan iyi geceler :))Aferin sana
Rica ederim canim sana da iyi gecelerr :*çok teşekkürler tekrardan iyi geceler :))
Yok o yuzden demedim sevgilin olacak hoduge sasirdimçok mu karışık anlattım
zaten kafaya taktım yok onu çünkü sağlığım ve sınavım var ve bunlar daha önemliböyle ergenlerle ve ergen muhabbetleriyle vakit geçirmeyi bırak
kafana takmaya değmez
senin şu an sağlığına odaklanman gerekiyor
geçmiş olsun,tez vakitte sağlığına kavuşman dileği ile
zaten çok mu merhametliyim diye kızıyodum kendime çok teşekkürlerSen simdi bu adama mi uzuluyorsun. Bence kendine uzul, boyle bi adami nasil seviyorum vede ayrilmiyorum diye. Bu tipten bi cacik olmaz. Defet onu.
Ayrica cok gecmis olsun. Allah sifa versin. Hastaligin bu kadar ciddi ise üzüntüye gelmez. Haliyle o adamdan uzak dur ki, cabuk iylesesin.
Yok o yuzden demedim sevgilin olacak hoduge sasirdim
''selin(eski sevgilisi)de olcak o içmemiştir ben ona içiririm sende gel'' dedi bende doğal olarak sinirlendim hani bıraktın tövbeliydin derken off aşkım sıktın dedi
Yok canim. Ben İc Anadolu'nun bagri yanik genciyimanladım bu arada sizde egeli misiniz?
ya ben çok şakaya alınmayan bi insanım ama şakaya alınmıyorum diye bunu demesi zaten bozdu selin hakkında bişiler yaparım dedi de ben yazmadım buraya işteBu cümleden sonrası koptu bende ... ciddi olamaz heralde o dediklerinde.. Geçmiş olsun bu arada umarım tedavin güzel ilerler..
Yok canim. Ben İc Anadolu'nun bagri yanik genciyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?