Bir İnsan Hasta Birisine Neden Bu Kadar Kötü Davranır?

yok yanlış anlamam yani sonuçta bende çook büyük değilim bilmiyorum böle düşündüm çünkü bunca zaman kavga oldunda öle kinimiz olmadı hemen barıştık veya 1 2 gün yazışmayınca birbirimizi baya özlüyoduk böle olunca yine öle olur heralde diye düşündüm

Dediğim gibi daha cok gencsin bu yaslarda duygular cok yogun yasanıyor sogukkanlı düşünemiyosun daha karsına kimler cıkıcak degerini bilen.Hiç hoş degil sana karsı tutumu yine de sen bilirsin.

Sen bilirsin tatlim sana karsi tutumu cok kotu tavirlari cok kotu ama sevgin bunlari gormeyecek kadar buyuk yada affedecek bastiracak kadar gucluyse benden yorum bu kadar..

böyle ergenlerle ve ergen muhabbetleriyle vakit geçirmeyi bırak
kafana takmaya değmez
senin şu an sağlığına odaklanman gerekiyor
geçmiş olsun,tez vakitte sağlığına kavuşman dileği ile

Sen simdi bu adama mi uzuluyorsun. Bence kendine uzul, boyle bi adami nasil seviyorum vede ayrilmiyorum diye. Bu tipten bi cacik olmaz. Defet onu.

Ayrica cok gecmis olsun. Allah sifa versin. Hastaligin bu kadar ciddi ise üzüntüye gelmez. Haliyle o adamdan uzak dur ki, cabuk iylesesin.

zaten çok mu merhametliyim diye kızıyodum kendime çok teşekkürler

''selin(eski sevgilisi)de olcak o içmemiştir ben ona içiririm sende gel'' dedi bende doğal olarak sinirlendim hani bıraktın tövbeliydin derken off aşkım sıktın dedi

Bu cümleden sonrası koptu bende ... ciddi olamaz heralde o dediklerinde.. Geçmiş olsun bu arada umarım tedavin güzel ilerler..

Bu cümleden sonrası koptu bende ... ciddi olamaz heralde o dediklerinde.. Geçmiş olsun bu arada umarım tedavin güzel ilerler..
ya ben çok şakaya alınmayan bi insanım ama şakaya alınmıyorum diye bunu demesi zaten bozdu selin hakkında bişiler yaparım dedi de ben yazmadım buraya işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…