Bir İnsan Hasta Birisine Neden Bu Kadar Kötü Davranır?

Oncelikle çok geçmiş olsun
Aslında hastalık korkusunu yaşadın anlaman lazımdı hayatin değerini ve gereksizleri çöpe atmanın zamanının geldigini

Oncelikle çok geçmiş olsun
Aslında hastalık korkusunu yaşadın anlaman lazımdı hayatin değerini ve gereksizleri çöpe atmanın zamanının geldigini
zaten ilk zamanlar napıcamı şaşırdım kendim kanserle uğraşan insanlara yardım ederken onlar için saç bağışı yapmayı düşünürken kendimi o halde bulmak çok değişik gerçekten ama maalesef sadece sağlık sorunum olmadı için diğer şeleride düşünmek zorundayım :)

bu ne yahu...ne ilişkisi ortada ılışkımı var ben göremedım eskı sevgılısıyle hala alemlere akan onun bunun fotosuyla uğraşan ergen bır tıp....boyle adam bozuntularına nıye prım verıyorsunuz ya

ben olsam çoktan ayrılmıştım. karakteri pek iç açıcı değil. hele ki hastalığınız varken. Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah cok geçmiş ola

ben olsam çoktan ayrılmıştım. karakteri pek iç açıcı değil. hele ki hastalığınız varken. Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah cok geçmiş ola
çok teşekkür ederim.Zaten daha önce 6 ay ayrı kaldık sonra onu kaybetmekten korkmadımı görüncede şimdi bi gün yazmayınca mesaj atıyodu neyse zaten olay yeniydi bende o andan itibaren tavrımı net koydum şimdi de konuşmadık ya ama ne bilim rahatım ilerde özlemem inşallah

4 yıl önce kanser şüphem vardı 1 haftalık falan nişanlıydım. Sevgili eşim çok tepkisizdi onun tepkisizliğide beni rahatlattı açıkçası sonuç kesinleşirken Yanımda yoktu.

Okadar üzülmüştüm ki meğer o benden önce gidip doktorla konuşmuş.

Panik yaptırmak istemiyo olabilir bu iyi yanı bide umursamıyo olabilir Buda kötü yanı

ya çarşamba günü doktor işimi sorunca aslında umursadını farkettim ben sadece bu ozr zamanımda bana daha dikkatli davranması gerekirken sinir oldum şeleri yapması dün küfür edip cevap yazmaması bunlar sinirimi bozan şeler

Sağlık hiçbişeyden önemli değil.
O parti parti geziyosa sende gez keyfine bak.
Buarada cushing sendromu falan mısın ?
Tahminimce hipofizde Ademom var gibi nedir rahatsızlık?

sonrasını ilişkiniz için şey yaptım ama, bence siz en kısa zamanda yol verin yine de, çok sonrasını beklemeden :)
zaten ben dün tepkimi koydum o küfürlerden sonra artık cevap yazıp yazmaması kendine kalmış ben sadece büyük konuşup afallamak istemiyorum o yüzden zamana bıraktım bide

Sağlık hiçbişeyden önemli değil.
O parti parti geziyosa sende gez keyfine bak.
Buarada cushing sendromu falan mısın ?
Tahminimce hipofizde Ademom var gibi nedir rahatsızlık?
kallman sendromum yüzünden hipofiz bezim iyi çalışamıyo ve küçük kalmış baya işte alıcam iğneler ve haplar sayesinde fsh hormonumun salgılanması sağlanıcak ve o küçük kalan şeyide büyyütmeye çalışıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…