- 13 Haziran 2015
- 957
- 602
- 33
- Konu Sahibi Vejetaryen Zombi
-
zaten bi müddet en azından konuşmamaya karar verdim ayrılık konuşması falan yapmadanDüzelme diye bir şey bekleme bence bu adamdan kurtul kafan rahat olsun inan bundan bi halt olmaz
zaten ilk zamanlar napıcamı şaşırdım kendim kanserle uğraşan insanlara yardım ederken onlar için saç bağışı yapmayı düşünürken kendimi o halde bulmak çok değişik gerçekten ama maalesef sadece sağlık sorunum olmadı için diğer şeleride düşünmek zorundayım :)Oncelikle çok geçmiş olsun
Aslında hastalık korkusunu yaşadın anlaman lazımdı hayatin değerini ve gereksizleri çöpe atmanın zamanının geldigini
Merhaba siz benim ablalarım sayılırsınız ben bu siteyi uzun zamandır biliyodum ama cuartesi üye olmak kısmetmiş
herşeyi baştan anlatayım ben hiç adet olamıyodum ve en sonunda doktora gittik önce fshım düşük çıktı bunun sebebini araştırmak için benden baya kan aldılar hep ilaç verdiler vs en sonunda beyin tümöründen şüphelendiler şaşırdım çünkü hem sınavıma hazırlanacaktım hemde radyoterapi görücektim.Erkek arkadaşıma tümörü anlattımda hiçbişi demedi ben üzüldüm çünkü bi arkadaşı tatildeyken ona bi iki saat yazmayınca bana ''nisa kıza bişi olmamıştır deme?'' diye mesaj atan biri tümörü takmıyo.
Ama sadece bununla kalmadı bana durduk yere çıplak bacağının biri gözüken elinde bira tutan bi kızın fotoğrafını attı bende rastgele buldun fotoyu ne atıyondedim bana kızla olan konuşmasını attı ve şunları yazdı ''biz bunun doğum gününde sake içicez biz bununla alışığız yanımızda içmeyenlerde olcak sonra alemlere akcaz''dedi.Bende kızın ailesi yokmu bunun dedim zaten onların evinde yapıcaz dedi ve aynen şunu yazdı ''selin(eski sevgilisi)de olcak o içmemiştir ben ona içiririm sende gel'' dedi bende doğal olarak sinirlendim hani bıraktın tövbeliydin derken off aşkım sıktın dedi bende sus sinirliyim sana yazdım sonra mesaj attı yok küs müsün bilmemne yine konuşmaya başladık ama benim içim içimi yiyo parti bu pazar ve ben hastanede tedavi görürken o partide olucak ve bu hafta beni 2 kere ağlatmayı becerdi napıcamı bilmiyorum ve yorumlarınızı bekliyorum.
çok teşekkür ederim.Zaten daha önce 6 ay ayrı kaldık sonra onu kaybetmekten korkmadımı görüncede şimdi bi gün yazmayınca mesaj atıyodu neyse zaten olay yeniydi bende o andan itibaren tavrımı net koydum şimdi de konuşmadık ya ama ne bilim rahatım ilerde özlemem inşallahben olsam çoktan ayrılmıştım. karakteri pek iç açıcı değil. hele ki hastalığınız varken. Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah cok geçmiş ola
çok teşekkürler sonrasını zaman göstericek artıköncelikle çok geçmiş olsun. :/
sonra...... sonrası yok.
ya çarşamba günü doktor işimi sorunca aslında umursadını farkettim ben sadece bu ozr zamanımda bana daha dikkatli davranması gerekirken sinir oldum şeleri yapması dün küfür edip cevap yazmaması bunlar sinirimi bozan şeler4 yıl önce kanser şüphem vardı 1 haftalık falan nişanlıydım. Sevgili eşim çok tepkisizdi onun tepkisizliğide beni rahatlattı açıkçası sonuç kesinleşirken Yanımda yoktu.
Okadar üzülmüştüm ki meğer o benden önce gidip doktorla konuşmuş.
Panik yaptırmak istemiyo olabilir bu iyi yanı bide umursamıyo olabilir Buda kötü yanı
sonrasını ilişkiniz için şey yaptım ama, bence siz en kısa zamanda yol verin yine de, çok sonrasını beklemeden :)çok teşekkürler sonrasını zaman göstericek artık
ya çarşamba günü doktor işimi sorunca aslında umursadını farkettim ben sadece bu ozr zamanımda bana daha dikkatli davranması gerekirken sinir oldum şeleri yapması dün küfür edip cevap yazmaması bunlar sinirimi bozan şeler
zaten ben dün tepkimi koydum o küfürlerden sonra artık cevap yazıp yazmaması kendine kalmış ben sadece büyük konuşup afallamak istemiyorum o yüzden zamana bıraktım bidesonrasını ilişkiniz için şey yaptım ama, bence siz en kısa zamanda yol verin yine de, çok sonrasını beklemeden :)
kallman sendromum yüzünden hipofiz bezim iyi çalışamıyo ve küçük kalmış baya işte alıcam iğneler ve haplar sayesinde fsh hormonumun salgılanması sağlanıcak ve o küçük kalan şeyide büyyütmeye çalışıcazSağlık hiçbişeyden önemli değil.
O parti parti geziyosa sende gez keyfine bak.
Buarada cushing sendromu falan mısın ?
Tahminimce hipofizde Ademom var gibi nedir rahatsızlık?
ya bizim aramızdaki çok karışık bi ilişki ya yani kavga ediyoruz ama küs kalamıyorz belkide 2 buçuk yıldır konuştumuz için zamanla bağlandık bilmiyorum ama bence ikimiz içinde en iyisi bi müddet uzak kalmakbu çocukla işin ne? mecbur musun? seni sevmiyor.
kallman sendromum yüzünden hipofiz bezim iyi çalışamıyo ve küçük kalmış baya işte alıcam iğneler ve haplar sayesinde fsh hormonumun salgılanması sağlanıcak ve o küçük kalan şeyide büyyütmeye çalışıcaz
çok teşekkür ederim :))Çok geçmiş olsun.
zaten dünkü şeyden sonra bayadır konuşmadık konuşmayıda düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?