- 16 Aralık 2018
- 295
- 615
- 53
- Konu Sahibi derdimvarrr
Ben de aynı şekildeyim. Boşanmadım ama terkedildim. Birden fazla sevebileceğime inanıyorum ve umut ediyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hic bisey ve hic kimse unutulmuyor ama gun gectikce hatirlamamaya basliyosun insanoglu cig sut emmis herseye alisiyor..Kafam çok karışık arkadaşlar, diğer açtığım konulardan da belli. Özet olarak eşimle çok mutluyduk başda şimdi ayrılıyoruz diyim ben, ben onu dünyalar kadar sevdim yani bakmaya kıyamazdım, tamam hataları oldu son zamanda, açtığım konulardan sonra da çok kötü şeyler yaptı, yani ayrılıyoruz biliyorum ama nolursa olsun ilk sevdiğim insan dı o çok sevmiştim. Bir insan ikinci kez başkasını sevebilir mi, yoksa aklımda hep o mu kalacak? Unutabilecem mi? Ki inşallah unutabilirim
Cok guzel soyledinSevebilir canım hemde çok daha sağlıklı bir sevgi olur. Aslında ilk sevgi değilmiş o sevgiydiyse bu ne dedirtecek kadar çok sevilirbenim yeniden sevilir mi diye düşündüğüm şimdi eşim doğacak bebeklerimin babası iyikim
senin evlilik olduğu için belki biraz hırpalanman olabilir ama mutsuz devam etme hayat bunun için çok kısa.
Insallah canimBen de aynı şekildeyim. Boşanmadım ama terkedildim. Birden fazla sevebileceğime inanıyorum ve umut ediyorum.
Allah razi olsunSever tabi ki. Ikinci, ucuncu evliliklerini yapanlar nasil yapiyor? Bir de hepimiz ilk sevdigimizle mi evlendik sanki... o kalp sende oldukca o gonul daha kimleri sever...Cok mutlu olmani dilerim.
hep dusunuyorum . unutmak değil o. aklına ona dair bisey geldiginde canının acımaması. ya da durduk yere aklına gelmesının ayda 1 e dusmesı gıbı.. unutulur mu . hafıza bu. yasanılan ıyı yada kotu olaylardan eger sevıyorsak genelde ıyısını anmayı secerız sankı bıze hıc acı cektırmedı hıc kotuluk yapmadı gıbı sevmedıgımız ınsanların da hatalarını bırıktırız bıze hıc gulumsememıs gıbı cezalandırmaktır bu .. sevdıgınde kendını sevmezsen karsı tarafı bı nevı ...gerek yok. ınsan once kendını sevmelı . kendıne ıyı bakmalı emanet bedenıne ruhuna.. ask degısır. bıdaha asık olamam dersın ve cıdden de olmayada bılırsın ama hayatta evreler var . cocukluk asklınla lıse askın bır olur mu hıc? ya da 20 lıyaslarındakı.. yasını almıs olsan belkı dıycem hayatın tadını orda yerınde bıraktı ve sakin yasam sectı aşktan kactı. sen orda yazan yasın dogruysa 19sun daha hayatınn enn guzel anı.. hıc gerı dondurulemeyecek çag.. kendınden vazgecmek yapacagın en buyuk haksızlık olur. sevmezsen yasayamazsın.. bu ruhun besini ordan gelir. hıc bırını sevmeden ölen var mıdır? sevdıgı bı baskasıyla evlenmıs arkasından aglamıs onca ınsan evde mı kalmıs ki? yakın biri öldügünde kac gun yas tutulur? acısı unutulur mu kı? unutulmuyosa neden gulup eglenebılıyoruzKafam çok karışık arkadaşlar, diğer açtığım konulardan da belli. Özet olarak eşimle çok mutluyduk başda şimdi ayrılıyoruz diyim ben, ben onu dünyalar kadar sevdim yani bakmaya kıyamazdım, tamam hataları oldu son zamanda, açtığım konulardan sonra da çok kötü şeyler yaptı, yani ayrılıyoruz biliyorum ama nolursa olsun ilk sevdiğim insan dı o çok sevmiştim. Bir insan ikinci kez başkasını sevebilir mi, yoksa aklımda hep o mu kalacak? Unutabilecem mi? Ki inşallah unutabilirim
Allah razi olsun, cok guzel sozlerhep dusunuyorum . unutmak değil o. aklına ona dair bisey geldiginde canının acımaması. ya da durduk yere aklına gelmesının ayda 1 e dusmesı gıbı.. unutulur mu . hafıza bu. yasanılan ıyı yada kotu olaylardan eger sevıyorsak genelde ıyısını anmayı secerız sankı bıze hıc acı cektırmedı hıc kotuluk yapmadı gıbı sevmedıgımız ınsanların da hatalarını bırıktırız bıze hıc gulumsememıs gıbı cezalandırmaktır bu .. sevdıgınde kendını sevmezsen karsı tarafı bı nevı ...gerek yok. ınsan once kendını sevmelı . kendıne ıyı bakmalı emanet bedenıne ruhuna.. ask degısır. bıdaha asık olamam dersın ve cıdden de olmayada bılırsın ama hayatta evreler var . cocukluk asklınla lıse askın bır olur mu hıc? ya da 20 lıyaslarındakı.. yasını almıs olsan belkı dıycem hayatın tadını orda yerınde bıraktı ve sakin yasam sectı aşktan kactı. sen orda yazan yasın dogruysa 19sun daha hayatınn enn guzel anı.. hıc gerı dondurulemeyecek çag.. kendınden vazgecmek yapacagın en buyuk haksızlık olur. sevmezsen yasayamazsın.. bu ruhun besini ordan gelir. hıc bırını sevmeden ölen var mıdır? sevdıgı bı baskasıyla evlenmıs arkasından aglamıs onca ınsan evde mı kalmıs ki? yakın biri öldügünde kac gun yas tutulur? acısı unutulur mu kı? unutulmuyosa neden gulup eglenebılıyoruz
? olay bu ıste.. hayat devam eder. bız yaşamayı seçerız.. sen de guzel gunler yasıycaksın ınsallah.
Insallah cumlemizle beraber iyi gunler yasayacagimizi diliyorumBen de aynı şekildeyim. Boşanmadım ama terkedildim. Birden fazla sevebileceğime inanıyorum ve umut ediyorum.
Ilk eşini de çok sevmiş miydin? Aklına geliyor mu?Ben şuanda 2. Kere çok seviyorum
Yani sevebilir