Bir insan ikinci kez sevebilir mi?

Yaklaşık 2.5 yıl önce boşandım. Evet sevebilir. Ama sevmeye korkarak. İnsana her sevdiği aynı şeyleri yapacak gibi geliyor malesef. Boşanmanın izleri zor siliniyor. O aklı havada uçarı aşık olamıyorsun. Hep sağlam basıyorsun, hep mantığı devreye sokuyorsun. Bu da biraz engel oluyor bazı şeylere, bazen karşı tarafı itiyor.

Yaklaşık 2.5 yıl önce boşandım. Evet sevebilir. Ama sevmeye korkarak. İnsana her sevdiği aynı şeyleri yapacak gibi geliyor malesef. Boşanmanın izleri zor siliniyor. O aklı havada uçarı aşık olamıyorsun. Hep sağlam basıyorsun, hep mantığı devreye sokuyorsun. Bu da biraz engel oluyor bazı şeylere, bazen karşı tarafı itiyor.
Bende bundan korkuyorum. İlk evlendiğim gibi, istemem de nişan da.. diğer şeylerde o heyecan olmayacak diye korkuyorum. Yine anna kuzusu birisiyle karşılaşacam diye korkuyorum

Yine de sevebiliyormusun yoksa hep o ilk mi aklına geliyor hep
Hayır aklıma gelmedi. Ona benzer birileriyle de görüşmedim. Tamamen farklı ilerliyor. Ama insan korkuyor. Çünkü biz bi ilişki anlamında en kötüsünü, boşanmayı yaşadık. Bi ilişkinin Nirvana’sı %90 evlilik olarak görülür, varılmak istenen nokta evlilik olur. Biz öyle değerli bir şeyi bitirdik. Haliyle gelen adamlara da bu yansıyor. Yani diyorsun ki sen gelirken ben dönüyordum. Neler yaşadım. İlişki yaşasam ne olacak bi gün bitecek. Hep bu kafada oluyorsun. Yıllar ilerledikçe geçiyordur belki ama ben hala bu kafadayım.

Ilk eşini de çok sevmiş miydin? Aklına geliyor mu?

şöyle diyeyim
6 aylık eşimden şiddet yüzünden boşandım. 8 yıl flört ettik. Çok sevdim onu
Onunla evlenmek için mesleğimi ailemi bıraktım ama hak etmedi beni.
şuanda sevgilim var. Önümüzdeki ay nişanım olacak inşaAllah. İlk Eşim için intihar etmiştim onsuzyaşayamam diye.

şöyle diyeyim
6 aylık eşimden şiddet yüzünden boşandım. 8 yıl flört ettik. Çok sevdim onu
Onunla evlenmek için mesleğimi ailemi bıraktım ama hak etmedi beni.
şuanda sevgilim var. Önümüzdeki ay nişanım olacak inşaAllah. İlk Eşim için intihar etmiştim onsuzyaşayamam diye.
İnşallah çok mutlu olursunuz canım hayırlı nişanlar sevindim 💗

14 yasinda ilk sevgilimden ayrildigim gun bi daha kimseyle çıkmayacam deyip iki hafta sonra ikinci sevgilimi yapmistim o günleri getirdi aklima bu başlık...
Su anda baska birini sevemeyecek gibi hissetmen çok normal, ama emin ol daha çoook sevecegin kişiler olacak... sadece yanlis tercih yapmamaya calis...

14 yasinda ilk sevgilimden ayrildigim gun bi daha kimseyle çıkmayacam deyip iki hafta sonra ikinci sevgilimi yapmistim o günleri getirdi aklima bu başlık...
Su anda baska birini sevemeyecek gibi hissetmen çok normal, ama emin ol daha çoook sevecegin kişiler olacak... sadece yanlis tercih yapmamaya calis...
Doğru allah razı olsun🤲🏼

Daha önce yazmıştım bu konuya ama şunu da eklemek istiyorum.
Yine sevip yine hüsrana uğrayıp ikinci seferde de acı çekebilir.
Sonra bir üçüncü kez bir dördüncü kez bile sevebilir.

Back
X