yorumlarınıza genel olarak cevap vermeye çalışacağım hanımlar.sevgilimle beni tanıştıran ablam yani onda yanlış bi durum görseydi tanıştırmazdı ve bizi tnıştırdığı zamanlarda biz ablamla kardeşten öteydik her şeyimizi paylaşırdık hiç kavga etmemiştk yani öyle söyliyim size.ama ne olduysa o şimdiki ilişkisine başladığında oldu.o zamana kadar biz aynı odayı paylaşırdık ama şimdi aynı odada uyumaya bile tahammülümz yok. ben zaten okul bitmeden evlenmek istemiyorum tek isteğim aile arasında yapılmş bi söz nişan artık her neyse.çümkü artık liseli aşıklar değiliz böyle ilerledikçe ilişkimiz zarar görüyor ki kaldıkı sevgilimin ailesinin tek bi amacı var oğullarını evlendirmek.o evlendikten sonra işi gücü herşeyi bırakıp kendileri için yaşayacaklar. annem ve babama gelince onlar da ablama kesin bi tavır koymuyorlar ama bana gelince sen daha küçüksünden başka bildikleri bi laf yok.onlar ne derse o our bi tavırları var ama büyük kızlarına gelince yelkenler suya. ablamın beraber olduğu kişi türkiyenin öbür ucunda benim anladığım bu kış gelip onu isteyecekler açık açık sölemese de sezinlediğim şey bu bu yüzden de bana 4-5 ay izin vermiorum dedi.dört gözle ocağı bekliorum bakalım neler olacak.ozaman geldiğinde kimseye bişey sormayacağım ve bi arkadaşın yazdığı gibi şu gün beni istemeye gelecekler diyeceğim. işin komik tarafı ne biliomusunuz geçen bayramda ailem sevgilimi yemeğe davet etti... :1no2:yani geri kafalı desem değiller moder desem değiller:1no2:
bu zekaya şapka çıkartıyorum burdan.vereliniortakdemek istediğim buydu, ben de aynı yollardan geçtim, bilirim o iki ucu....değnek durumunu. ama ablan sana nasıl kıyıyo onu anlayamıyorum. bi arkadaş ablan ilişkisini onaylatmak için seni koz olarak kullanıyo olabilir demiş,bana da çok mantıklı geldi. yoksa insan kardeşine yapmaz bunu gerçektenlmaz:
arkadaşım vardı sevgilisi ile evlenmek istedi evde onlarla yaşayan bekar halası var die vermediler kızı,sadece söz yaptılar ama ne problemli oldu hala baya baya problem çıkardı,sözden 2 ay sonra kızın halası birini buldu evlendi yurdışına gitti.yani sadece Allah bilir,ne kadar ablan izin vermesede ,olacaksa olur,üstüne gitme verdiği süreyi bekle bakalım sonra konuşursun.
sırnaşık şeyalkisalkisalkis
sırnaşık şeyalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?