Bir insan küçücük evladını nasıl aç bırakır!!!!!

Elalemin adamini arayip haddiniz olmadan kufretmeniz ofkenizi kontrol edemediginiz anlamina geliyor. Sizin iyiliginiz icin konusuyoruz hepimiz ama siz her yorumu yok sayiyorsunuz. Gelisime acik degilseniz siz bilirsiniz.
Zaman tecrübe yaşanmışlıklar.
Bunlar bana hayatı öğretir.
Yaşayarak gelişirim. Herkes için bu böyledir.
Ayrıca her yoruma gayet saygılı cevap veriyorum.
Lakin, amacı laf sokup yermek isteyenler amacına ulaşamayınca farklı boyuta geçiliyor.
Zaten burada bunu yapan farklıyım havalıyım
İmajı gösteren birçok insan var.
Amaaa buradan ekmek çıkmaz. Malesefff üzgünüm.

Allah güzellikler versin, herkese ...

Herkes sizin gibi olsa yani namuslu insanlar namussuzlar kadar cesur olabilse bu dünya çok güzel olurdu, eleştiren arkadaşlar da haklı realist düşünüyorlar ama ben gene de size helal olsun diyorum, insanın böyle bir dostu olsa sırtı yere gelmez

Umarım sizin arkanızdan da kadın ankattı diye kocasından dayak yememiştir. Yine de ağzınıza sağlık ders olması dileğiyle.
Evden kovmuşlar babası ve annesi.
Git şimdi ne yaparsan yap felan demişler.
Annemde diyor ki sen k.p aradıktan sonra geldi,
Oğlunu kovdu.
Bazen bazı insanların üzerine gidip onlara fikirler vermek gerekiyor.
Adamın babası telefonu kapatırken ağzına yüreğine sağlık kızım çok iyi yapmışsın v.s diyince
Ortalığı kızıştırmam işe yaradığını düşünüyorum.
Teşekkür ederim.

Evet ya tamda bunu demek istiyorum.
Yanlışın karşısında doğru şekilde durmak.
Annem 19 yıllık kocasını boşamaya cesareti yoktu.
13-14 yaşında hergün hergün o gücü anneme ben verdim. Sonra koydu tekmeyi.
Ben yorulmadan yanlışın karşısında olurum.
Olur veya olmaz ama ben duruşumdan vazgeçemem.
Çok teşekkür ederim iltifatın için çok sağol.

Sanıyorum instagramdan denk gelmişti öyle hatırlıyorum. Süper birkaç video daha izledim.
Bayıldımmmm. Teşekkür ederim honey

Bu Ayşegülün ardında 3 leşi vardır deseler inanırım

Agresif çirkef vs diyorlar ammaaaa bence hakkıyla dövüşüyor

Herkese lafı tıkayıp geçiyor

Burada saygili davraniz ofke kontrolunuzu yapabildiginiz anlamina gelmiyor. Siz de bunu anlamak istemiyorsunuz. Insanlar size yanlis yaptiginizi soyler siz laf sokmak olarak algilarsiniz. O halde daha fazla sizin icin zaman kaybetmeye gerek yok. Umarim komsunuzun basina sizin yuzunuzden bir iş acilmaz. Iyi aksamlar.

Elalemin adamini arayip haddiniz olmadan kufretmeniz ofkenizi kontrol edemediginiz anlamina geliyor. Sizin iyiliginiz icin konusuyoruz hepimiz ama siz her yorumu yok sayiyorsunuz. Gelisime acik degilseniz siz bilirsiniz.
Öfke kontrolsüzlüğüme bayılıyorum.
Bir kadınım ama bir erkek kadar güçlü,cesurum.
Hiçbir canlıdan korkmayacak kadar,susmayacak kadar
Dik biriyim.
Akıllıyım mesela baktım bilek yarıştıramam,
Aklımı kullanırım.
Anneme hakaret eden amcamın sülalesine düz gidip tahrik edip bana vurmasını sağlamış, sonra bir darp raporu ile işini halletmişliğim var.
Neyse farklı düşünclerdeyiz işte.
Yapacaklarımın sınırı yoktur benim.

Bu Ayşegülün ardında 3 leşi vardır deseler inanırım

Agresif çirkef vs diyorlar ammaaaa bence hakkıyla dövüşüyor

Herkese lafı tıkayıp geçiyor
Gördüm kızları ağlatıyor felan.
Bayılıyorum kendi hakkından gelen,doğru bildiğini yapıp ezen geçen kadınlara

Benim burada kimseye bişey dediğim yok.
İstediğiniz cevabı alamadınız,
Ezik bir duruş sergilemedim diye
Gayet akıllı konuştum bişeyde çıkaramadınız diye,
Size de iyi akşamlar

Ben doğruluğunu sorgulamadım ki.
Gözlerim doldu yerinden çıkacak gibi oldu.
Bilipte görüpte susmak ne bileyim ben yapamıyorum.

Size bilip de görüp de susun diyen yok ki. Bu ikisini karıştırıyorsunuz bence. Şiddet gören bir kadın görünce susmamaliyiz evet. Haksızlık görünce korkmamaliyiz evet. Ama bunun yolu hakaret etmek ya da şiddet uygulamak değildir.

Şiddet ancak hakli bir müdafaa gerekçesiyle kabul edilebilir. Hakaret keza ağır bir tahrik olsa bile hukuk dışı bir eylem olmaktan kurtulamaz. Bu eylemler aynı zamanda suç da teşkil ederler.

Hakareti ve şiddet uygulama isteğinizi doğru bulmayan herkesin gerekcesi korkuları değil, emin olun.

Öte yandan adamın hasta çocuğu ile ilgilenmemesi iç acıtıcı. Bu konuda sizle hemfikirim. Ve aile arasında bir mesele olduğunu da düşünmüyorum.

Benim burada kimseye bişey dediğim yok.
İstediğiniz cevabı alamadınız,
Ezik bir duruş sergilemedim diye
Gayet akıllı konuştum bişeyde çıkaramadınız diye,
Size de iyi akşamlar

Yazdiklarimi, yazilanlari anlamadiginizi farzediyorum. Size yapilmis bir hareket, hakaret oldugunda herseyi yapmakta serbestsiniz ve en dogal hakkiniz. Durum sizi o kadar ilgilendirmiyor ki ezik veya guclu bir kadin sergilemenizin bir anlami yok. Olur olmadik seylere burnunuzu sokup dik kadinim ben, delikanli kadinim ben deyip hayat hikayelerinizi anlatmaninda bir manasi yok. Olay siz degil, konu siz degil. Lafi ceviriyorsunuz. Ne kadar bulandirirsam o kadar kolay siyrilirim diyorsunuz. Sizi de anliyorum.

Farzetmeyin madem düşüncenizi paylaşıyorsunuz.
Cevabınızı da alırsınız.
Gayette ne kadar güçlü bir kadın olduğumu örnek verdim. Sizi rahatsız etti galiba :)
Beni ilgilendiriyor kendimde bu hakkı gördüm.
Neye cevap vermeyip bulandırdım mesela?
Çok açık şekilde cevapladım tek tek.
Açığımı bulamayınca, olanlardan birşeyler çıkarmaya çalışmışsınız ama görünürde birşey yok.
Ne yaptım da neyden sıyrılayım hanfendi.
Ne konuştuğunuzu önce siz bir anlayın.
Daha fazla cevap vermeyeceğim.
Asıl siz bir arama tarafını tuttunuz onu söylersiniz.
Çok iyi yaptım kendimle gurur duyuyorum.

Guclu kadindan ben neden rahatsiz olayim? aksine bu beni onurlandirir. Ama bu gucluluk degil.

Yanilmiyorsam anlattiginiz konunun sizin guclulugunuzde alakasi yok. komsunuzun guclulugu onemli olan. Siz savunmasiz bir kadini daha da savunmasiz bir hale getirdiniz. Eger basina bir is gelirse bunun sorumlusu sizsiniz. Siz o kadina o evden ceker alirsaniz ben guclu kadin derim size, ama bu yaptiklarinizla size sadece 'hadsiz' denir. Kavramlari belli ki fazlasiyla karistiriyorsunuz.

Cocuga çok uzuldum ama o pislik babasini keske aramasaydiniz,kadincagiza kimbilir neler yapmistir.Mudahil olmak istiyorsaniz bosanmasi için manevi destek olabilirsiniz. Bir de suna kafam takildi, bir bebek yagi ne kadar ki kadin alamiyor,çok ucuz bisey. Gizli gizli temizlik isine gidiyor demissiniz,ondan sordum. Siz para gonderdiginiz için duygu somurusu olmasin?

Yoo değilim annem komşusu duyacaktır.
Üst komşular v.s herkesin duyacağı birşey.
E zaten çocuğu da hasta k.v yanında.
E başka soru ?

iyi o zaman toplanıp karısını döven erkeklere telefon açalım ve onlara küfredelim. neden çünkü bu bizim doğrumuz... böyle bişey olabilir mi? siz sonuç beklemiyor olabilirsiniz ama hayatı kendi doğrularınıza göre yaşarken başkalarının hayatını da etkileyebileceğinizi bilmeniz lazım. kendimi tutamıyorum demişsiniz, tutun. iradesiz misiniz?

Kendinden dünyaya gelmemiş bir çocuğu düşünen sizin gibi insanlar olduğu sürece bu dünya ayakta kalır yüce gönüllü bir insansınız ama başkalarının hayatına cok da müdahil olamayız malesef.

Kadın boşansın neden çekiyor? Çocuğumu aç bırakan adamın önüne bir kap yemek bile koymam hem de o yemek çocuğuma gelen yardım parasıyla yapılıyorsa... Kalacak yeri mi yok kadının yoksa? Üzüldüm ya.

Bildiğim kadarıyla yok. Ona göre çare yok öyle bekliyor düzelir diye. Nasıl olacaksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…