Bir insan küçücük evladını nasıl aç bırakır!!!!!

Arayip kufur etmeniz hoş degil kusura bakmayin. Bizim aile ici islerimiz seni ne ilgilendirir dese ne cevap verecektiniz? Kimsin ki karisiyorsun derse ne diyecektisiniz? Ki boyle insanlarin agzi pistir size hakaret eder daha cok sinir olurdunuz.

Bu davranisinizdan yine arkadasiniz zararli cikacak. Gidip kime ne anlatiyorsun sen deyip birde ustune arkadasinizi doverse sizin yuzunuzden olmus olacak. Cizgiyi asmissiniz bence.

Normal hayatta küfür eden saygısız biri değilim.
Ama tabiki ağzımın çok çirkinleştiği zamanlar da oldu.
Soracağı tüm sorunun cevabını veririm.
Senin aile içi sorunlar ben evde otururken
Yan evden açlıktan,kimi zaman sağlık sorunundan ağlıyorsa hayvan değilim ya. Kulaklarımı tıkayayım.
Yani söyleyeceği tüm sorulara yanıtım olur diye düşünüyorum.
Tuttum ki küfür etti,
Daha çok sinirlenmem ki.
Çünkü vasıfsız gereksiz bir yaratık.
Asla küfürleriyle kendimi üzmem
Edeceği küfürlerin cevabını bile ettiği küfürün içinden onun hayatında olan şeyleri yapıştırırım.
Çünkü bazı küfürlerin gittiği yer o insanlara çok yakışıyor cuk diye de oturuyor.

Hakedene küfüre asla karşı değilim
İyi yapmışsınız

İyi yapmışsınız
Ben olsam adamın ağzını burnunu kırardım
Benim adıma da ağzınıza geleni sayın
Ayy böyle yorumları okumaya ihtiyacım var.
Çünkü bütün vücudum kaşınıyor.
Aklımdan geçenler kafama sığmıyor.
Yakın olsaydım var ya offf
Çok teşekkür ederim canım sağol.

Ayy böyle yorumları okumaya ihtiyacım var.
Çünkü bütün vücudum kaşınıyor.
Aklımdan geçenler kafama sığmıyor.
Yakın olsaydım var ya offf
Çok teşekkür ederim canım sağol.

Valla canımcım beni burda tanıtanlar tanır haksızlığa gelemem yanlış yapanın gırtlağını sıkarım

Böyle tipler kimse ses etmediği için rahatça at koşturuyor ya
Haddini bildirceksin ki edepleriyle oturmayı öğrensinler

Adam normal degil evet ama bence siz de öfke kontrolunuz icin bir uzmana basvurun. Tum sayfalari okudum yazdiklariniz normal degil.

Insanlar size yaptiginiz davranisin yanligligini sebepleriyle aciklamis ama siz ben korkmuyorum demissiniz. Korkmasi gereken kisi zaten siz degilsiniz, komsunuza birsey yapacak oluşu sizi korkutmali. Dovmeyecegini nereden biliyorsunuz bunun garantisini kim verdi size?

Herkes komsusuna yardimci olur bunda herkes hemfikir. Siz konuyu israrla komsuma yardim ettim bene getiriyorsunuz. Ama konu bu degil.

Herkes o cocuga acir, elinden geldigince yardim eder. Ama israrla savundugunuz sey yardim degil. Cocuk icin uzuluyorsaniz sosyal hizmetleri ararsiniz. Asil yardim budur. Devlet o cocugu o adamin elinden alir ilaclarini da temin eder.

Sizin bu kadar delikanli olusunuz komsunuzu daha fazla savunmasiz yapmis. Siz bildiklerinizle hareket edersiniz ama bir de bildigi huylari vardir. Hadi bi konusmadan sonra gitti kadini dövdü, vurdu kafasina öldü kadin. Olmayacak sey degil ya. Ne yapacaksin o zaman? Hani korkmuyorsun ya sana zaten zarar gelmedi. O kadincagiz ne yapacak?

Birsey yapiyorsaniz onunu arkasini dusunun.

Türkiye'nin en büyük sorunlarından biri.
İnsanların susması,görüpte görmemezlikten gelmesi sanırım.
Daha özgüvenli,korkusuz günlere

Yoo değilim annem komşusu duyacaktır.
Üst komşular v.s herkesin duyacağı birşey.
E zaten çocuğu da hasta k.v yanında.
E başka soru ?

Şurası aklıma takıldı. Bu çocuk babaannesi tarafından bakılıyor yani? E o zaman derdiniz ne adamla, çocuk adamla kalmıyor, e karısı da ayrılmıyorsa kendi bilir, ee? Şimdi çocuk çocuk dediniz, ama çocuğun kv yanında olduğunu yazdınız. Ben de o yüzden soruyorum, çocuğa bakılmamazlık gibi bir durum kalmamış işte. Ben cidden sizin kendinizi rahatlatmak dışımda, bu kadın ve çocuk için yaptığınız yararı anlamaya çalışıyorum, varsa.

Öfkemin sınırını bilirim.
Ayrı ayrı aynı şeyleri tekrarlamayacağım.
Teşekkürler.

Bir önceki yorumda yazdım sanıyorum.
K.v sürekli yok olduğu kadar yardımcı oluyor.
Bazı zaman k.v gelip kalıyormuş v.s
Çok cahil insanlar.
Çocuğa bakılamıyor ki sefil oluyor.
Kendimi rahatlatmak istediğim doğru.
Yanlış demedim ki?
Çocuğa yararım olup olmadığını açık açık yazacak değilim kusura bakmayın lütfen.
Hani derler 3. Kişi olursan iş başına patlar diye,
Bu konudaki bana olan yorumlarda aynen öyle oldu.
Ama var ya biliyorum ki,
Olay tam da burası gibi
Sus otur sanane ara polisi olmadı. Kapat gözlerini.
Neyse bunlar bana göre fikirler değil.
Yani yazıp yazıp yanıtsız kalmamı bekliyorsunuz fakat
Her soruya cevabım var en güzelinden.

Öfkemin sınırını bilirim.
Ayrı ayrı aynı şeyleri tekrarlamayacağım.
Teşekkürler.

Elalemin adamini arayip haddiniz olmadan kufretmeniz ofkenizi kontrol edemediginiz anlamina geliyor. Sizin iyiliginiz icin konusuyoruz hepimiz ama siz her yorumu yok sayiyorsunuz. Gelisime acik degilseniz siz bilirsiniz.

bence abartıyorsunuz sizin kocanız değil kadın çok şikayetçi ise boşansın ve daha başka çarelerde var ama yapılan tabiki çok kötü birşey Allah yardım etsin

Benimde böyle arkadaşım vardı her gittiğimde kocasından dayak yiyip oturuyordu en sonda adamı boşadı 9 YIL SOnra paralı başka adamla tekrar evlendi şimdi huzurlu kadına kimse sahip çıkmadı annesi
onu evden kovdu , 7 kardeşide sadece seyir etti , eğer geçerli mesleği olsa asla tekrar evlenmezdi

Umarım sizin arkanızdan da kadın ankattı diye kocasından dayak yememiştir. Yine de ağzınıza sağlık ders olması dileğiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…