Bir insan kuzenine aşık olurmu?

Cok zor bır durum anladıgıma gore sende cok etkılenmısın ama kuzen olmanız senı gerı cekmıs hoslanıyorsun ama kuzenın cok kotu bıt durum anlamdıgım sey tamam senı cok sevıyor ama nasıl oluyorda hemen bırını bulup baskasıyla nısanlanıyor onu anlayamadım senı dusunurken nasıl oluyorda baskasıyla evlenmeyı dusunuyor aynı durumda olsam nısanlanmayı bırak hıc bır kıza bakamam sonucta sana asık bılemıyorum ama onun sevgısınden supe duydum hadı sen evlenmıs olsan tamam umudını kesdı derım

evet itiraf ediyorum bende kuzenime aşığım. oda beni seviyor toplum, aile tarafından pekte hoş görülmeyen bişeyde olsa gerçek bu. bizde birbirimizi yıllarca hiç görmedik aradan 12-13 yıl geçtikten sonra yazın istanbula geldiklerinde gördük ve o bana beni sevdiğini söyledi. o kadar saçma o kadar iğrenç bi düşünceydiki bu. yıllar önce 6-7 yaşlarımdayken de benm ona ilgi duyduğumu unutmuştum ama o zamanlar küçüktüm ve ona hayranlıkla bakıyodum abi diyodum ama ilerde böyle olacağını hiç tahmn etmezdm. ben onu reddettikten sonra pek konuşmamaya başladık. tekrar evlerine döndüler daha sonra ablasının düğününe gittik e onu gerçekten yakından tanımaya başlamıştım. sonra yine istanbula dönme vakti geldi. baktım onsuz yapamıyorum mesaj filan atıyordu hep. konuşmaya başladık annemler duydu onunkilerde. onun ailesi pek birşey demedi ama benm annem kesnlkle böyle bişeye izin vermiceğini en başta belirtti. konuşmadık sonra dayanamayıp yne konuştuk aradan zmn geçti bdaha konuştuk bi türlü birbrmzden kopamadık kopamıyoruz. hala annem izin vermyo okuyacaksın diyo. okumicam diyende yok ama duygularımı hiç ciddiye almıyo. konuşuyoruz hala ve gayet ciddi bakıyoruz olaya yaşamadan kimse anlayamaz bunu. ünvrste snavlrının btmesne az kaldı evt okumak istyorum okicamda ama ona kavuşma kısmnı dşündüğümde dahada heveslenyorum dahada çalışıorm kazanmk için. ve onu çok seviorum buna ne diceksnz??:çok üzgünüm:

kuzenle aşk neden yaşanmasın
ki.. bunun birçok örneği var
ama madem o bi yola girrmiş
sizde denemelisiniz bunu..

Artık kapandı o sayfa kızlar, çok zor günler geçirdim çok üzüldüm, hala ağlarım ama herşey için fazlasıyla geç...
Ama şunuda itiraf edeyim, zor günlerimde ettiğim duaların hepsi kabul oldu. Demek içim gerçekten yanmış.
Şuan ben sözlüyüm, o ise evli. 2 hafta sonra nişanım olacak çokmu mutluyum? hala bilemiyorum ama bildiğim bişey varki oda sözlümün çok iyi biri olması.
Bundan sonrası için sizlerden dua isticem, inşallah hakkımızda hayırlısı olmuştur.
Sözlüm tam hayallerimdeki erkek ve inşallah mutlu bir evliliğimiz olacak...

Yağmurcum sanada bu tecrübeyi yaşamış biri olarak şöyle söyleyeyim.
Eğer gerçekten sevdiğine inanıyorsan sevginin peşinden git, çünkü aşık olduğun takdirde başkası olsa bile hep bununla kıyaslayacaksın ve her üzüldüğünde "keşke onunla olsaydı" diyeceksin. Ama onunla evlenirsen, seni üzse bile "ben sevdim ve evlendim, şimdi çekerim" diyeceksin. Şuda var ama mantığıda göz önünde bulundur, yani seni mutlu edecek bir karakterse aileleri dinleme. Biz şimdi bambaka dünyalardayız, ama onun haberi sürekli geliyor, (keşke gelmese) oda aynı şekilde bim haberimi alıyor...

valla ben oldum bır zamanlar cok sacmaydı bır anlık bırsey ben soyledım ona asık oldugumu ve ondan hıc bırsye beklemedım sadece bılsın ıstedım nedense ama sonradan cok sacma bırsey yaptıgımı anladım acayıp pısman oldum cunku sevgı ask degılmıs bır anlık bırseymıs

soyledım sakın bana farklı davranma bunu soyledıkden sonra

gercekde hıc farklı yanasmadı eskısı gıbı kuzen olarak devam ettık

:teselli: mutluluklar tebriklerr....

artık iş tamamen inada bindi annem bu ilişkiye izin vermediği için ben umudumu kestim onunla bu konuyu konuşurken tartıştık ve bitti. daha 2 gün bile olmadı ama o hazırlıklara başlamış bile başkasını istemeye gideceklermiş. Allahtan uzaktalarda görmüyorum. beni sevdiğine inanmıştım... senağlama

kuzenle yıllarca görüşmemek onun kuzen olduğu gerçeğini değiştirmez. bizde kuzen=kardeş demektir.
konuyu baştan sona okuyamadım ama başkasıyla evleniyorsunuz sanırım hayırlı olsun doğru kararı vermişsiniz mutluluklar..
başka bi konu daha gördüm "kuzen" le ilgili kapanmış.
akraba evliliği sağlık açısından size zarar vermese bile çocuklarınıza zarar verme olasılığı çok yüksektir. çünkü sorunlu genlerin çocukta birleşme ihtimali artar.yani bu durumun kan grubuyla alakası yoktur(kan uyuşmazlığı farklı bir konu), genlerle alakası vardır.
sizin için söylemedim bunu sadece bilgi vermek istedim.
tekrardan mutluluklar..

kuzenini neden 7 yıldır görüyorsun merak ettim daha önce neredeydi valla cnm zor bir durum insan aşık olacağı kişiyi bazen seçemiyor ama öz be öz kuzeninse çok yakın hem zaten ikinizde başkalarıyla nişanlanmışsınız en hayırlısı bu bence

Öz kardeşinizle genleriniz 1/2 oranında benziyor, kuzeninizle 1/4.. :hulya:
Yani kuzeniniz ile genleriniz, bir üvey kardeşten çok daha fazla benziyor birbirine..
Sırf bu bile gösteriyor ki, kuzen kardeştir..:umursamaz:

Birçok ülkede kuzen evlilikleri yasaktır, bazı ülkelerde de kuzenin ile evlenebilirsin, fakat çocuk yapman yasaktır.

Ve okul, iş, sosyal çevrede birçok seçenek varken.. Neden kuzen.. Ben anlamıyorum bunu..CADIARZU

Kuzeni ile evli olanların, hamile kalmadan evvel genetik danışmanlık almalarını öneririm. Akraba olmayan bir çift ile kıyaslandığında, kuzen evliliklerinde sakat bebek riski 2 kat daha fazladır ne yazık ki. :gitme:

Rabbim hepimizin doğmuş veya doğacak bebelerine sağlıklı bir ömür versin inşallah, Amin.:Saruboceq:

ayy 2 senelik konuyu hortlatmışsınız yaaa
konu sahibi sözlenmiş
kuzeni de evlenmiş
bize hakkınızda hayırlısı olsun demekten başka ne düşer :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…