Bir insan neden evli olduğunu gizler

Bana yazma demek cok zor olmamalı.
Ileride siz evli olsanız kocaniz baska kiza böyle mesajlar atsa hoşunuza gider mi ?
Bak kardeşim bu dünya etme bulma dünyası.
Nr ekersen onu bicersin izin verme izleme. Senin su an ki halin neye benziyor soyleyeyim mi ?
Bir cinayet işleniyor sen engel olabilecekken sadece seyrediyorsun. Yapma izin verme cinayet illa ki kanla olmaz.
Evlilik yok oluyorsa birisi de buna sebep oluyorsa o da katildir .
Suça seyirci kalan suçu işlemiş gibidir.
Daha ne yazayım bilemiyorum ki 🤔

Bana yazma demek cok zor olmamalı.
Ileride siz evli olsanız kocaniz baska kiza böyle mesajlar atsa hoşunuza gider mi ?
Bak kardeşim bu dünya etme bulma dünyası.
Nr ekersen onu bicersin izin verme izleme. Senin su an ki halin neye benziyor soyleyeyim mi ?
Bir cinayet işleniyor sen engel olabilecekken sadece seyrediyorsun. Yapma izin verme cinayet illa ki kanla olmaz.
Evlilik yok oluyorsa birisi de buna sebep oluyorsa o da katildir .
Suça seyirci kalan suçu işlemiş gibidir.
Daha ne yazayım bilemiyorum ki 🤔
Seninle aynı fikirde olduğuma inanamıyorum 😱

Başlığa cevabım : Karaktersiz ve ahlaksız oldukları için
Konu içeriğine gelince adamın evli olduğunu öğrendikten sonra kartını verip mesajlaşıp boncuk dağıtıyorsun.
Benimde sana sorum bi kadın adamın evli olduğunu bile bile bunları niye yapar ?
Kadının bu yaptığına ne denir ?
Erkek karaktersizdir de kadın nedir ?

Şimdi diğer mesajlarda yazdığın gibi merak ettim dürüst olacak mı deme çünkü adamın evli olduğunu öğrenmeden ônce çok bi muhabbetin yokmuş ki adam karısına dürüst olmamış sana niye dürüst olsun ?

Bence sen iyi hoş mesajlaştın adamda evli biliyorsun bi yanın rahatsız tüm suçu adama atayım vicdanımı temizleyeyim diye konu açtın ama olmadı be.

Saçma cevaplar yazıp durmayın. Burdaki herkes bana görüş dese de ben zaten görüşmem. Ben sadece sizlerle dertleşiyorum
Pardon ama evli olduğunuzdan şüphelendiğiniz biri ile birbirinize kartlarınızı veriyorsunuz, flörtleşiyorsunuz, sonra gelip burada “dertleşiyor” musunuz? Bence konumuz daha çok sizin egolarınızı biraz daha okşamak gibi ama, neyse.
Tavsiye istiyorsanız, evli adamla görüşen kadın olarak anılmaktansa engelleyin, konu kökten çözülsün

Hayatında biri varmı diye sorguya çekiyor yok diyorsunuz pess doğrusu. Neden sordun seni ne ilgilendirir iş dışında muhataap olmayalım demen daha doğru olurdu. Bildiğin adam seni yoklamış sende yol açmışsın.. Evli olduğunu biliyorsun lütfen uzak dur..

Hadi adamın niyeti belli ağına birini düşürmek peki sizin niyetiniz ne bu konuda ben sizde bir netlik görmedim nedense.

Net olan insan hayırdır evli değilmisin sen diye daha ilk başta çat diye sorar bence ilgi sizin aklınızı bulandırmış ama eşini aldatan sizi de er ya da geç aldatır.

Eğer yanlış okumadiysam, evli olduğunu öğrenmeden önce adamla sadece bakisirken, evli olduğunu öğrendikten sonra, muhabbetler, telefon numaraları ve güya havadan sudan mesajlaşmalara baslamissiniz. Adamın niyeti belli ama sizin de niyetiniz çok belli, bize ne soruyorsunuz?

Konu sahibi bana hiç masum gelmedi yaptığınızı kendinizi kandırmayın. Karşı tarafın evli olduğunu öğrendiğiniz halde konuşmaya devam etmişsiniz. Bu konuşmanın nereye gideceği apaçık ortada. Sonunda size açıldığında çok bağlandım uzak kalmaya çalıştım olmadı gibi bahanelerin arkasına sığınmayın. Tekrar söylüyorum ADAM EVLİ

Evli olup olmadığından emin mi değilsiniz?
Önceden geceden bakmış emin adam sonradan degi
Evli olup olmadığından emin mi değilsiniz?
emin emin
dert olacak bir konu değil engelleyin geçin yani çok mu zor
önce tek bir cevap yazsın evli ol
Seninle aynı fikirde olduğuma inanamıyorum 😱
bir kadına en büyük kötülüğü her zaman başka bir kadın yapıyor. Böyle adamlara yüz verip huzur sevgi gostererek .adamlarında tortusu kalkıyor evreninden daha fazla ilgi alaka eğlence görünce malesef yuvalarını yıkıyorlar geride gözü yaşlı kadın ve çocuk bırakarak. Bazilarida sadece kullanıp bırakıyor ikinci kadınları.lutfen konu sahibi kendinizi bu durumlara dusurmeyin

Herkese nerhaba,
İşyerinde yeni bir eleman gördüm. Sadece selamımız vardı ama sürekli bakışıyoruz. kurumsal bir yer olduğu için çok kalabalık. Herkesin departmanları farklı.
Ben bu kişinin adını falan öğrendim. Sosyal medyadan araştırdım. Birde ne göreyim "evli" yazıyor. Tabi ben öyle olduğunu görünce hiç oralı olmadım. Ama bu hala bana bakmalar ben artık karşılaşmamak için elimden geleni yapıyorum. Ama anlamıyorumda drrdi nr niye bakıyor falan diyorum kendi kendime.
Neyse sonra bu işyerinden çıktı. Geçen gün işyerine gelmiş evrak için. Selam verdi bende nasıl olsa çıktı gitti artık diyerek biraz muhabbet ettim. İşlerle ilgili.
Kartını verdi bende verdim. Sonra bayramımı kutladı. Brnde kutladım.
Sonra ben bunun tekrar soayal medyasına baktım. Bu tabi brnim daha önceden baktığımı ismini bildiğimi falan bilmiyor. Ne göreyim evli olduğunu falan hepsini kaldırmış. Gözükmüyor.
Ve sürekli işyerinin etrafında dolaşıyor. Görüyorum. Bana mesaj atıyor normal havadan sudan mesajlar. Ne diyeceğimi bilemiyorum.
Hayatında biri var mı dedi yok dedim senin varmı dedim yok dedi. Sen evlisin neden böyle yapıyorsun diyemedim. Demek istemedim. İlgileniyormuş gibi olmak istemiyorum. Ama ne yapmaya çalışıyor.
Demekki diyorum ben daha önce bu kişinin faceine bakmasam belkide gerçekten benden hoşlandığını düşünürdüm. İnsanlar neden böyle yalancı. Birde görseniz gayet terbiyeli birine benziyor. Kendime kızıyorum hiç aklıma gelmezdi evli olacağı. Hiç ihtimal vermezdim yani. Demek beni kandıracaktı belkide.
Şimdi ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum. Bana bir akıl verin hanımlar
Ben olsam evli oldugunu yuzune vurur meaafemi koyarım

Back
X