- 22 Ağustos 2019
- 133
- 156
- 33
- 45
Bende diyomki niye ona soruyorsun sen .adama mesafeli bir sekilde cevap verip kestirip atmiyon iletisimiEvli olduğunu bildiğimi bilmiyor diyorum. Ne alaka bu konuşmalar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende diyomki niye ona soruyorsun sen .adama mesafeli bir sekilde cevap verip kestirip atmiyon iletisimiEvli olduğunu bildiğimi bilmiyor diyorum. Ne alaka bu konuşmalar
Bu şekilde çok aldatan erkek var bizzat tanıdığım biri eşini defalarca aldattığını söylediLütfen istediği ilgiyi sevgiyi bekarda arasın yazık karısına
Senden evli olduğunu gizlediği gün, ne yapmaya çalıştığını görmedin mi, görmek mi istemedin?Aslında ben şunu merak ettim. Ben görmeyebilrdim evli olduğunu. Ki görmezdim de. Onun ne yapmaya çalışacağını görmek
Bide konu sahibi adam ona sorduktan sonra adama donup sormus adamda cevabi alinca tabii ilerlemiş. Yapma boyle konu sahibi bekar birisiyle ilgilen bizden duymak istedigin ne ise duyamayacaksinEvli olduğunu bildiğiniz halde neden konuşuyorsunuz? Siz de hatalısınız. “Görüşmek istemiyorum” demek zor değil.
Görüşmüyorum. Yazıp duruyorEe öğrenmişsiniz yüzüne çarpıp neden hala devam ediyorsunuz karaktersiz işte hala ne diye görüşüyorsunuz peki?
StalkerHayatınız çok mu sıkıcı? Canınız mı sıkılıyor da adamı def etmek yerine izliyorsunuz böyle?
Görüşmüyorum. Yazıp duruyor
Kıyamam canım telefonda block seçeneği yok muGörüşmüyorum. Yazıp duruyor
Ee engelleyin gitsin.Görüşmüyorum. Yazıp duruyor
Saçma cevaplar yazıp durmayın. Burdaki herkes bana görüş dese de ben zaten görüşmem. Ben sadece sizlerle dertleşiyorumBide konu sahibi adam ona sorduktan sonra adama donup sormus adamda cevabi alinca tabii ilerlemiş. Yapma boyle konu sahibi bekar birisiyle ilgilen bizden duymak istedigin ne ise duyamayacaksin
Yazar tabi siz adamın medeni durumunu sorarak onunla ilgilendiğinizi belirtmiş oldunuz. Şimdi sadece kendini naza çeken konumundasinizGörüşmüyorum. Yazıp duruyor
Yok!!Kıyamam canım telefonda block seçeneği yok mu![]()
Ben aslında o soruyla bir itiraf bekledim desemYazar tabi siz adamın medeni durumunu sorarak onunla ilgilendiğinizi belirtmiş oldunuz. Şimdi sadece kendini naza çeken konumundasiniz
Işine gelmedimi cevaplar. Lütfen bundan sonra muhatap olduğunuz kisinin evli oldugunu anladınızmı direk rest çekin peşinizde dolandirmayinSaçma cevaplar yazıp durmayın. Burdaki herkes bana görüş dese de ben zaten görüşmem. Ben sadece sizlerle dertleşiyorum
Tabiki itiraf etmez aranızdaki çekime elektirige güvenip gelip sormuş. Siz hiç sormamaliydinizBen aslında o soruyla bir itiraf bekledim desem
Evli olup olmadığından emin mi değilsiniz?Ben aslında o soruyla bir itiraf bekledim desem