- 5 Şubat 2018
- 161
- 395
- 33
- 36
- Konu Sahibi Queenkingg
-
Ne psikopat insanlar var ya. O kayınvalidenin akıl hastanesine kapatılması lazım asıl. O kadına ve çocuklarına yaptıklarının cezasını nasıl çekicek kim bilirAllah cocuklarinin yüzü suyu hurmetine kadına ferahlık ve dirayet nasip etsin.
Çok üzücü, çok çok
Samsunda kiracimizin da benzer bir hikâyesi vardı
Hatta kayınvalidesi sen benim oğlunu aldın ben de seninkini alacağım diye kadincagizin ilk oğlunu almıştı yıllarca göstermedi kadına
Kadın kocasının zulmünden şizofreni oldu
Sonra o çocuk da ciddi psikolojik sorunlar yaşayınca babaanne dakikasında anasının evine postaladı bie daha da sormadı ama anne de akıl hastanesine yatınca çocuk sefil oldu...
Yine olan cocuga oldu yani.
Her zamanki gibi
Konu sahibi sizin hikâyeniz böyle bitmez insallah
Komşunuz bir an önce toparlanıp evlatlarına sıkı sıkı tutunur
Yazık ya. Çok üzüldüm.
Bu ülkenin kadınları maalesef ki kocaları yüzünden intiharın eşiğine geliyor. Ya da intihar ediyor.
Annemin bir komuşusu vardı. Adam yıllarca onu aldattı. Kadın kocasını çok seviyordu. Her neyse birgün kocasının metres tuttuğunu öğrendi ve ondan bir çocuk yaptığını. Ertesi gün evinde astı kendini.
Sonra o adam metresiyle evlendi. Metresini, karısının kendini astığı yere gelin getirdi.
Olan gidene oldu. Koskoca bir hayat yok olup gitti. Şimdi her yıldönümünde mevlüdünü okutturuyor. Neye yarayacaksa.
bencede ozellikle forumda hali vakti yerinde kadinlar yardim ekibi filan kursalar bu tur kadinlar icin.forumda buna onculuk etse cok guzel olurdu.gercekten yardima ihtiyaci olan kadinlari tespit ederek is ve kalacak yer imkani saglasalar keskeBoyle oturdum kendi halimi dusumurken ne hayatlar varmis be dedim.benim durumum suan musait degil ama yokmu burda helal sut emmis anasinin gozu soyle saglam bir avukat veya durumu iyi olan okumus gun gormus felegin cemberinden gecmis iyi saglam kadinlar.o kadina el uzatacak.corbada benimde tuzum olur yeterki siz yola cikin be kizlar.
Ne yazsam bilmiyorum ama üzerime çöken ağırlığı bir yerlere dökme hissi yazdırıyor bana bunları..
Bugün balkondan komşumu gördüm ve davet ettim, gel abla çay içelim dedim. Nitekim geldi yanında da 2 çocuğu ile. 3 çocuk annesi 30 lu yaşlarında, kv'sinin evi iki ev ötede, kp in dükkanı kendi evinin aşşağısında ve kendi dükkanları ile yan yana. Anlayacağınız içli dışlılar. Boynunda bir iz. Başta ameliya oldu sandım, sonra acaba kocasımı bir şey yaptı dedim. Ama soramadım. Daha sonra kendisi söyledi. Kv kp ve eşi yüzünden, bağlamış ağaca bir iplik asmaya kalkmış kendini, sonrasını hatırlamıyor, almışlar ipten ama boynu sanki bıçakla kesilmişcesie berbat. Ardında 3 çocuğu bırakıp gitmeyi nasıl göze aldın dedim, gülüyor bilmiyorum diyor. Psikolojisi ciddi anlamda bozulmuş, salmış kendini.. çocuklaeı berbat halde . Neye üzülecem nasıl üzülecem bilemedim. Neden dedim, kv haytımı zindan etti. Kp geçen dövmeye kalktı bende ona vurdum, kocam akşamları gelip benimle yemek bile yemiyor annesinde yiyip geliyor, çocuklarımı istiyorlar benden onların olsunlar istiyorlar ama başlarına bırakınca da duymadığım kalmıyor nereden tutarsam pislik, en son alcam cocukları da kaçıp gitcem dedi. Nereye dedim hele bi yola cıkıyım gerisi gelir dedi. O yavrularla nereye nasıl gidecek. Öyle pasif bir tipte değil, ama onu bu hale getirecek kadar neden yapar insan. Neden elin kızına bunu yaşatacak kadar kötüsünüz.. bu kp in bu kv bu eş ailesin eşlerin derdi ne. Benimde başımda var bi kp, kv. Kapattık onların muhabbetini, eşimle eski hayatımıza dönüp bir yer mutlu olmaya devam ettik. Ama ya o kadın. Sonu ne olacak aklımdan bir an çıkmıyor. O çocuklar bu olayların içinde ne olacak. O kv Allah'ın huzuruna nasıl çıkıpta af dileyecek.. Ne aileden ne eş den yüzü gülmemiş. Babası bailı başına bir bela zaten. O gittikten sonra üzerime bir ağırlık çöktü kalkamadım. Allah yardımcısı olsun demekten başka bir şey yapamıyorum. Elimden hiç bir şey gelmiyor. Annesinş emerken eliyle bir yandan boynundaki izle oynayan o çocuk gözümün önünden gitmiyor. Boşanmıyor, ne gidecek yeri ne sahip çıkan ailesi var.Oturduğu evi dahi bir gün boşanırsa diye kp in üstüne yapmışlar zamanında. Bir işi yok. Bıraktığı an kapıda bulacak kendini ve kadın sığınmaya gidemem çocukları alır sosyal hizmetler diyor. Bu nasıl bir çaresizlik ..
bencede ozellikle forumda hali vakti yerinde kadinlar yardim ekibi filan kursalar bu tur kadinlar icin.forumda buna onculuk etse cok guzel olurdu.gercekten yardima ihtiyaci olan kadinlari tespit ederek is ve kalacak yer imkani saglasalar keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?