Bir insanın yüzüne neden telefon kapatılır?

saygısızlıktan başka bir şey değil
suratıma telefon kapandığında sinirden deliye dönerim bende telefonumu kapatırım kökten çözüm

bencede saygısızlık pasaklım....
sinirliyse bir şeyi mazaret etsin insan gibi kapatsın....
konuşurken kapatıyor ve açık oldugunu sanıyorsun
bakıyorsun ki kapatmış boşa konuşmuş oluyorsun
o anda kendimi abtal gibi hissediyorum........

seni fazla kırmamak için yapmıştır..belkide sıkışınca deyicek cevabı olmadığındanda olabilir bu olayına bağlı canım

tlfnu kapatan insan caresizdir
verebilecek cevabı yoktur
karşındaki kişinin karşısında kendini aciz hisediyordur
ondan kapatmıştır telefonu

duygucum, bazen aynı sorunu bizde yaşıyoruz. Gerçekten yüzüne telefon kapatılması saygısızlık, bence sessizliğinle göster tepkini, yaptığını anlasın... Hiç bir şey söyleme ve o aradığında sende açma.

lmaz:lmaz:lmaz:

Bende çok kapatırım telefonu..
Uzatmak istemediğim için olur genelde çok da kızdığım için yani..
Tepkisel bir şey bu kuzum..
Sıkma canını:teselli:

arkadaşlarım yapmayın derdinizi anlatın sinirliyseniz....
kapatıcam sonra arayım konuşuruz den kapatın....
insan bir tuhaf oluyor....
öylece kalıyor.....akannehirakannehir

he dogru dedin kuzum
başlarda derdimi kendi içimde yaşardım
tel kapamalarım vs. hep bu yüzdendi
ama dedigim gibi değiştim öyle degilim.
sorunumu dile getiriyorum...

başa gelince insan daha iyi biliyor ne yaşadıgını :1ninca:

teli kapamasının sebebi pek cok arkadaşın dediği gbi sizi kırmamak içindir.bence böylesi daha iyi değilmi,kapamasa ağzına geleni saysa kalbinizi kırsa o zaman dahamı iyi olacak?yada ne bilim belki sizinle tartışmaya cesareti yoktur.erkekler kavgada hep üste çıkmak isterler.ama siz buna fırsat vermiyosanız kendini size karşı yenik düştüğünü hissedip kendince böyle bi yönteme başvurmuşta olabilir.hani böyle yaparak telefona bakmayarak sizin vicdan azabı çekmenizi isteyebilir.bunun gibi birsürü şey olabilir işte..........takmayın kafanıza.insan bi süre sonra alışıyor buna.normalmiş gibi geliyorkaydirigubbakcemile5

arada şimde yapıyor suratıma kapatıyor tlf bende acayipsinir oluyorum bende alıştım artık bende kapatıyorum:umursamaz:

Bir insanin yuzune telefonu kapatmak bence hic hos degil, kusura bakmayin ama saygisizliktir diye dusunuyorum, bana bir kez yapildi ... ben hic yapmadim, yapmam da..

surata çok telefon kapatırım işim gereği günde neredeyse 1500 kişiyle konuştuğumu sayarsak zaten gün stresli ve ben sinirliysem hakaret etmemek için ve karşımdaki anlayışsız dikte eden biri ise hiç düşünmeden telefonu suratına kapatıım daha kötü şeyler söyleyip işin çığrından çıkmasını istemem. yeri geldiğinde üzülerek söylüyorum iş saatlerinde annem veya babam arıyorsa ve ben o an acil birşey yetiştiriyorsam ve o beni dinlemede muhabbete devam ediyorsa telefonu suratına kapatmak zorunda kalırım. maalesef :kedi:

ben çok sinirliysem açmam.çünkü o an konuşup ağızdan çıktıktan sonra telafisi olmayacak bir laf etmek yerine sinirim geçince adam gibi konuşmak daha mantıklı.zaten sevgilim de bilir üzerime gelmez.ertesi gün bişey olmamış gibi arar ben de uzatmam sinirim geçmiştir.ya da çok sinirlendiğim zaman ben şimdi kapatıyorum sonra konuşalım der kapatırım.

bir insanın yüzüne tel. kapatmak cok büyük terbiyesizliktir bence... yok artık yaaa bunu doğal gören insanlar var ...ne enteresan... kaba insanların sayısı hızla artıyor ne yazık...
tabiki bunu tel. sapıklarına yapanlar dışında....

bugüne kadar kimsenin yüzüne telefonu kapatmadım.küfreden saygısızlık yapan olmadıkça.
teli yüze kapatmak bence hakarettir bence ama maalesef çok kapandı tel suratıma..

ben bunu çok yapardım.. :S ama bana yapılınca ne kadr sinir bozucu ve onur kırıcı olduğunu anladm..
genelde konuştuğum kişiyle kavga ediyorsam daha fazla onu kırmamak için ,sinirlendiğim için ,sesini duymak istemedğm için kapatırdım..ama şimdi ilk çözümüm kapatmk değil..
gerçekten büyük bi saygısızılık telefonu bi insanın yüzüne kapatmk

her ne olursa olsun naz sınır kavga haklı yada haksız adı herneyse yapılmaması gerekıyor.....

yüzüme telefon kapatılsa tepkim ya çok sakin olurdu. tüm ilişkimi keserdim.
ama hata yaptığını farkedecek birisi ise düşünürdüm haksız mıyım diye.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…