Bir insanın yüzüne neden telefon kapatılır?

eski erkek arkadaşım çok kızdırmıştı beni yani artık o durumda söyleyecek bir lafım bile yoktu o kadar aşmıştı kendini o sinirle tel. yüzüne kapamaya çalışırken yanlış düğmelere basmışım oda tabi duyuyo düğme seslerini,yüzüme kapatcaksanda bari doğru tuşa basıp kapatsan içim yanmaz demezmi delikafadulden iyice dellendim tabi bütün dikkatimi toplayıp doğru tuşa basarak işte şimdi doğru tuşa basıyorum dedim ve kapatmayı başardım :roflol gün bugündür sen sağ ben selamet:1rolleyes:

ya hayret bir şey ya...
ne kapatıyor .. ne odunluk ne öküzlük ya.. ne terbiyesizlik ..
hangi devirde yaşıyoruz .. biri benim suratıma teli kapatacakta ben de onu arayacam..yada onu düşünecem..
rüyasında görür beni.. yüzüne bir tükür hatta o zahmete bile girmeden hayatından çıkarır atarım...,
kurban olsunlar benim süratıma sesime..

konuşmak istemiyordur.. yada vericek mantıklı bir cvbı yoktur bu şekilde kaçıyordur.. eee kaçan kovalanır nede olsa.. o yüzden aramayanı aramıycaksın.. herkesi kendi değerinde bırakmak lazım..madem kapanıyor o tlf bidaha hiç açmam...

yapmaya devam eder kesinlikle bu konuda seni çok iyi anlıyorum çünkü bu benim başıma da çok sık geliyor kavga etmekten bunalıyomuş beyfendi de ondan kapatıyomuş tartışmak ona göre değilmiş bana hep böle der bende bu takıntı haline geldi artık telefonu kapattığı an sinir krizi geçiricem sanıyorum ama naparsam yapim yine kapatıyo yine kapatıyo

Ben şahsen çok sinirlendiğimde ben daha fazla konuşamayacağım sinirlendim deyip de kapatıyorum telefonu.
Birbirimizi daha fazla kırmaktansa karşımdakiyle kapatmak ve sakinleşmek daha iyi zuzumdan öğrendim.
:roflol:

çok yaparım :1ninca:sinirliysem gözüm bişey görmez sesini duymaya tahammül edemeyip kapatırım.
ama haksızsam asla yapmam ...haksız yere yüzüme kapatılırsada çok sinirlenirim :umursamaz:...

Valla ben evli olmama rağmen hala da yaparım.. Çok kızdıysam daha da uzatmamak için kapatırım telefonu ve sinirlerim yatışana kadar da açmam.... Eşim de bilir bu huyumu ve ısrar etmez, eğer ben kpattısam telefonu bi kere arar açmadıysam da daha aramaz, artık sinir katsayıma göre 1-2 saat sonra arar tatlıya bağlarız...

eğer çok sinirlenmişsem,kapatırım yüzüne telefonu.ya çünkü o kadar çok kızmış oluyorum ki diyecek söz bulamıyorum o an,ya da aksine çok fazla söz buluyorum.sonradan pişman olacağım beddualar,küfürler savurasım geliyor.o yüzden kapatıyorum yüzüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…