Bir Issız Adamla mı karşı karşıyayım

Çok dengesiz bir adama benziyor ne yazık ki bence kendinizi böyle bi ilişkiye sokup duygusal olarak yıpranmayın. Ben mutlu bir gelecek göremiyorum. Yüz yüze uzun zamandır görüşmemişsiniz de... Ya işte tam bi belalı aslında insanı merak içinde bırakarak kendine çekiyor, kac kurtar kendini kac kac
 
Size karşı kibirli biri izlenimi verdi.
Değer verseydi hakikaten bunu tereddüt etmeden hissedersiniz.
Yine de yüz yüze görüşün belki kimyanız uyar, sonuçta hiç yüz yüze görmediği birine değer vermemesini de normal karşılayabilirim. Erkek arkadaşınızı bu anlamda suçlayamayız. Ama yüz yüze görüştükten sonra da aynı tutum devam ediyorsa sabredip beklemek sizi yıpratacaktır.
 
üstümde çok duygusal baskı kuruyorsun, benim gibi duygularını ifade etmeyen bi insan için bu çok yıpratıcı oluyor sana yetişemediğimi hissediyorum, ve sen hep benle bi yarış içindesin birbirimizi görme konusunda bile senin imkanın olduğu için gel dememe rağmen sen ben gelmem sen gel ya da orta bi yerde buluşalım dedin, bu kadar baskıya gelemiyorum, bu baskı beni o kadar yordu ki bir haftadır hep sana yazmamı engelledi dedi.
bu gerçekten çok üzücü. aslında manipülatif olduğu bile söylenebilir, haklı olduğu bazı noktaları saymazsak. aslında sen çok duygusal davrandığın için akıntıya kapılmışsın ve duygusal/içine kapanık dediğin adam bu akıntıyı yönetiyor gibi geldi bana. bilmiyorum yanılabiliyor da olabilirim ama samimi sohbetler ettiğin birinden samimi geri dönüşler almak ve senle ilgili ne düşündüğünü bilmek en doğal hakkındır. o içine kapanık, o şöyle-böyle diye açıklamalar bulmak istesek de çoğu zaman karşımızdaki ilişkiyi kendi isteklerine göre yönetip aynı şekilde sonlandırıyor. baskılamak istemem ama biraz duygularından uzak kalmayı deneyip uzaktan izle durumu, bence daha net göreceksin:KK43:
 
Sevgilim olmayan biriyle cinsel içerikli konuşmalar yapmam ben olsam. Ama sizin bu konudaki görüşünüz farklı olabilir. Sadece şunu diyebilirim ki eğer iyice bağlanınca üzüleceğinizi düşünüyorsanız yol yakınken kaçın.
 
bu gerçekten çok üzücü. aslında manipülatif olduğu bile söylenebilir, haklı olduğu bazı noktaları saymazsak. aslında sen çok duygusal davrandığın için akıntıya kapılmışsın ve duygusal/içine kapanık dediğin adam bu akıntıyı yönetiyor gibi geldi bana. bilmiyorum yanılabiliyor da olabilirim ama samimi sohbetler ettiğin birinden samimi geri dönüşler almak ve senle ilgili ne düşündüğünü bilmek en doğal hakkındır. o içine kapanık, o şöyle-böyle diye açıklamalar bulmak istesek de çoğu zaman karşımızdaki ilişkiyi kendi isteklerine göre yönetip aynı şekilde sonlandırıyor. baskılamak istemem ama biraz duygularından uzak kalmayı deneyip uzaktan izle durumu, bence daha net göreceksin:KK43:

Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Biraz uzaktan izleyince gerçekten çok daha net gördüm durumu. 2 hafta boyunca hiç arayıp sormadığı halde bir kaç gün önce hiç bir şey yokmuş gibi naber diye mesaj attı. Cevap vermedim bu kez, vermeyi de düşünmüyorum. Gerçekten çoğu zaman manipüle etti beni, normalde yapmayacağım şeyler yaptım, kendimi suçlu hissetmemem gereken yerlerde suçlu hissettim. Artık umursamıyorum kendisini.
 
Merhabalar kızlar. Hem biraz içimi boşaltmak, açılmak hem de sizlerden fikir almak için yazıyorum. Epey uzun bir yazı olacak o yüzden sizden en başta özür dilerim. Uzun yazı okumayı sevmeyenler direkt konudan çıkabilir. Ama ben bazen burda böyle kendilerini uzun uzun anlatanları severek okuyorum, çünkü kesinlikle daha iyi anlaşılıyor. Bazıları gerçekten heyecanlı da oluyor, belki benim hikayem de biraz da olsa heyecanlı gelir de okurken sıkılmazsınız 😁😁



Lisanstan tanıdığım, o zaman pek muhabbetimiz olmayan ama mezuniyetten sonra ara ara yazıştığımız bir bey var. Bi kaç ayda bir yazar, yazdığında benle çok ilgilenir, beni gerçekten çok iyi anlar, söylemediğim şeylerden bile beni anlar, derdimi dinler, o kendini pek açmaz ama ipuçlarıyla ele verir öyle biri, ama sonrasında ne olursa olur ters düşeriz restleşiriz, bi süre konuşmayız bi kaç ay geçince yine yazar. Restleşmelerimizin sebebi de aslında bana çok fazla soru sorması oluyor genelde, gerçekten her şeyi soruyor sanki bütün kişiliğimi, bütün ruhsal dünyamı, tüm geçmişimi bilmek ister gibi. Bu bey yazar ayrıca, bir kaç kitabı da var hatta bazen yaa bu kitabına karakter mi arıyor ondan mı bu kadar soru soruyor diye bile düşündüm yani😂

Biz ilk yazıştığımız zamanlar kendisi herşeyi sorarken sıra cinselliğe de geldi ve sadece aslında konu hakkında genel konuşurken bir anda özele indi ve sexting tarzı bişey yaşadık. Ben bunu yaşarken ondan biraz hoşlanıyordum aslında, ama bu hoşlantının karşılığı onda var mı emin olamadım açık açık senden hoşlanıyorum da diyemedim, hoşlandığımı biraz üstü kapalı anlasın diye ben duygusuz böyle şeyler yaşayamam, senle bunu yaşamaya devam edersem duygular gelişmeye başlayabilir dedim, buna tam olarak nasıl cevap verdi şu an hatırlamıyorum ama ben benden hoşlanmadığını, hiç bir duygusu olmadığını hissetmiştim bu yüzden uzaklaştım. Sonrasında bir kaç ayda bir bana yine yazdı, sanki hiç bişey olmamış gibi sohbet ettik. Benle yine çok ilgilendi. Ama ben daha önce o sextingi bi daha yaşamak istemediğim için hep tetikte oldum ve bazen çocuğun normal sorduğu şeyleri bile yanlış anlayıp tavır yaptım. Geçenlerde o eski mesajları okurken fark ettim bazı yerlerde gerçekten çocuk kötü hiç bişey dememişken ben sanki bana cinsellik ima ediyormuş gibi tavır almışım terslemişim.

Her neyse, asıl gelişmeler bir kaç ay önce başladı. Bu bey bana tekrardan yazdı. Biz yine her zamanki gibi hiç bişey olmamış gibi konuşmaya başladık. Yine beni çok iyi anladı, kafama en ufak bişey taktığımda bile bunu hiç söylememe rağmen mesajlaşırken bile anlıyordu senin kafana taktığın bir şey var diyordu öyle iyi anlıyordu beni. Zamanında gelgitlerim oldu, kendi içimde bunları halledip de geldim tarzında şeyler söyledi. Biraz arkadaşlarımın da gazıyla bu sefer tamam dedim, deneyeyim şans vereyim dedim. Her şey çok güzel başladı aslında. Bu arada kendisiyle aynı şehirde değiliz, o kadar yazışmamıza konuşmamıza rağmen henüz hiç yüz yüze gelmedik. İşte ilk başta benim olduğum şehre beni görmek için gelebileceğini söyledi. Ama sonra işten izin almakta sıkıntı yaşayabileceğini söyledi. Ben uzaktan çalışıyorum bu arada, senin izin sıkıntın yok aslında sen de gelebilirsin dedi. Ben olmaz ilk sen gel dedim, ya da ortak bi yerde buluşalım dedim. Buna biraz bozuldu.

Dedim ya başta her şey çok güzeldi, ve ben tam bir duygusal açlıkla kapıldım gittim. Gerçekten fazla duygusallaştım. Duygusal olarak da iyi olmadığım bir dönemdi, bazı akşamlar nedensiz ağlamalarımla bile uğraşmak zorunda kaldı öyle düşünün. Ben gerçekten bir anda hiç yüz yüze bile gelmemiş olmamıza rağmen uzun yıllardır sevgiliymişiz gibi hissetmeye, ondan da bunu beklemeye başladım. Sonra o bunu hissedince sanırım biraz geri çekti kendini. O çok hoşuma giden ilgi geri çekilince ben bi bocaladım, noluyor dedim ne değişti. Bu arada ara ara sextinglerimiz de oluyordu artık. Benle asıl bunları konuşmak istiyordu, istediğini elde edince vaz mı geçti ki diye düşündüm. Bana daha az yazmaya başladı. Bi akşam az yazıyo diye trip attım iki saatte bir yazacaksan hiç yazma dedim, sadece peki dedi kesti. Ertesi gün de akşama kadar yazmadı.

O arada ben yazdığı son kitabı almıştım. Onu okuyordum. Kitabı okurken şok oldum resmen, kitapta bir adam var, bu adamın yıllardır tanıdığı ama sadece bir kaç ayda bir bir kaç kez görüştüğü bir kız var. Bu adam bu kızı hep çok iyi anlıyor, hatta kız onun bu kadar iyi anlamasına şaşırıyor (bu bizim konuşmalarımızda hep yaşadığımız bir şeydi aslında). En son kızla yine bir kaç ay önce görüşmüşler. Ve adam bir karar veriyor, elimde önemli bir iş var o işi bitirdikten 10 gün sonra kızı arayacağım ve konuşacağım. Kitabı okurken dedim biz de en son bi kaç önce konuştuk ve bu adam bana bu kitabı çıkardıktan 1 2 hafta sonra falan yazdı. Beni aldı bir heyecan, Allahım bu kitaptaki kız ben miyim diye. Önceki akşam da trip atmıştım tabi. Gönlünü almak için yazdım, konuştuk, sen öyle trip atınca bana sırtını dönmüşsün gibi hissettim beni çok rahatsız etti. Öyle bi niyetim olmadığını, benle az konuştuğu için üzüldüğümü söyledim. Konuşmanın sonunda bazı şeyleri açık açık konuşalım dedik birbirimize.

Bana her defasında geri dönüp yazman benden etkilendiğin için miydi diye sordum, ben etkilenmeye inanmıyorum anlamaya ve anlaşılmaya inanıyorum senle de birbirimizi anlayabileceğimizi düşünüyorum dedi. Duyguları hakkında daha açık olmasını istedim, ben duygularımı rahat konuşabilen bi insan olsaydım bu kadar çok yazar mıydım sence dedi. Sonra dedim, ben kitabını okudum yani tabi kalkıp da bize kitap yazdığını düşünmedim tabi ama bizden etkilendin mi sanki çok benziyo bize dedim. Aldığım cevapla başımdan aşağı kaynar sular döküldü 😁😁 ben onu 3 4 yıl önce yazmıştım, yeni yayınlatabildim, tamamen kurgusal, benim yazdıklarımla hayatım arasında ilişki kurmaya çalışma dedi. Dedim tamam, o bozulmuşlukla konuyu kapattım tabi, dedim rezil oldum resmen.

Sonrasında yine benle daha az konuşmaya devam etti, bazen gerçekten çok iyiydi ama bazen de uzaktı. Biraz ben de zorladım sanırım direkt dile getirmedim ama davranışlarımla, konuşmalarımla hep bu ilişki nereye gidiyo, bizim bi adımız var mı, sevgili miyiz değil miyiz bunu sorguladım aslında. En sonunda bana çok yoğun duygusal beklentilerin var ve bunlar bir araya gelmeden doyurulamayacak şeyler, sanki 40 yıldır birlikteymişiz gibi beklentilerin var, bunların olması için birlikte zaman geçirmek lazım dedi hep. Benim derdim de oydu zaten, birlikte zaman geçirelim ki bunlar olabilsin, ama o bana uzaktı. Duygusal olarak uzaktı ama cinsellikte sıkıntı yoktu tabi. Tabi bazen sexting yaparken bile geç yazıyordu o ayrı 😁 bi yerden sonra duygusallık konusunda o kadar hassaslaştı ki sırf sarılmaktan bile bahsettiğimde rahatsız oldu ve bana bir hafta yazmadı. Bir hafta sonunda yazdığında da üstümde çok duygusal baskı kuruyorsun, benim gibi duygularını ifade etmeyen bi insan için bu çok yıpratıcı oluyor sana yetişemediğimi hissediyorum, ve sen hep benle bi yarış içindesin birbirimizi görme konusunda bile senin imkanın olduğu için gel dememe rağmen sen ben gelmem sen gel ya da orta bi yerde buluşalım dedin, bu kadar baskıya gelemiyorum, bu baskı beni o kadar yordu ki bir haftadır hep sana yazmamı engelledi dedi. Haklı olduğu yerleri kabul ettim, ama benim de haklı olduğum noktalar vardı kendimi gerçekten hiç önemsenmemiş hissettim son zamanlarda dedim. Sonraki 2 3 hafta ayrı gibiydik, ne ondan bi adım geldi ne benden.

Sonra geçen hafta yine yazıştık, olanları bu kez sakin kafayla konuştuk. İkimiz de artık sakinleşebilmiştik çünkü. Bana 1 yıldan beridir zor zamanlar geçirdiğini söyledi (iş konusunda sıkıntısı var, 2 yıldır uğraştığı bir hayali var ama bir türlü ona ulaşamadı ve o yüzden sinirleri bozuluyor), hiç eskisi gibi değilim, bazen kendime bile tahammülüm olmuyor, bu durumum ne zaman geçer onu da bilemiyorum, sana şu kadar zaman sonra eskisi gibi olcam diyemiyorum, şimdi söyle sen bu süreçte tamamen bana uyum sağlayıp benim yanımda olacak mısın diye sordu. Ben ona çok kızgındım, çünkü özellikle de son zamanlarda bütün ilişkimiz onun istekleri üzerinden yürüyordu, benim istediklerimin pek bir önemi yoktu, o çok duygusal olduğum dönemde bir sağlık sorunum vardı ve bana hiç o noldu nasıl sonuçlandı diye sormadı bile. Ama bana kendini bu kadar açıp da yanımda olacak mısın diye sorunca hayır diyemedim evet olucam dedim.

Ertesi gün eskisi gibi yine mesajlaştık, yine günaydın mesajı yazdı sonrasında sohbet ettik ama sonraki günler mesaj yok. Ben yazarsam yazıyor, yine çok üstüne düşmeyeyim diye ben de az yazıyorum yine 2 gündür biraz da olsa konuşabildik çok şükür. Bu sefer daha akışına bırakmaya, yönetmemeye çalışıyorum. Dün yazışırken bana bu ay benim olduğum şehre geleceğini söyledi. Ve geldiğinde cinsel manada bir şeyler yaşamak da istiyor. Benim derdim şu an şu ki: ben bu adamın tek istediği cinsellik mi, yalnızca bunun için mi konuşuyor yoksa hissettiği duygular da var (ki asla ifade etmediği) ama her erkek gibi doğal olarak arzuluyor mu anlayamıyorum. Bi yandan da diyorum tek amacı cinsellik olsa haftalardır konuşmamışız, şimdi bulmuşken böyle az yazmak yerine tam tersine sürekli bunları konuşmak için yazmaz mıydı?

Gerçekten içine kapanık biri, yazdığı yazılardan da anlaşılıyor bu. Kendini kolay kolay açmıyor, bana bir yıldır iyi değilim diyebilmesi için bile bizim epey tartışmalardan geçmemiz gerekti. Ancak böyle son noktaya gelince açıyor kendini, ben de o anlarda inanılmaz bir merhametle doluyorum. Bu merhametin hata mı diye düşünüyorum. Şu an aramızdaki ilişki onun istediği şekilde seyrediyor, duygusal baskı duymasın diye duygusal bişey dile getirmiyorum, bana az yazdığı az ilgilendiği zaman şikayet etmiyorum. Ama buna değecek mi bilmiyorum. Gerçekten kötü zamanında yanında olacağım ve bununla aramızdaki ilişki güçlenecek daha sağlıklı bir ilişkinin başlangıcı mı olacak yoksa ıssız bir adamı boşu boşuna iyileştirmeye çalışıp sonunda üzülen ben mi olacağım bilmiyorum.

Hikayem bu şekilde. Buraya kadar sabırla okuduysanız gerçekten çok teşekkür ederim, hakkınızı helal edin.
Kendini sadece bu tavirlarla gizemli gösterip sizi avcunun icine almaya calisan biri sadece ve evet kendinize itiraf edemesenizde sadece cinsellik derdi emin olun erkekler avcidir ve herzaman avlanmayi sever bazilari bunu uzatip daha cok zevkine varmayida sever cok ciddi söyluyorum bukadar gizemli olmalar sadece ayak yani duygularini ifade edemiyo olusu tam bi suzme yalan seven bir insan tas olsa belli olur yani o yuzden bu adama degmez ve ona istedigini vermeyin siz sadece avsiniz
 
Benim de daha önce böyle bir ilişkim ya da ilişkimsi bir durumum olmuştu. O dengesizliklerine dayanamayıp ayrılmıştım. ona çok aşıkken ağlaya ağlaya ayrıldım. bence onun amacı sizi kullanmak. insan net olur, seversen seversin, yok duygular fazlaymış gak guk etmez. peşinden koşar. yaşadığınızın adı olması için kendi uğraşır. sürekli o sorar bana karşı bir şey hissediyor musun diye.. ilgiye gelince ilgisiz, ama seks muhabbetine gelince gayet ilgili anladığım kadarıyla. Amacını yeterince belli etmemiş mi sizce?
Aynen katılıyorum yazdıklarına, duygularını açamıyormuş, seviyorum diyemiyor ama, havada atarım tutarım deyip hiç utanmıyor beyefendi. Erkek net olmalı bşr adım daha önde isteğini belirtmeli normal olarak..
 
Adamın tek isteği cinsellik diyenlere adamın yaşadığı şehirde kadın yokmuymuşvda taa senin şehrine gelsindaha önce gelecek vaktim yok demiş fırsatını bulunca da gelmek için plan yapmış çünkü senin ancak böyle samimiyetine inanacağını düşünüyordur
Demek ki görmek istiyordur cinsellik senin bileceğin bı iş ama sexting yaptıysan adamın gelince anlattıklarınızı uygulamak istemesinden daha doğal birşey olamaz
Şuan yine gelgitlerdesin anlattıklarından ilişkide bir koşup bir duranin sen olduğunu anladım ben adam hep aynı çizgide kalmış
Bu nasıl bi yorum ki adamın şehrinde kadın yokmuş yazıp savunuyorsun, ebru92 nin şehrinde de erkek mi yokmuş ona yazdı mesajlaştı deyip bitirelim o halde konuyu. Şehrindekiler onun ne mal olduğunu anlamış olabilirler. Hem uzaktaki kişi ilw birliktelik yaşasa, geri dönüşte hiç sorun olmayacak, canı istemedipin de hiç açmayacak telwfonu tamaam. Ama şehrşn de olsa karşılacak o kişilerle. O yüzden ısrarla sexting yapıp, izin alıp gelemem her zaman tek seferde altın vuruş yapacak gibi hazırlıyor her lafıyla ebru92 yi.
 
Bu nasıl bi yorum ki adamın şehrinde kadın yokmuş yazıp savunuyorsun, ebru92 nin şehrinde de erkek mi yokmuş ona yazdı mesajlaştı deyip bitirelim o halde konuyu. Şehrindekiler onun ne mal olduğunu anlamış olabilirler. Hem uzaktaki kişi ilw birliktelik yaşasa, geri dönüşte hiç sorun olmayacak, canı istemedipin de hiç açmayacak telwfonu tamaam. Ama şehrşn de olsa karşılacak o kişilerle. O yüzden ısrarla sexting yapıp, izin alıp gelemem her zaman tek seferde altın vuruş yapacak gibi hazırlıyor her lafıyla ebru92 yi.
Duygusal bir bağı olmasa niye kalkıp gelsin
Neyse noldu acaba görüşmüyor konu sahibi zaten herhalde
 
Adamin istedigi rahat iliski..
Duygusal bag olmasin; sex konusalim, sex yapalim..
Miy miy ugrasmiyim kafasinda
Sana uyuyorsa dvam et ama bundan bi romeo bekleme. Hele bir sevgili hic bekleme. Olsa olsa fuckbody olur .
 
Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Biraz uzaktan izleyince gerçekten çok daha net gördüm durumu. 2 hafta boyunca hiç arayıp sormadığı halde bir kaç gün önce hiç bir şey yokmuş gibi naber diye mesaj attı. Cevap vermedim bu kez, vermeyi de düşünmüyorum. Gerçekten çoğu zaman manipüle etti beni, normalde yapmayacağım şeyler yaptım, kendimi suçlu hissetmemem gereken yerlerde suçlu hissettim. Artık umursamıyorum kendisini.
Sizinle ilgilenmesinin tek nedeni sexting yapmak ve sizin gibi 4,5 tane daha vardir eminim.
 
Duygusal bir bağı olmasa niye kalkıp gelsin
Neyse noldu acaba görüşmüyor konu sahibi zaten herhalde
Kadınla erkek arasında ki her ilişki duygusal mı yani, duygusal olsa akkından çıkmaz her fırsatta arar aklına geldikçe, lazım oldukça aramaz, diye düşünüyorum.
 
Kadınla erkek arasında ki her ilişki duygusal mı yani, duygusal olsa akkından çıkmaz her fırsatta arar aklına geldikçe, lazım oldukça aramaz, diye düşünüyorum.
Olabilir de ben üşenirim değer vermedigim bir kişiyi ziyarete gitmeye ondan dediydim 🤪🤪🤪
Ayrıldılar galiba zaten emin değilim
 
Olabilir de ben üşenirim değer vermedigim bir kişiyi ziyarete gitmeye ondan dediydim 🤪🤪🤪
Ayrıldılar galiba zaten emin değilim
Haklısın, ben o kişinin yokluktan düz duvara tırmandığını düşündüğüm için. Garantili buluşma için, cümleler kurarak arkadaşımızı hazırlıyor gibi hissettim. Ama düşüncem hep doğru olsa burada fikir sormazdım, okumazdım tabiki de. 😂😂😂😂
 
of boğuldum biri el versin:ruh: .umarım ayrılmışssındır. Ömür törpüsü bu insan. Hemi de sevmiyor bacım, sana karşı hoşlantı bile yokkk.Birliktelik yaşayıp oflayarak bir sigara yakar. ayaklarını sürüye sürüye yataktan kalkar mutfağa doğru gider and the end :KK53:
 
Vala insan olarak bile değer veren biri daha çok ilgi göstermesi gerekiyor..bencede sadece cinsellik amaçlı. Yani siz çok duygusala bağlamış olabilirsiniz..çok erken bir aşamada...ama oda bu şekilde sizinle görüşüp görüşmemekte özgür değilmi?? hem görüşüp yarım yamalak nedir bu..sevgilimi normal arkadaşmı..normal arkadaşsa neden çinsellik yaşıyorsunuz..sevgiliyse neden sevgili gibi davranmıyor?
 
Merhabalar kızlar. Hem biraz içimi boşaltmak, açılmak hem de sizlerden fikir almak için yazıyorum. Epey uzun bir yazı olacak o yüzden sizden en başta özür dilerim. Uzun yazı okumayı sevmeyenler direkt konudan çıkabilir. Ama ben bazen burda böyle kendilerini uzun uzun anlatanları severek okuyorum, çünkü kesinlikle daha iyi anlaşılıyor. Bazıları gerçekten heyecanlı da oluyor, belki benim hikayem de biraz da olsa heyecanlı gelir de okurken sıkılmazsınız 😁😁



Lisanstan tanıdığım, o zaman pek muhabbetimiz olmayan ama mezuniyetten sonra ara ara yazıştığımız bir bey var. Bi kaç ayda bir yazar, yazdığında benle çok ilgilenir, beni gerçekten çok iyi anlar, söylemediğim şeylerden bile beni anlar, derdimi dinler, o kendini pek açmaz ama ipuçlarıyla ele verir öyle biri, ama sonrasında ne olursa olur ters düşeriz restleşiriz, bi süre konuşmayız bi kaç ay geçince yine yazar. Restleşmelerimizin sebebi de aslında bana çok fazla soru sorması oluyor genelde, gerçekten her şeyi soruyor sanki bütün kişiliğimi, bütün ruhsal dünyamı, tüm geçmişimi bilmek ister gibi. Bu bey yazar ayrıca, bir kaç kitabı da var hatta bazen yaa bu kitabına karakter mi arıyor ondan mı bu kadar soru soruyor diye bile düşündüm yani😂

Biz ilk yazıştığımız zamanlar kendisi herşeyi sorarken sıra cinselliğe de geldi ve sadece aslında konu hakkında genel konuşurken bir anda özele indi ve sexting tarzı bişey yaşadık. Ben bunu yaşarken ondan biraz hoşlanıyordum aslında, ama bu hoşlantının karşılığı onda var mı emin olamadım açık açık senden hoşlanıyorum da diyemedim, hoşlandığımı biraz üstü kapalı anlasın diye ben duygusuz böyle şeyler yaşayamam, senle bunu yaşamaya devam edersem duygular gelişmeye başlayabilir dedim, buna tam olarak nasıl cevap verdi şu an hatırlamıyorum ama ben benden hoşlanmadığını, hiç bir duygusu olmadığını hissetmiştim bu yüzden uzaklaştım. Sonrasında bir kaç ayda bir bana yine yazdı, sanki hiç bişey olmamış gibi sohbet ettik. Benle yine çok ilgilendi. Ama ben daha önce o sextingi bi daha yaşamak istemediğim için hep tetikte oldum ve bazen çocuğun normal sorduğu şeyleri bile yanlış anlayıp tavır yaptım. Geçenlerde o eski mesajları okurken fark ettim bazı yerlerde gerçekten çocuk kötü hiç bişey dememişken ben sanki bana cinsellik ima ediyormuş gibi tavır almışım terslemişim.

Her neyse, asıl gelişmeler bir kaç ay önce başladı. Bu bey bana tekrardan yazdı. Biz yine her zamanki gibi hiç bişey olmamış gibi konuşmaya başladık. Yine beni çok iyi anladı, kafama en ufak bişey taktığımda bile bunu hiç söylememe rağmen mesajlaşırken bile anlıyordu senin kafana taktığın bir şey var diyordu öyle iyi anlıyordu beni. Zamanında gelgitlerim oldu, kendi içimde bunları halledip de geldim tarzında şeyler söyledi. Biraz arkadaşlarımın da gazıyla bu sefer tamam dedim, deneyeyim şans vereyim dedim. Her şey çok güzel başladı aslında. Bu arada kendisiyle aynı şehirde değiliz, o kadar yazışmamıza konuşmamıza rağmen henüz hiç yüz yüze gelmedik. İşte ilk başta benim olduğum şehre beni görmek için gelebileceğini söyledi. Ama sonra işten izin almakta sıkıntı yaşayabileceğini söyledi. Ben uzaktan çalışıyorum bu arada, senin izin sıkıntın yok aslında sen de gelebilirsin dedi. Ben olmaz ilk sen gel dedim, ya da ortak bi yerde buluşalım dedim. Buna biraz bozuldu.

Dedim ya başta her şey çok güzeldi, ve ben tam bir duygusal açlıkla kapıldım gittim. Gerçekten fazla duygusallaştım. Duygusal olarak da iyi olmadığım bir dönemdi, bazı akşamlar nedensiz ağlamalarımla bile uğraşmak zorunda kaldı öyle düşünün. Ben gerçekten bir anda hiç yüz yüze bile gelmemiş olmamıza rağmen uzun yıllardır sevgiliymişiz gibi hissetmeye, ondan da bunu beklemeye başladım. Sonra o bunu hissedince sanırım biraz geri çekti kendini. O çok hoşuma giden ilgi geri çekilince ben bi bocaladım, noluyor dedim ne değişti. Bu arada ara ara sextinglerimiz de oluyordu artık. Benle asıl bunları konuşmak istiyordu, istediğini elde edince vaz mı geçti ki diye düşündüm. Bana daha az yazmaya başladı. Bi akşam az yazıyo diye trip attım iki saatte bir yazacaksan hiç yazma dedim, sadece peki dedi kesti. Ertesi gün de akşama kadar yazmadı.

O arada ben yazdığı son kitabı almıştım. Onu okuyordum. Kitabı okurken şok oldum resmen, kitapta bir adam var, bu adamın yıllardır tanıdığı ama sadece bir kaç ayda bir bir kaç kez görüştüğü bir kız var. Bu adam bu kızı hep çok iyi anlıyor, hatta kız onun bu kadar iyi anlamasına şaşırıyor (bu bizim konuşmalarımızda hep yaşadığımız bir şeydi aslında). En son kızla yine bir kaç ay önce görüşmüşler. Ve adam bir karar veriyor, elimde önemli bir iş var o işi bitirdikten 10 gün sonra kızı arayacağım ve konuşacağım. Kitabı okurken dedim biz de en son bi kaç önce konuştuk ve bu adam bana bu kitabı çıkardıktan 1 2 hafta sonra falan yazdı. Beni aldı bir heyecan, Allahım bu kitaptaki kız ben miyim diye. Önceki akşam da trip atmıştım tabi. Gönlünü almak için yazdım, konuştuk, sen öyle trip atınca bana sırtını dönmüşsün gibi hissettim beni çok rahatsız etti. Öyle bi niyetim olmadığını, benle az konuştuğu için üzüldüğümü söyledim. Konuşmanın sonunda bazı şeyleri açık açık konuşalım dedik birbirimize.

Bana her defasında geri dönüp yazman benden etkilendiğin için miydi diye sordum, ben etkilenmeye inanmıyorum anlamaya ve anlaşılmaya inanıyorum senle de birbirimizi anlayabileceğimizi düşünüyorum dedi. Duyguları hakkında daha açık olmasını istedim, ben duygularımı rahat konuşabilen bi insan olsaydım bu kadar çok yazar mıydım sence dedi. Sonra dedim, ben kitabını okudum yani tabi kalkıp da bize kitap yazdığını düşünmedim tabi ama bizden etkilendin mi sanki çok benziyo bize dedim. Aldığım cevapla başımdan aşağı kaynar sular döküldü 😁😁 ben onu 3 4 yıl önce yazmıştım, yeni yayınlatabildim, tamamen kurgusal, benim yazdıklarımla hayatım arasında ilişki kurmaya çalışma dedi. Dedim tamam, o bozulmuşlukla konuyu kapattım tabi, dedim rezil oldum resmen.

Sonrasında yine benle daha az konuşmaya devam etti, bazen gerçekten çok iyiydi ama bazen de uzaktı. Biraz ben de zorladım sanırım direkt dile getirmedim ama davranışlarımla, konuşmalarımla hep bu ilişki nereye gidiyo, bizim bi adımız var mı, sevgili miyiz değil miyiz bunu sorguladım aslında. En sonunda bana çok yoğun duygusal beklentilerin var ve bunlar bir araya gelmeden doyurulamayacak şeyler, sanki 40 yıldır birlikteymişiz gibi beklentilerin var, bunların olması için birlikte zaman geçirmek lazım dedi hep. Benim derdim de oydu zaten, birlikte zaman geçirelim ki bunlar olabilsin, ama o bana uzaktı. Duygusal olarak uzaktı ama cinsellikte sıkıntı yoktu tabi. Tabi bazen sexting yaparken bile geç yazıyordu o ayrı 😁 bi yerden sonra duygusallık konusunda o kadar hassaslaştı ki sırf sarılmaktan bile bahsettiğimde rahatsız oldu ve bana bir hafta yazmadı. Bir hafta sonunda yazdığında da üstümde çok duygusal baskı kuruyorsun, benim gibi duygularını ifade etmeyen bi insan için bu çok yıpratıcı oluyor sana yetişemediğimi hissediyorum, ve sen hep benle bi yarış içindesin birbirimizi görme konusunda bile senin imkanın olduğu için gel dememe rağmen sen ben gelmem sen gel ya da orta bi yerde buluşalım dedin, bu kadar baskıya gelemiyorum, bu baskı beni o kadar yordu ki bir haftadır hep sana yazmamı engelledi dedi. Haklı olduğu yerleri kabul ettim, ama benim de haklı olduğum noktalar vardı kendimi gerçekten hiç önemsenmemiş hissettim son zamanlarda dedim. Sonraki 2 3 hafta ayrı gibiydik, ne ondan bi adım geldi ne benden.

Sonra geçen hafta yine yazıştık, olanları bu kez sakin kafayla konuştuk. İkimiz de artık sakinleşebilmiştik çünkü. Bana 1 yıldan beridir zor zamanlar geçirdiğini söyledi (iş konusunda sıkıntısı var, 2 yıldır uğraştığı bir hayali var ama bir türlü ona ulaşamadı ve o yüzden sinirleri bozuluyor), hiç eskisi gibi değilim, bazen kendime bile tahammülüm olmuyor, bu durumum ne zaman geçer onu da bilemiyorum, sana şu kadar zaman sonra eskisi gibi olcam diyemiyorum, şimdi söyle sen bu süreçte tamamen bana uyum sağlayıp benim yanımda olacak mısın diye sordu. Ben ona çok kızgındım, çünkü özellikle de son zamanlarda bütün ilişkimiz onun istekleri üzerinden yürüyordu, benim istediklerimin pek bir önemi yoktu, o çok duygusal olduğum dönemde bir sağlık sorunum vardı ve bana hiç o noldu nasıl sonuçlandı diye sormadı bile. Ama bana kendini bu kadar açıp da yanımda olacak mısın diye sorunca hayır diyemedim evet olucam dedim.

Ertesi gün eskisi gibi yine mesajlaştık, yine günaydın mesajı yazdı sonrasında sohbet ettik ama sonraki günler mesaj yok. Ben yazarsam yazıyor, yine çok üstüne düşmeyeyim diye ben de az yazıyorum yine 2 gündür biraz da olsa konuşabildik çok şükür. Bu sefer daha akışına bırakmaya, yönetmemeye çalışıyorum. Dün yazışırken bana bu ay benim olduğum şehre geleceğini söyledi. Ve geldiğinde cinsel manada bir şeyler yaşamak da istiyor. Benim derdim şu an şu ki: ben bu adamın tek istediği cinsellik mi, yalnızca bunun için mi konuşuyor yoksa hissettiği duygular da var (ki asla ifade etmediği) ama her erkek gibi doğal olarak arzuluyor mu anlayamıyorum. Bi yandan da diyorum tek amacı cinsellik olsa haftalardır konuşmamışız, şimdi bulmuşken böyle az yazmak yerine tam tersine sürekli bunları konuşmak için yazmaz mıydı?

Gerçekten içine kapanık biri, yazdığı yazılardan da anlaşılıyor bu. Kendini kolay kolay açmıyor, bana bir yıldır iyi değilim diyebilmesi için bile bizim epey tartışmalardan geçmemiz gerekti. Ancak böyle son noktaya gelince açıyor kendini, ben de o anlarda inanılmaz bir merhametle doluyorum. Bu merhametin hata mı diye düşünüyorum. Şu an aramızdaki ilişki onun istediği şekilde seyrediyor, duygusal baskı duymasın diye duygusal bişey dile getirmiyorum, bana az yazdığı az ilgilendiği zaman şikayet etmiyorum. Ama buna değecek mi bilmiyorum. Gerçekten kötü zamanında yanında olacağım ve bununla aramızdaki ilişki güçlenecek daha sağlıklı bir ilişkinin başlangıcı mı olacak yoksa ıssız bir adamı boşu boşuna iyileştirmeye çalışıp sonunda üzülen ben mi olacağım bilmiyorum.

Hikayem bu şekilde. Buraya kadar sabırla okuduysanız gerçekten çok teşekkür ederim, hakkınızı helal edin.
Aynisi aynısı bende var abla. Dua ediyorum sadece. O da aynı aynı ayy
 
Adamın tek isteği cinsellik diyenlere adamın yaşadığı şehirde kadın yokmuymuşvda taa senin şehrine gelsindaha önce gelecek vaktim yok demiş fırsatını bulunca da gelmek için plan yapmış çünkü senin ancak böyle samimiyetine inanacağını düşünüyordur
Demek ki görmek istiyordur cinsellik senin bileceğin bı iş ama sexting yaptıysan adamın gelince anlattıklarınızı uygulamak istemesinden daha doğal birşey olamaz
Şuan yine gelgitlerdesin anlattıklarından ilişkide bir koşup bir duranin sen olduğunu anladım ben adam hep aynı çizgide kalmış
Adam özellikle bu kızı görmek için onun olduğu şehre gitmiyor. Anladığım kadarıyla zaten o şehirde iş sebebiyle bulunması gerekiyor. Oraya kadar gitmişken bir de cinsellik yaşamak istiyor.

Şu anda durumlar nasıl acaba, konu sahibi?
Umarım her şey istediğin gibidir. Ama ben kendi tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim ki; gerçekten hoşlanan adam bu şekilde davranmaz.
Gerçekten hoşlanan erkek seni görmek için daha önceden de vakit ayırırdı.

Sırf yaşınının ilerlemesinden korkup böyle davranan bir adama tolerans gösterme. 40 yaşında da hayatının aşkıyla karşılaşabilirsin. Dünyadaki tek erkek o değil.
 
X