- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.344
- 148
Evcili olanlar haytap shoplardan alışveriş yaparlarsa ücretler barınaklara ihtiyaç sahibi hayvanlara gider.
rapunzel o kedi evini ben yapmadim kokoshaber den alintiladim ama bende yapicam yapinca da burda meg in konusunda ve baglantili diger konularda muhakkak paylasicam..
Ladyevil bunu hatirlatman cok guzel oldu..haytapin afislerini begeniyorum..nereden alabiliriz bu afisleri? Istedigimiz kadar alabilir miyiz (ac gozlu hayvansever)? Ve aklimdayken sunu sormak istiyorum kediler kisin sogukta arabalarin motor kismina yatiyorlar sicak oluyor diye..bununla ilgili bir afisi var mi haytapin? Eger yoksa iletelim talep olarak..basta kendi sitem olmak uzere arabalarin bulundugu yerlere yapistirmak istiyorum
rapunzel o kedi evini ben yapmadim kokoshaber den alintiladim ama bende yapicam yapinca da burda meg in konusunda ve baglantili diger konularda muhakkak paylasicam..
Ladyevil bunu hatirlatman cok guzel oldu..haytapin afislerini begeniyorum..nereden alabiliriz bu afisleri? Istedigimiz kadar alabilir miyiz (ac gozlu hayvansever)? Ve aklimdayken sunu sormak istiyorum kediler kisin sogukta arabalarin motor kismina yatiyorlar sicak oluyor diye..bununla ilgili bir afisi var mi haytapin? Eger yoksa iletelim talep olarak..basta kendi sitem olmak uzere arabalarin bulundugu yerlere yapistirmak istiyorum
Şimdi bir dk, ben örneğin mama, şampuan vs siparişimi buradan verirsem yardım yapılmasına katkıda mı bulunacağım dolaylı olarak da olsa?
ben de afiş istiyorum okulumda panolara asarım. öğrenciler hayvan sevgisine yabancı. küçükken eğitmek lazım.
nasıl alabilirim?
Ben derneğimizin başkanı vasıtasıyla aldım,sadece kargo ücretini karşılamanız şartıyla adresinize gönderiyorlar.
Haytap sitesinde iletişim bölümüne talebinizi iletebilirsiniz.
Bir de sitede a3 boyutlarında indirebileceğiniz afişler var ama ben direkt adresinize büyük boy afiş kağıdına basılı almanızı öneririm yırtılmaz böylece asıldığı yerde uzun süre kalır.
Her afişten onar tane almıştım ben sanıyorum,tam saymadım ama sık sık getirtiyoruz.
Şimdi baktım da bu konuda bir afiş yok,talebimizi iletelim mutlaka değerlendirirler.
[/B]
ben de afiş istiyorum okulumda panolara asarım. öğrenciler hayvan sevgisine yabancı. küçükken eğitmek lazım.
nasıl alabilirim?
nasıl alabilirim?
arkadaşlar cevap yazdığınız için çok teşekkürler..
slimsigaranın dediği gibi gelip alsalar, bağışlar daha da artar bunun için belediyelere görev düşüyor..belediye araclarıyla gidip almak gerek..olmayacak şey değil aslında belediyelere bunu iletebiliriz, web sitelerinden istekte bulunabiliriz..
dürüstçe ve samimiyetle yazmışsın..dediklerin çok doğru elbette sınırlamamalıyız ama hani ikinci resimde eklediğim gibi zinciri yüzünden hayvanın gidecek biyeri yok.. sokaktakiler buna nazaran daha şanslı diye düşünüyorum..ama sokaktakiler içinde yapabileceğimiz neredeyse hiç masrafsız pratik barınaklar var onun resmini de birazdan ekleyeyim(yine bu forumda görmüştüm)..bende bugün sokağıma su ve makarna koydum ben daha yerleştiriyorken geldi bi kedi gel vs dedim gelmedi..çocuklar yüzünden kimseye yanaşmıyolar sanırım..haşlanmış makarnaya, rondoda çekilmiş ekmek üzerinede et suyu yapıp koymuştum kokusunu hemen almış galiba..ben onları yerleştirip geri çekildim o da gelip yedi snrada suyunu içti, bnmde içime su serpmiş oldu..keşke burdada sizinki gibi bişey başlasa da herkes onlara yardım etse..biz henüz okdr gelişmedik malesef..
ufacik sipsirin bi sus kopegi gordum tasmasiz..agac diplerinde acele acele su ariyordu karsiya gectim kosar adim ama kostu gitti topuklularla yetisemedimde yavrim agaca bagli 5ltlik sisenin disini yaladi cok susamisti ama yetisemedim..kaypmi olmus acaba
Princess şu 30 eylül taksim eylemini biliyorsan detaylı yazar mısın.. Ciddi ciddi gelmeyi düşünmeye başladım hem de haftasonu
Link vermek yasak mı acaba kötü amaçlı bir reklam değil
https://www.facebook.com/events/155454427926171/?ref=ts
Etkinlik burada var, ben katılacağım gelin siz de
Evet kindar sağol sanırım bu...İstanbulu da pek bilmem ama neyse ki taksimdeymiş gitmek istiyorum aslında birşey çıkmazsa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?