Bir kaç ay sonra ayrı eve çıkarız belki

Ayrı eve

• Evet

OY: 4 100,0%
  • Hayır

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    4

Seviyorumonuben

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2017
195
38
13
27
Eşimle konuştuk karar kıldık. Ayrı eve çıkacağız. Eşim dün ailesiyle konuşmuş. İstememişler zaten biz köye gidicez falan demiş (ki daha iki bekar kaynım ve bi bekar görümcem var) eşim on gün falan düşüneceğim dedi hesap yapıcam falan dedi geçinebilir miyiz geçinemez miyiz falan diye. Arkadaşlar biz eşimle şuan nerdeyse her gün tartışıyoruz gerçi tartışmalar benim yüzümden çıkıyor o ayrı bi konu ama ayrı eve çıkarsak tartışmalarımız büyür mü. Ben her şeye çok çabuk sinirleniyorum. Bu yanımı törpülemem lazım ayrı evle ilgili akıl verin kızlar ve bu on günlük süreçte eşimin kararının değişmemesi için ne yapmalıyım kaynanamlar hepsi evlensin bizbize kalcaz falan diyo bide annenim beni dolduruşa getirdiğini ima ediyolar
sinir oldum

İKİ BEKAR kayın bir görümce birlikte en başta kalmanız bile hata ya o kadar kalabalık içinde nasıl rahat ediyo eşiniz kendinizi törpüleyin nolursa olsun ayrı eve çıkın onlar evlenene kadar neymiş ya hiç mi ayrı eviniz olmuycak ayrılın NET evinizi geçinirsiniz eşin bahane aramasın çocuk yoksa sende çalışırsın sende ağız yap aşkım bende çalışırım yardımcı olurum kasma kendini falan de

Eşim zaten seni çalıştırmam diyo anlamıyorum oca rahat değilim diyor aka çok rahat bu konuda

eşinin geliri nedir?kirayamı çıkıyorsunuz?eşyalarınız varmı?
Eşyaları babam alıcak çoğunu alamadığını da taksitle alırız üç milyar alıyor eşim öyle çok geçim sıkıntısı çekiceğimizi sanmıyorum zaten taşınmayı düşündüğümüz evşn kirası 500 falan eşim ev almak istiyor onun için biraz tereddüt ediyor ama ev almamız en az beş yıl fa

ev bu devirde kolay alınmıyo 5 yıldada öyle kolayca alınmaz eşin bahane aramasın kiraya çıkın 3000 maaş 500 kira bedava gibi bişey biz 900 veriyoruz Allaha şükür geçiniyoruz sizde geçinirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…