• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir kadın bu kadar onursuz olabir mi?

Desteğin için teşekkür ederim arkadaşım. Ev zaten benim adıma, ekonomik özgürlüğüm var ama aynı zamanda maaşımın çoğu krediye gidiyor. eşimle ayrılmaya karar verdiğimde ona evden gitmesini söyledim ama kabul etmedi, o benden asla ayrılmayacağını söylüyor, boşansan bile kapıdan çıksam camdan gene girerim diyor. Bende ezilmek istemiyorum ama zaten eşim şu birkaç gün içinde olaylara kesin bir çözüm getirmezse sonumuz boşanma olacak.

Ekonomık ozgurlugun var evın var araba varsa oda senın nafaka olayı var oooo korkulacak bır sey yok senın bosanmanda bende seni pasif bir kadın sanmıştım
Insallah dogru karar verırsın

eşin halletmeli bu durumu...
herkesin sesini kesecek bi şekilde konuşmalı...
kızı yolmak geldi resmen içimden...

Canim cok cok cok ozur dileyerek soyluyorum ki son cumlelere kadar kendinden bahsediyosun sandim.

ıykkkk bu kadının da anasının da üstüne kusasım geldi bu ne ya :120:

iğrenç insanlar,mantığa bak.böyle aşk olmaz..aşk böyle çirkin,onursuz bir duygu değildir..

senin namusuna dil uzatmaları da ayrı bi komedi,kendilerinin namusu tavan yapmış ya,edepsizler!!

eşin ne diyor,yakında onu da kandırırlar gibime geldi.zaten önceden seni bu kadınla aldatmıştı şimdi k.validen de onlardan taraf gibi olmuş bilmiyorum ama gözünü dört aç bi bakmışsın ki bu kadın evin gelip yerleşmiş..bunu seni korkutmak için yazmıyorum ama dikkatli ol,bunların namus kavramı falan kalmamış herşeyi yapabilirler ki bir kez aldatan ve affedilen bir adam da ikinciyi daha kolay yapar bana öre.

Selam arkadaşlar, bu konuyu açıp açmamakta tereddüt ettim ama fikirlerinize en azından dertleşmeye ihtiyacım var, Eski konumu bilenler bilir, bundan aylar önce aldatılmıştım hemde kaynımın üvey kızıyla, bu süre içerisinde zor bir süreç geçirdim, ama eşim çok pişman olduğunu ve bir daha asla böyle birşey olmayacağını ısrarla söylüyordu ve kızla bir daha hiç görüşmediğini de biliyorum daha bu akşama kadarda aynı şeyleri söyledi, asıl sorun kız ve annesi, bu süreçte benim namusuma dil mi uzatmadılar, telefonla taciz mi ettirmediler vs. ve kız sürekli eşimi bekleyeceğini ve acelesi olmadığını söylüyormuş, haliyle haberleri geliyor, kız aslında eşime daha kendisi evliyken ilk gördüğünde aşık olmuş, bu nasıl bir aşk ki, evime kuma gelmeye, k.valideme bakmaya hatta bütün evimin temizliğini yapmaya, gündüzleri dışarı çıkmamaya bile razıymış, niyeti asla eşimle beni ayırmak değilmiş, aslında eşime kızın annesi hem ev hemde araba alacakmış ama eşim bendeki evi ve arabayı tercih etmiş, şimdi k.validemi bile kandırmışlar, size soruyorum arkadaşlar burada hepimiz kadınız, bir kadın aşkı uğruna bu kadar onursuz ve seviyesiz olabilir mi, sevgi bu kadar ucuz mu, yoksa ben mi çok geride kaldım anlayamadım. İnanın kafam çok karışık dertleşmeye çok ihtiyacım var.

Ya böyle bir olaydan nasıl kaçılır, kurtulunur bilemiyorum.Üzgünüm ama ben her şeyi ve herkesi arkamda bırakıp uzaklaşmayı seçerdim galiba.Eğer eşinden vazgeçmek istemiyorsan ( ki hatanın en büyüğü eşinde ) eşinle beraber uzaklaş oralardan, ama eşinle ama tek uzaklaş.YAzarken bile bazı şeyleri normalleştirmişsin kafanda, zamanla ayrıntılar normalleşecek daha da.Kv. demi kandırmışlar diyorsun ya, ne kandırması? Bi "ana" yıkar ortalığı böyle bir durumda, hepimiz kadınız dediğin grupta o bile var unutma.Normalleştirme yaşadıklarını zira hiç normal değil şu an yaşadığın durum bile...

Bu durumu sonuca kavuşturacak tek kişi eşin, öyle bir konuşma yapmalı ki herkes susmalı, sana dil uzatmaya, bu iğrenç teklifleri yapmaya korkmalı. Annesine de öyle bir rest çekmeli ki onların evinde kalmamalı. Eğer eşin yaptığı hatayı telafi etmek için en azından senin huzurunu sağlayamıyorsa zaten bu işin sonu çok parlak değil demektir. Güçlü dur ve duruşunu bozma, Allah yar ve yardımcın olsun işin zor.

kayınvalıdende kabul et gelsın kızmı dıyor :53:

Neresinden tutsan iğrenç bir olay. ben anlamıyorum, böyle sus pus oturan kadınlar oldukça daha erkekler çoooookkk tepenize çıkar. Allaha büyük konuşmiim ama kaynımın kızı ile aldatacak beni (üvey kızı olsa da) sonra affedicem ben o adamı! Hı üstüne bir de hatun kuma gelmeye çalışacak, kayınvalide çöpçatanlık yapacak... Walla ne diyim eşiniz bir tuhaf, kayınvalideniz ondan tuhaf, kızla annesi daha da bir tuhaf. Kayın bey nerelerde o da herhalde şambabası bu kadar olayın içinde ses çıkarmıyor ne oluyo diye. Siz de bütün bunları izliyorsunuz. Ne diyeyim şimdi yani, sabret bacım geçer mi diyeyim..Sizde bu kayınvalide, iradesine sahip olamayan abisinin üvey kızıyla flörtleşen bir koca ve bu çok süper akrabalar olduktan sonra ohoooooo..

Canım sen nasıl insanların arasına düşmüşsün allah korusun. Senin yerinde olsam hemen boşanırdım açıkçası. Neden dersen zaten bir kere aldatmış tamam affetmişsin ama bu durumlar anlattıkların o insanların eşin de dahil hiçbirine anormal gelmiyor gibi geldi bana. Bu kafa yapısı ( yani çevrendekilerin) eninde sonunda ya seni de üzer ya da içinde buluna buluna sen de normalleştirmeye başlarsın bunları kafanda. Çocuğun var mı anlamadım kusura bakma tlf. Dan yazıp okuyorum ama eğer yoksa buna da şükredip ayrıl ve biran önce kurtulduğun için kendini şanslı say. Yalnız savcılığa ne diye başvıracağını anlamadım.

Eşime anlatıyorum canım ama bu arada şunu atladım ki, eltim olacak kadın eşimi aramış, hem kızının, hem kendisinin çalıştığını, isterse annesini görmeye gelebileceğini hatta eşime güvenmiyorsam benim bile gidebileceğimi söylemiş, onun kapısı herkese açıkmış. Bu konuşmadan sonra eşime mantıklı geldi gitme fikri, birde gidersem yanımda birisiyle giderim diyor. Ama ben artık bu aileden hiç kimseye güvenmiyorum.

Eşinizin hala o kadının tlf. U açması bişe ofsayt bence. Annesini çok görecekse eve gelsin annesi bu nedir o eve gitme merakı? Bunlar bahane normal değil

Allah'ımmmm neler yasanıyorr cok sukur halımızeee :ssz:
Kayınvalıden kabul mu edıyor anlamadım orayıı :53:

Canım sen neyin düzeleceğini düşünüyorsun? Senin elin seni falankesle aldatmış bu olay kapanmış bitmiş gitmiş olsa tamam çok pişman de affet de burda olay farklı. Buna sadece aldattı ama affettim diye bakamazsın. Kadın başka kadınlarla konuşturmuş ilk başta diyorsun zaten başka aldatma girişimi de olmuş yani. Karşı yarafın değil eşinin üzerinden düşünsen daha açık göreceksin bazı şeyleri. Kadın zorla konuşturamaz ki ve böyle bir şeyi teklif bile edemezsin karşındakinde bir ışık görmezsen bence.

Eşim boşanırsan gitmem diyor demişsin. Bu sebeple mi boşanmıyorsum yani? Böyle bi şey var mı? Kendini kandırıyorsun. Bunu kendine ve çocuklarına yapma.

Bu mantalite ile eğer normalsen başedemezsin. Değişebilecek bişey yok. Anlayış bu. Hayata bakışları farklı. İnsan abisinin kızına bakar mı ya? Üvey olması neyi değiştirir? Kusura bakma ama ben yapana değil kabul edene bakarım! Bana biri böyle bir olay anlatsa ne kadınlar var boşanmamış mı derim? Sen de bence diğerlerini bırak sen neyin içindesin, eşin ne yaptı, sen nelerle karşı karşıyasın, bunlar normal mi bunları düşün.

Kırıcı olduysa kusura bakma. Amacım asla seni kırmak değil. Ama gördüğüm bu.

ev aldık dedin cok guzel boşanma sırasında yarı yarıya alacaksın o parayla mütavazi bir düzen pek ala kurabilirsin aldatıldığını ispat edrsen belki hepsini alırsın. Ailen olmaması tabıkıde guvensızlık ama o adamda çekilmez çekmemelisin.

Mesleğin varmı bilmiyorum ama diyelimki yok evin parasını mümkünse çocuklara nafaka vs pek bilmiyorum onlara hak kazanıp bir güzel sepetliceksin adamı. Çocuklarını alıp bence en iyi para burda istanbulda minicik bir ev alırsın ...çaydamı yapamazsın mesela girersin güzel bir şirkete çay yaparsın onurunla grurunla çocuklarına bakarsın kira vs de olmıcak geçinir gidersin. Lüks yasamazsın belki ama özgür rahat olursun. Dimdik olursun. Belki karsına baska bırı cıkar yenıden yuvan bile olur bu dedıklerımı dusun. Senin iyiliğin için konusuyorum. Kadınsın sonucta ezıl ıstemem.

Ayrıca Allah a hepimizin güveni sevgisi sonsuz ama akılda vermiş bizlere... Umarım bu gece biraz düşünürsün...
bu mesaja imzamı basıyorum.
bumudur budur. olması gerekende bu işte.

Bu kadar yüzsüz ruh hastası insanlar daha görmedim. Hele Kayınvalideniz... Gerçekten o da bir hoş. Oğlunu görmek istiyorsa gelsin sizde kalsın illa o eve mi gitmek zorunda eşiniz? Sinirlerim bozuldu okurken.
Boşanın. Gerçekten bu kadar saçma fikirli insanlar sizin dengenizi alt üst eder.

Evet canım kadın resmen eşime kızları peşkeş çekiyor, eşim bu olaylar başlamadan önce benim yanımda arayıp ondan borç istemişti cüzi bir miktar, kadın kendisinde para olmadığını, bir arkadaşında olduğunu, kadının çok güzel olduğunu, dul olduğunu vs. söylemişti, ben ilk o konuşmadan rahatsız olmuştum, daha sonra eşimle o kadını, sonra yabancı uyruklu başka bir kadını konuşturmuş, işte gittiğim spor salonunda çok güzel kadınlar var gibi,en son kendi kızını teklif etmiş yani, işte daha önce tanışsaydık, sana kızımı verirdim diye sonrada arkası gelmiş, aslında kadınla kızı bunu çok önceden planlamış direk kendi kızını söyleyememiş, eşim benim en büyük hatam ilk bahsettiğinde tepki göstermeyişim diyor. Savcılık konusu ise eşimi bana ve çocuklarıma zarar vermekle tehdit etmişti ama eşim ciddiye almadı, k.validemi ziyarete giden bir diğer eltim uyardı beni savcılığa suç duyurusunda bulun diye, ama nedenini söylemedi.
fuhuş şebekesinin içine düşmenize an kalmış. kaçın kurtarın kendinizi.

masumm eski konunda da çok çok üzülmüştüm , şimdi de kalbim ağrıdı resmen..Allah bildiği gibi yapsın, sana bu acıları yaşatanların elbet yanına kalmaz..kendine göre sebeplerin vardır boşanmamak adına, seni yargılayamam..madem bu adamla yaşayacaksın Allah san agüç kuvvet sabır versin inşallah

bi r de diğer konunda kızın eski kocasına geri döndüğünü yazmıştın..şimdi ne oldu da tekrar senin kocanın peşine düştü??

Bu 1 hafta içinde başka şehire taşınma fikrini eşim teklif etti ama ben büyük şehirde yaşayamam diye kabul etmedim, zaten buraya taşınalı 3 yıl oldu. Buraya bile çok zor alışmıştım.

Bence eltiniz ve kızıda sizin gurursuz olduğunuzu düşünüyor. Siz nasıl kendinize böyle bi durumu layık görürsünüz anlamış değilim ne demek büyük şehirde yaşayamam buraya bile zor alıştım? nasıl bu kadar gurursuz olabiliyosunuz kusura bakmayın ama sizde suçlusunuz kendinize çokta güzel bi hayat kurabilirsiniz en azından bu şekilde kandırılmassınız. Yakında o kız evinize kumada gelir siz böyle olduktan sonra. Ayrıca eşinizin ben çokta masum olduğunu düşünmüyorum gerçekten pişman olan adam annesini o eve göndermez hadi gönderdi diyelim bana hakkını helal etmesse gibi bahanelerle o eve gitmez. Bu kadar saf olmayın.

Esinizbiraz erkek gibi davransin. Yaptigi hatayi duzeltecegine yaptiklarina bak.

O kiz da grursuz falan degil. Kafasi seytanliga iyi calisiyor. Amaci eve yerlesip sonrada seni sepetlemek.

Bu duruma nasil katlaniyorsunuz?

Daha önceki konunu az çok biliyorum.
Burada en büyük hata eşinin malesef.
Senin çözeceğin bir mesele değil.Eşin çözmeli diye düşünüyorum.Eşine ne derece güveniyorsun bilemiyorum gerçi ama onun söylediklerine karşı da biraz temkinli olmalısın.Karşı taraf ve kayınvaliden eşinden alacakları çok sert tepkiler olsa veya olsaydı iş bu kadar dallanıp budaklanırmıydı sence.Bu kadar rahat ve açık teklifleri her erkek kaldırmaz ,her erkeğe de yapılamaz.
ne demek kızın duştan çıktığını filan anlatmak.Annesi yaşlı olabilir ama bir sert tepki ile susacaktır.Bu ne böyle.Nasıl bir çirkin düzen hayret doğrusu.
Tehditler ciddi boyuttaysa eşin savcılığa gitsin direk ne duruyor.Ailesinin can güvenliği sözkonusuysa harelete geçmesi lazım.
Olayları değerlendirirken eşini de daha objektif tartmanı tavsiye ederim.Bu tür karmaşık ilişkiler tek taraflı gelişmedi sonuçta.

Son düzenleme:
Evet canım kadın resmen eşime kızları peşkeş çekiyor, eşim bu olaylar başlamadan önce benim yanımda arayıp ondan borç istemişti cüzi bir miktar, kadın kendisinde para olmadığını, bir arkadaşında olduğunu, kadının çok güzel olduğunu, dul olduğunu vs. söylemişti, ben ilk o konuşmadan rahatsız olmuştum, daha sonra eşimle o kadını, sonra yabancı uyruklu başka bir kadını konuşturmuş, işte gittiğim spor salonunda çok güzel kadınlar var gibi,en son kendi kızını teklif etmiş yani, işte daha önce tanışsaydık, sana kızımı verirdim diye sonrada arkası gelmiş, aslında kadınla kızı bunu çok önceden planlamış direk kendi kızını söyleyememiş, eşim benim en büyük hatam ilk bahsettiğinde tepki göstermeyişim diyor. Savcılık konusu ise eşimi bana ve çocuklarıma zarar vermekle tehdit etmişti ama eşim ciddiye almadı, k.validemi ziyarete giden bir diğer eltim uyardı beni savcılığa suç duyurusunda bulun diye, ama nedenini söylemedi.

Eski konunuzdan bildiğim kadarıyla siz çok mutahasıp bir ailesiniz değil mi.Yukarda yazdıklarınıza ek olarak kaynınız evliyken bu kadınla ilişki kurup karısını evden kovup evlenmişti.Aynı şekilde 5 vakit namazındaki kocanız abisinin üvey kızıyla ilişkideydi.Ben de başım açık diye kendimi günahkar sanırdım. :ssz:Daha doğrusu ben sanmıorum da öyle diyorlar.:68::68::68:
Konunuza da gelirsek, bu adam ne yaparsa yapsın siz zaten kabul edeceksiniz.Biz niye kendi kendimizi yoralım ki burada.tüm suç o kadında mı.Kocanız suçsuz mu oldu şimdi

Back
X