namuslu bir kadın kendi kızının, neden evli ve çocuklu bir adamla ilişkiye girmesini ister ki?. kadın kaynınızla resmen evli ve adam bunları bilmesine rağmen karısına bir şey demiyor mu?o kız annesi gibi ahlaksız biri olarak yetiştirildi ki evli adamla oynaşıyor.
eltiniz kadın satıcısı gibi davranıyor.belli ki kızını da namussuz biri olarak yetiştirmiş.
yazdıklarınızı okuyunca yaşadığım yerdeki bir olay aklıma geldi.kadın genelev çalıştırıyordu.bizim orada herkes o kadını tanır, yaptığı işi bilirdi. liseye giden genç bir kızı vardı ama kızla ilgili bir şey duymamıştık.bir kaç yıl sonra kızın da annesi gibi erkeklerle yatıp kalktığını namussuz biri olarak yaşadığını duyduk.sizin olay da buna benziyor.böyle insanlar var maalesef. allah yardımcınız olsun
Kadını ilk tanıdığımda o kadar namuslu ayaklarındaydı ki, kaynımın önceki birlikte yaşadığı bayanı tanımadığım halde bu kadını ilk duyduğumda ben çok tepki göstermiştim nasıl o kadını terkeder diye ama bana önceki bayanın da iyi olmadığını en azından bunun bir anne ve aile kadını olduğunu söylemişlerdi açıkçası tanıdığımda bende öyle zannetmiştim. Hatta kızımı oradan kurtarmam lazım ya değilse kızımı kötü yola düşürecekler diye çırpınıyordu meğerse niyeti başkaymış, iyi oynuyormuş. O kadar çok yalanı çıktı ki ortaya anlatamam.