• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir kadın bu kadar onursuz olabir mi?

Bütün yorumları okumadım ama bu kadın eşinizi kandırır yine ..bence o kadar güvenmeyin eşinize

siz eşiniz o kız kaynın eltin kayınvaliden eski konulardan bildiğim üzere değişik ilişkiler yumağısınız
ya bizi kandırıyorsunuz yada ahlaki yönde sınırları zorluyorsunuz
Allah hepinizi ıslah etsin ve akıl fikir versin

masumum eşin bu olaylarda hiçte masum değil.neden eltinle gayet normal tel de bile olsa konuşuyor,telefonunu dahi açmaması gerekir.bana kalırsa eşinde sana kuma olayını kabul ettirme çabasında.yoksa gelip gidip sana onların lafını etmez.annesi de dahil hepsini tersleyerek bu işi pekala kapatır.dikkat et kumpasın içindesin:50:

Masumum eski konunda da esinin bipolar bozukluktan dolayi seni aldattigini dusunup hastaligina vermistin.

O kadina, eltine vs yorum yapmayacagim,
cunku onlar da zaten yuva yikarak yuva kuran ve kurmaya calisan insanlar .

Ama bak benden soylemesi.
Esin yakin zamanda karistirir bir seyler ,
sonra da yine adi atak gecirdim olur ...

Sen bu yalanlara goz yummaya devam edersen
daha cokkk eltini ve kizini suclarsin .

Esin istemem yan cebime koy havalarinda ...

Midem bulandı:47: nasıl bi aileye düşmüssün sen arkadaşım:53: Eşine güvenme derim,daha önce bu pisliği yapmış ve yine aynı şeyin olma ihtimali yüksek görünüyor..Allah yardımcın olsun.

Arkadaşım kusura bakma kendimi tutamayacaım bence sen burdaki insanlardan eşinle konus yuvanı dagıtma gibi yorumlar bekleyerek kendi beynini rahatlatmak istiyorsun oysa bulunduğun dünyadan çık kendine şöyle bir dışarıdan bak , iğrenç ötesi bir durumun içerisindesin o cocuklar yarın büyüyünce3 ailede bu olayları duymayacakmı ? babalarından nefret edicekler belkide... Ve mutlaka unutma eşin aklını yine o kız kurcalıyor egerki azıcık olsa beyninde silseydi gitmeyi bile sana teklif etmezdi baksana cocukmu kandırıor yok yemin ettim yok yanımda baskasıyla gidicem resmen sucluluk piskolojisiyle seni razı etmeye calısıor , artı bu iş senin basına gelseydi iki dünya bir araya gelseydi koyarmıydı seni ? Senin yapacağın iki iş var elimde kanıt yok filan demeden ; git savcılığa şikayette bulun bu kadının numarasını ver böloe böle işler yapıor diye zaten takibe takılır; iki benim ve cocuklarımın basına bişey gelirse sorumlusu önce bu kadın kızı sonra kayınvaldem hatta sonra eşimdir die bir şikaytette daha bulun bırak sen böle bişeyin oldugunu ıspatlamaya calısma onlar mahsun olduklarını ıspatlamaya calıssınlar en azından onlara güzel bir korku olur bu .Kayın valdenide ara , deki oglun benden ayrılmıor bana bak bir daha arayıp onu o eve cagırırsan yada böyle yaparsın ne oglunun ne torunlarının yüzünü göremezsin kendi basına oralarda ölürsün aptal karı de seni kullanıolar yarın biz eşimle baska yere tasınıp mutlu olalım seni kapının önüne koyacaklar de. Eşinede süre ver deki ben bu ayakları yutmuyorum seçim senin oraya adım attıgın gün birdaha bu eve giremezsin . Bu kadar neyi uzatıosun ne yaposam ne etsem diye azcıkı kendine güven .Bu cocuklara yazık günah yaw .O kadın fuhuşla ugrasıyor die bile şikayet edebilirsin walla bir kez alsınmlar savcılıga ifadeye zaten tüm pislikleri cıkar ortaya kaynındanda korkma onuda ara deki eşin ve o kıza shaip cık herkes arkandan neler konusuyor :) NE BİLİM ORTALIGI KAT KARISTIR

kızmayın ama bence hatanın büyüğü sizde eminim onlarda sizin hakkınızda böyle düşünüyordurlar ne gurursuz kadın bu kadar ahlaksızlığa rağmen gitmedi diye gerçe ne düşündüklerinin bir önemi yok ama çocuklarınızı yada eşinizin sizi bırakmayacağını vs bahane edip kendinizi rahatlatmaya çalışmayın boşanmanız ve yeni bir hayat kurmanız en iyisi olur ama madem boşanmaya niyetiniz yok o zaman eşinizle konuşun ailesiyle tüm ilişkinizi kesin başka bir şehre taşının uzak olsun mümkün olduğu kadar alışmanız bu duruma katlanmanızdan zor olmaz heralde çünkü onlar tümden niyeti bozmuş normal bir aile değil bu aldatmada diğerlerine göre çok çok daha iğrenç bir olay üvey olması hiç bir şeyi değiştirmez buarada sonuçta eşiniz ona onunda eşinize o gözle bakmaması gerekirdi resmen aile içi bir vaka yaşanıyor orda herkes dünden razı eşiniz dahil bir siz kalmışsınız yakında sizide ikna ederler bu kafayla giderseniz o kadar pasifsiniz ki lütfen kendinize gelin biran önce bu kötülüğü en azından çocuklarınıza yaşatmayın:50:

Eski konularinizida okudum fikir edine bilmek icin...vallah yuh diyorum, hem esinize hem o ahlakaizlara...zaten bastan beri bi kopukluk var esinizle aranizda hep biseyler sorun olmus...nasil evlendiniz merak ettim, yani severek isteyerekmi,karsiliklimi? Neyse gelelim simdiye, vallah acikcasi zoru secmisiniz, bosanip bosanmamak herkesin kendi bilcegi is, tabii bicok nedenlerde etken oluyo...sizin yerinizde ben olsaydim kesin bosanirdim daha ilk ciktiginda ortaya, cünku senerldir cekmissiniz,hastaligini bile cekmisiniz, daha önede sizin bi aktabanizla bi olay olmus okudugum kadariyla...size tesekkürü bumu? Vallah eger evliliginizi tekrar zira sokmak istemiyorsaniz, esinize kesin dille gitmiyceni o eve hatta o insanlarin bulundugu ortama adim atmiycani söyleyin...annesi görmek istiyor ne yaaa...yurt disinda yada uzakta olupta 1-2 yil evlatlarini görmeyen insanlar var annenelrr babalar var onlar napsin? Sizin kv düzelince yine kendi evine gecmiycekmi yada ömür billa ordami kalcak, oyle bile olsa disarda görüsür arada size kalmaga gelir allahim yaaa ozlemismissss ... Sakin kanmayin esiniz oraya gidip karsilasip yine muhabbetleri baslarsa yine ayni seyler yasanir sizde hala böyle kabul ederseniz nediyelim artik...vermeyin izin gitmesin allah allah isine geliyosa onlarla iliskisi olan indanlarida cikarin hayatinizdan size haber getiremesinler, siz kendi ailenizi silmissiniz bu kisileri niye cekiyosunuzki? Bazen biz kadinlari anlamiyorum...yanlis anlamayin sizi elestirmek icin degil, bazen daha basit seyleri yapamiyoz ama zoru yapiYoruz, sizin ailenizi silip esinizin ailesine göz yummaniz gibi...allah yardimciniz olsun...

öff ya bu kadar da olurmu?
onur gurur yok demek ki bu insanlarda ya...
yazık günah seni demi düşünmüyolar çocuğunuz falandsa vardır sizin..
ya ben bu genç kızları anlamıyorum.. evli bir adama niye o gözle bakar ki! insan olan insan.

Selam arkadaşlar, bu konuyu açıp açmamakta tereddüt ettim ama fikirlerinize en azından dertleşmeye ihtiyacım var, Eski konumu bilenler bilir, bundan aylar önce aldatılmıştım hemde kaynımın üvey kızıyla, bu süre içerisinde zor bir süreç geçirdim, ama eşim çok pişman olduğunu ve bir daha asla böyle birşey olmayacağını ısrarla söylüyordu ve kızla bir daha hiç görüşmediğini de biliyorum daha bu akşama kadarda aynı şeyleri söyledi, asıl sorun kız ve annesi, bu süreçte benim namusuma dil mi uzatmadılar, telefonla taciz mi ettirmediler vs. ve kız sürekli eşimi bekleyeceğini ve acelesi olmadığını söylüyormuş, haliyle haberleri geliyor, kız aslında eşime daha kendisi evliyken ilk gördüğünde aşık olmuş, bu nasıl bir aşk ki, evime kuma gelmeye, k.valideme bakmaya hatta bütün evimin temizliğini yapmaya, gündüzleri dışarı çıkmamaya bile razıymış, niyeti asla eşimle beni ayırmak değilmiş, aslında eşime kızın annesi hem ev hemde araba alacakmış ama eşim bendeki evi ve arabayı tercih etmiş, şimdi k.validemi bile kandırmışlar, size soruyorum arkadaşlar burada hepimiz kadınız, bir kadın aşkı uğruna bu kadar onursuz ve seviyesiz olabilir mi, sevgi bu kadar ucuz mu, yoksa ben mi çok geride kaldım anlayamadım. İnanın kafam çok karışık dertleşmeye çok ihtiyacım var.

okurken kanım dondu resmen ya :53: Nasıl insanlar var. Allah sana dayanma gücü sabır versin kardeşim.

Bu nasıl iş böyle.
Bence kocanızdan ayrılın.
İlişkiniz nasıl düzelecek ki bu şartlarda?

arkadaşlar akşam yorumlarınıza cevap vericem. çünkü gündüzleri çocuklar oluyor bilgisayarda. Eşim bu akşam ablasıyla görüşmeye gidecek, çünkü ablası oradan geldi ve eşime seninle özel konuşacağız,oraya benimle konuşmadan gitme, gidersende birlikte gidelim demiş, ayrıca, o kaynıma da bu son gittiğinde karısından boşanmasını söylemiş, demek ki olumsuz birşeyler görmüş, eşim ablasıyla konuşsun bende akşam son konuşmamı yapacağım. Ben zaten oraya gidersen senden boşanırım demiştim. O yüzden beni razı etmeye çalışıyordu. Ya ben ve çocuklar yada ailen diyeceğim.

namuslu bir kadın kendi kızının, neden evli ve çocuklu bir adamla ilişkiye girmesini ister ki?. kadın kaynınızla resmen evli ve adam bunları bilmesine rağmen karısına bir şey demiyor mu?o kız annesi gibi ahlaksız biri olarak yetiştirildi ki evli adamla oynaşıyor.

eltiniz kadın satıcısı gibi davranıyor.belli ki kızını da namussuz biri olarak yetiştirmiş.

yazdıklarınızı okuyunca yaşadığım yerdeki bir olay aklıma geldi.kadın genelev çalıştırıyordu.bizim orada herkes o kadını tanır, yaptığı işi bilirdi. liseye giden genç bir kızı vardı ama kızla ilgili bir şey duymamıştık.bir kaç yıl sonra kızın da annesi gibi erkeklerle yatıp kalktığını namussuz biri olarak yaşadığını duyduk.sizin olay da buna benziyor.böyle insanlar var maalesef. allah yardımcınız olsun

masumum eşin bu olaylarda hiçte masum değil.neden eltinle gayet normal tel de bile olsa konuşuyor,telefonunu dahi açmaması gerekir.bana kalırsa eşinde sana kuma olayını kabul ettirme çabasında.yoksa gelip gidip sana onların lafını etmez.annesi de dahil hepsini tersleyerek bu işi pekala kapatır.dikkat et kumpasın içindesin:50:

Eşim annesi ile konuşurken kadın almış telefonu, eşim inan bende şaşırdım, ne diyeceğimi bilemedim ama bu ara gelemeyeceğimi söyledim dedi. Bende farkındayım canım etrafımda dönen oyunların bu gece herşey belli olacak Allahın izniyle.

zor bi durum gercekten Allah sabır versin, anlaşılan eşinizi gerçekten seviyorsunuz..

Sağol arkadaşım Allah razı olsun, inan duaya çok ihtiyacım var, evet eşimi seviyorum ve eşiminde beni sevdiğine inanıyorum zaten bu kadar çabalamamda bu yüzden. Benim bu dünyada ondan ve çocuklarımdan başka kimsem yok ki.

Back
X