Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam arkadaşlar, bu konuyu açıp açmamakta tereddüt ettim ama fikirlerinize en azından dertleşmeye ihtiyacım var, Eski konumu bilenler bilir, bundan aylar önce aldatılmıştım hemde kaynımın üvey kızıyla, bu süre içerisinde zor bir süreç geçirdim, ama eşim çok pişman olduğunu ve bir daha asla böyle birşey olmayacağını ısrarla söylüyordu ve kızla bir daha hiç görüşmediğini de biliyorum daha bu akşama kadarda aynı şeyleri söyledi, asıl sorun kız ve annesi, bu süreçte benim namusuma dil mi uzatmadılar, telefonla taciz mi ettirmediler vs. ve kız sürekli eşimi bekleyeceğini ve acelesi olmadığını söylüyormuş, haliyle haberleri geliyor, kız aslında eşime daha kendisi evliyken ilk gördüğünde aşık olmuş, bu nasıl bir aşk ki, evime kuma gelmeye, k.valideme bakmaya hatta bütün evimin temizliğini yapmaya, gündüzleri dışarı çıkmamaya bile razıymış, niyeti asla eşimle beni ayırmak değilmiş, aslında eşime kızın annesi hem ev hemde araba alacakmış ama eşim bendeki evi ve arabayı tercih etmiş, şimdi k.validemi bile kandırmışlar, size soruyorum arkadaşlar burada hepimiz kadınız, bir kadın aşkı uğruna bu kadar onursuz ve seviyesiz olabilir mi, sevgi bu kadar ucuz mu, yoksa ben mi çok geride kaldım anlayamadım. İnanın kafam çok karışık dertleşmeye çok ihtiyacım var.
kac gun gıdebılecek kı? enazındann denemıs olur...bır sure sonra vazgeçer bence yınede denemekte fayda var...
kadindakide ne askmis beee
is inada binmis gibi gozukuyor...
İşim yokta bu saatte insanlarla dalgamı geçecem, bu konuyla ilgili daha öncede konum var zaten, zor durumda olmasam kalkıp buraya neden konu açayım.
masumum eşin bu olaylarda hiçte masum değil.neden eltinle gayet normal tel de bile olsa konuşuyor,telefonunu dahi açmaması gerekir.bana kalırsa eşinde sana kuma olayını kabul ettirme çabasında.yoksa gelip gidip sana onların lafını etmez.annesi de dahil hepsini tersleyerek bu işi pekala kapatır.dikkat et kumpasın içindesin![]()
zor bi durum gercekten Allah sabır versin, anlaşılan eşinizi gerçekten seviyorsunuz..