- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
- Konu Sahibi Tiryandafila
-
ben bunu anlamadım ne demek istediniz? 3 kere okudum ama
2 günden fazla ilişki olmazsa isteksizlikle itham ediyor gibi algıladım ve bu sürecte eşinin gösterdiği tavrı haklı bulmakta... Eşi için direkt olarak kıskanç diye tabir edemiyor ama hala kuşku duyuyor.. Eşin kondom sayısını takip ediyor olması tuhaf.. Sizden şüpheleniyor olabileceği başka ihtimaller var mı ortada?
Evet ya bende ne ki diye diye yorumlara baktımŞunu da yazmadan edemedim prezervatif ayıplı kelime mi? Neden açıkça yazmadınız?
E bak sende sorardim diyosun ozama neden garip geldi oda sana sormus.Esim bana boyle bisey sorsa sen kullaniyosun senin bilmen gerekmezmi derdim ki zaten soramaz.cunki kullanmiyoruzBen takip etsem ve böyle birşey farketsem soracağım kişi eşim olur, bizim odamızda sonuçta.
Anlayamadığım şey sizin (diğer yorumlarınıza da dayanarak) burada tam olarak neyi sorun ettiğiniz? Yani sormakta haklı olduğuna dair yorumlar yazmışsınız o zaman sorun nedir? Takip yok; bazı durumlardan dolayı farketti, sordu; çünkü orası sizin odanız.. ee yani o zaman problem ne?Bir kadın düşünün...
Eşiyle akşam özel bir vakit sonrası yanyana uzanıyorlar, kadın mutlu ,erkek durgun düşünceli, kadın ısrarla soruyor ne düşünüyorsun diye, erkek hiç diyor, 10-15 dakika böyle geçiyor ve sonra kalkılıyor.
Erkek duşa giriyor , çıkıyor. Kadın salonda mutlu. Erkek bombayı patlatıyor, “özür dileyerek soruyorum ama sormam lazım, pr...... biri eksik, senin bilgin var mı?”
Kadın şaşkın, üzgün, duyguları karmaşık.
Erkek karmaşık, üzgün.
1/ Erkek bu soruyu kendi içinde çözüp kadına hiç sormamalı mı, yoksa sormalı mı?
2/ Sorduğunda kadın ne hissetmeli?
Evet o kadın benim...
Dipnot: özellikle bir takip ve sayım söz konusu değil, bazı durumlardan dolayı farkedilen birşey diyelim.
Peki niye adamın canı sıkkın?Hımmm...
Çok açık söyleyeyim,bana sorulsaydı ben alınmazdım.
"Bilmem ki,yatağın altına mı kaçtı,geçen gittiğimiz tatilde çantama mı döküldü ki?" diye düşünürdüm ve bu şekilde söylerdim.
Hani evde çıkmayan çiftseniz "sayısını bilmiyorum ki belki bir gece uyku sersemi aşka gelmişizdir" derdim.
Adamın da artniyetle sorduğunu düşünmüyorum.
Gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?