• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Kadın Düşünün

Neyusa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2011
546
118
133
Ağrı
Evet bi kadın düşünün evli,bir kız çocup var..Ve bu kadın güya eşinden şiddet görüyor,mutsuz,intihar etmeyi düşünüyor.Eşi onunla hiçbir şekilde ilgilenmiyor. ..Ve bu kadın 155,156,112 gibi tüm hatları arayıp burdaki çalışanlarla muhabbet kuruyo bu bahanelerle...Benim bildiğim kadının 7-8 tane farklı hattı var..Kadın bunu saplantı haline getirmiş...Sabaha kadar,akşama kadar bu adamlarla muhabbet ediyor..

Neyse daha sonra bu kadınla konuşuyorum:kadın 23 yaşında olduğunu ve bekar oldupunu söylüyo.Üstelik anne-babasını trafik kazasında kaybettiğini ve dayısınında ona ciinsel istismarda bulunduğunu anlatıyor. ÜZÜLÜYORUM...Hem de çok...

Ama çok geçmeden öğreniyorum ki bütün bunlar senaryo...Kendime kızıyorum...

Bu kadını nerden mi tanıyorum eşimin telefon fatura detaylarından...Eşime sorsanız merak etmiş o yüzden aramış kadını onu yönlendirmeye çalışmış yol gösteröiş benim naif kocam asıl çıktığı eşimin arkadaşıymış o kadın zaten o...rs..pymş...falan filan...tabi kıyametler koptu hem de nasıl...Eşime inanıyormuyum bilmiyorum inanmak istiyorum..Çok zor günlerden sonra atlattık..çok pişman oldu burdaki nirçok kadının yaşadığı şeyleri yaşadım. ..

Kadınla geçenlerde yine konuştum ve bana dediği şu 2 aylık bebeğim var belkide kemaldendir(eşimin iş ark)bana açıklama yapıyor eşinle bişi yaşamadık asıl çıkyığım oydu falan filan...tabi ben sordum...yani asıl kemalle çıkıyormuş ama ordaki herkeslede konuşuyormuş üsteliktte evli ve hatta aynı anda 30 adamla da konuşuyor birde çocu var...Ulan ben kafayı yerdim...

Ve kadın kimseden korkusu nun olmadığını,çok güzel olduğunu,bu adamların karılarının aptal olduğunu,bu kadınların kocalarına sıcaklık veremediği nden dem vurdu...Dinledim ve sonra midem bulandı gşttim kustum...yani bir kadın düşünün ,BİR ANA DÜŞÜNÜN ŞİMDİ...

kafamıza taş yagdasa bu pislikler dahada azmadan cogalmadan geberip gitsek hepimiz...

kız cocugu annesi olması bişeyi degiştirmezki. yada annesi olması...
insanda vicdan olmayınca...

30 adamla mi konusuyo hey Allahim ya neler var. Ayrica kadin aradigi 155, 112 hatlarindaki calisanlarla reelde de mi gorusuyo yani kemal i o sekilde mi bulmuş

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oluyor böyle kadınlar çokca..Erkekler ağzı açık ayran delisi olduğu için kadın olsunda ne olursa olsun..Sizin yerinizde olsam bende sinir olurdum yani eşinizin bayanla muhabbet etmesinden .(sadece muhabbetle kaldı ise tabi )

30 adamla mi konusuyo hey Allahim ya neler var. Ayrica kadin aradigi 155, 112 hatlarindaki calisanlarla reelde de mi gorusuyo yani kemal i o sekilde mi bulmuş

Aynen,üstelik kemalin karısına da salak aptal diyo..Kadınla konuştuğunu ve kendisinin haklı olduğunu söylüyo...Kadının g..tne baka baka gittiğini söyledi

Evet bi kadın düşünün evli,bir kız çocup var..Ve bu kadın güya eşinden şiddet görüyor,mutsuz,intihar etmeyi düşünüyor.Eşi onunla hiçbir şekilde ilgilenmiyor. ..Ve bu kadın 155,156,112 gibi tüm hatları arayıp burdaki çalışanlarla muhabbet kuruyo bu bahanelerle...Benim bildiğim kadının 7-8 tane farklı hattı var..Kadın bunu saplantı haline getirmiş...Sabaha kadar,akşama kadar bu adamlarla muhabbet ediyor..

Neyse daha sonra bu kadınla konuşuyorum:kadın 23 yaşında olduğunu ve bekar oldupunu söylüyo.Üstelik anne-babasını trafik kazasında kaybettiğini ve dayısınında ona ciinsel istismarda bulunduğunu anlatıyor. ÜZÜLÜYORUM...Hem de çok...

Bu kadını nerden mi tanıyorum eşimin telefon fatura detaylarından...Eşime sorsanız merak etmiş o yüzden aramış kadını onu yönlendirmeye çalışmış yol gösteröiş benim naif kocam asıl çıktığı eşimin arkadaşıymış o kadın zaten o...rs..pymş...falan filan...tabi kıyametler koptu hem de nasıl...Eşime inanıyormuyum bilmiyorum inanmak istiyorum..Çok zor günlerden sonra atlattık..çok pişman oldu burdaki nirçok kadının yaşadığı şeyleri yaşadım. ..

Kadınla geçenlerde yine konuştum ve bana dediği şu 2 aylık bebeğim var belkide kemaldendir(eşimin iş ark)bana açıklama yapıyor eşinle bişi yaşamadık asıl çıkyığım oydu falan filan...tabi ben sordum...yani asıl kemalle çıkıyormuş ama ordaki herkeslede konuşuyormuş üsteliktte evli ve hatta aynı anda 30 adamla da konuşuyor birde çocu var...Ulan ben kafayı yerdim...

Ve kadın kimseden korkusu nun olmadığını,çok güzel olduğunu,bu adamların karılarının aptal olduğunu,bu kadınların kocalarına sıcaklık veremediği nden dem vurdu...Dinledim ve sonra midem bulandı gşttim kustum...yani bir kadın düşünün ,BİR ANA DÜŞÜNÜN ŞİMDİ...
bunları kocan mı söyledi:26:

Allahım nasıl günlere kaldık Yavrularımızı bizleri koru kötülüklerden kötü insanlardan....

nasıl yani ya !! bu kadar erkek sırf kadından faydalanmak için nasıl olur da kendilerini hiç farkında olmadan kullandırırlar. ya eşleri çocukları..
belli ki bu kadın rahatsız Allah onu ıslah etsin ama asıl erkekler salak dediği gibi 30 tane adam ne demek ya.. işte erkek zihniyeti yeterki iki bacak arası olsun da kimin nasıl olduğu önemli değil.. İnsan ziyanlığı yazık.

bunları kocan mı söyledi:26:

Kocamın söylediği şu:bu kadını tanımıyorum
Telefonda gmrüştüm ,aradım evet ama hiçbir cinsel muhabbetim olmadı
Sdece yardım etmek istedim
Sapık bir kadın gerisi ise bilmiyorum,hatırlamıyorum ki bilirsiniz erkekşiğin onda dokuzu kaçmak...

gerisini hep kadıbdan öğrendim. ..tabi doğruysa

canım sen o kadınla bir daha konuşup psikolojini bozma.. tek yapacağın sey esını uzak tutmak olsun ..

kadın fuhuş mu yapıyo erkelerle yanii bence şikayet edin fuhuştan hapse girsin :51:

nasıl yani ya !! bu kadar erkek sırf kadından faydalanmak için nasıl olur da kendilerini hiç farkında olmadan kullandırırlar. ya eşleri çocukları..
belli ki bu kadın rahatsız Allah onu ıslah etsin ama asıl erkekler salak dediği gibi 30 tane adam ne demek ya.. işte erkek zihniyeti yeterki iki bacak arası olsun da kimin nasıl olduğu önemli değil.. İnsan ziyanlığı yazık.

Bu 30 erkeğin içinde beenim kocamda var ne yazık ki...Ama en masumlarından biri olduğunu idda ediyor...Günahı boynuna..Zaten tatlı talı yedi acı acıda fazlasıyla çıkardı..

Nasıl böyle bi işin içine girdiğine kendi de hayret ediyor,utanıyor,ağlıyor,bin pişmanlık duyuyor ama maalesef geri dönülmüyor..

Şimdi düşünüyorum benim çocuklarım nasıl büyüyecek kimlerke karşılalacak?nasıl bir dübya,nasıl bir insanlık?çıldırasım geliyor ve yine midrm bulanıyor

Kadın adamlarla konuşmayı meslek haline getirmiş sanırım 30 adamla birden konuştuğuna göre:53:

yazdıklarınızdan anlaşılıyor ki eşinizde kendine heyecan arıyor güvenmemek gerek cinsellik konuşmadım diyor ama ne malum.

Erkekler aptal değil o kadar kadının niyeti belli kalitesi bu kadınla eş değer olan erkeklerde kocası aptal der işine bakar. Böyle kadınlar çok zaten ve dahada çoğalıyor.

Sen çok dile getirme eşinle ama kontrolü de bırakma.

Eşime olan güvenimi kaybettim ve askada geri gelmiycek ama seviyoruz birbirimizi...bana bu hayatta ilk ve tek yanlışıydı 2.si olursa asla affetmeyeceğimi çok iyi biliyor..Yaparsa da kendine yapar...Bize yapar farkında fazlasıyla ...Ha cinsel muhabbet yaptıysa ya da buluştuysada onun günahı..ne yapabilirim ki?ama 2. Bir defa bırak buluşmayı,muhabbeti teşebbüsünde boşarım sürüm sürüm süründürürüm bilir,bildirdim...

Şimdi soruyorum kim aptal?

Son düzenleme:
Bu arada kadının son cümlesi şuydu:ben bu hayatta hiç mutlu olmadım ama senin bildiğin ni kadın da değilim..

Ben de dedim ki:sen tescilli bir o...sun...ve asla da mutlu olamıycksın...Seni allah ıslah etsin..Seni Allaha havale ediyrm..İlahi adalet en güzel cevabın olacak..

Aynen,üstelik kemalin karısına da salak aptal diyo..Kadınla konuştuğunu ve kendisinin haklı olduğunu söylüyo...Kadının g..tne baka baka gittiğini söyledi

Allahtan da korkusu yok. Öteki tarafta g.tü yanarken kim aptalmış kim salakmiş görür.

Allahtan da korkusu yok. Öteki tarafta g.tü yanarken kim aptalmış kim salakmiş görür.

ALLAH KORKUSU OLSA BUNLARI YAPAR MI?şeytan işte...Yazık birde mutsuzum die inliyo..Biz birini elimizde tutamuyız kadın 30 tanesiyle uğraşıyo

ALLAH KORKUSU OLSA BUNLARI YAPAR MI?şeytan işte...Yazık birde mutsuzum die inliyo..Biz birini elimizde tutamuyız kadın 30 tanesiyle uğraşıyo

Bunlar hep klasik mutlu değilim şu oldu bu böyle zevk için aslında başka bişey değil.

Dayım olacak adi insanda yengemi aldattı kadını buldu bile yengem kadın ne bağırıyon zorlamı koynuma alıyom vs bi ton laf etmiş çocukları için duruyor ama eskisi gibi olamadılar.

Back
X