• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Kadın Düşünün

Oluyor böyle kadınlar çokca..Erkekler ağzı açık ayran delisi olduğu için kadın olsunda ne olursa olsun..Sizin yerinizde olsam bende sinir olurdum yani eşinizin bayanla muhabbet etmesinden .(sadece muhabbetle kaldı ise tabi )

Çok araştırdım kadın beni tarif ediyo,eşimi tarif ediyo,eşimin arkadaşlarını da tarif ediyo hatta onların karılarını da tarif ediyo. ..Bizim arabayı biliyo,kemalin arBayı biliyo,kemalin karısının arabayı biliyo...Herşeyi biliyo..Şimdi sadece benim eşimi bilse diycem evet benim kinin bu karı...nediym buluştuysada görüştüysede allah sorsun hesabını allaha versin bu arada konu üzerinden tam 15 ay geçti. ..Herseyimiz değişti. ..ilimiz,evimiz,çevremiz...O insanların. Hiçbiriyle bi bağkantımz yok..Hatta o ilden kimseyle görüşmüyoruz...

bu kadın artık ağır o.pu dediimiz tabire giriyor kadın böyleyse eşinizle nasıl ilişkiye girmemiş napıp edip yemiştir o haltı mutlaka ben olsam eşime inanmazdım anlıyorum inanmak istiyorsununz ama erkekler bu tarz olaylarda inanılmaz saf ve masum bir tavır takınıyorlarki sanki o haltı siz yemişsininz gbi oluyorsunuz umarım eşiniz böyle bir pislikle birlikte olmamıştır hastalık falan da vardır bu mendeburda

Her ne olduysa çok acı çektim;dünyam başıma yıkıkdı,insanlardan-hayarran soğudum;astım hastası oldum,evimden çıcuklarımdan soğudum,gülmeyi unuttum,depresyon tedavisi gördüm. ..Boşanmak için avukata bile gittim ama atlattım çok zor oldu...bazen aklıma gelio çıldırıyorum ama sonra şu sözü hatırlayıp sakinleşiyırym en iyi adam pişman olmuş adamdır...

bu kadın artık ağır o.pu dediimiz tabire giriyor kadın böyleyse eşinizle nasıl ilişkiye girmemiş napıp edip yemiştir o haltı mutlaka ben olsam eşime inanmazdım anlıyorum inanmak istiyorsununz ama erkekler bu tarz olaylarda inanılmaz saf ve masum bir tavır takınıyorlarki sanki o haltı siz yemişsininz gbi oluyorsunuz umarım eşiniz böyle bir pislikle birlikte olmamıştır hastalık falan da vardır bu mendeburda

Yok canım sanmam olsaydı mutlaka çıkardı,duyardım herşey çıktı ortaya zaten ki öyle bişi olsaydı wn masum benim denezdi arkadaşları söylemezdi en masum o diye..ya da konuşmayı kesnezdi kankilerinden...ona cesaret edemezdi sanırım ki gitti olduysa da öbür dünya yok mu ...nasıl olsa çıkar bi yerlerde n...Allah öyle büyük ki herşeyi seriyo önüne sen bile hayret ediyosun...Belki de gitti yattı bilemem o onun günahı...

''evlerden ırak'' atalarımız boşuna dememiş. işte bu da öyle evlerden ırak diyebileceğimiz tip...

Yani kızlar bunları yaşadım ve rabbim sana havale ediyorum dedim içimi ona döktüm bu pislikten kurtuldum...Eşimi,Arkadaşlarınu ve o kadını allaha havale ettim ki rabbimin adaleti her şeyden büyük illa ki sorulue ve görülür hesabı

Evet bi kadın düşünün evli,bir kız çocup var..Ve bu kadın güya eşinden şiddet görüyor,mutsuz,intihar etmeyi düşünüyor.Eşi onunla hiçbir şekilde ilgilenmiyor. ..Ve bu kadın 155,156,112 gibi tüm hatları arayıp burdaki çalışanlarla muhabbet kuruyo bu bahanelerle...Benim bildiğim kadının 7-8 tane farklı hattı var..Kadın bunu saplantı haline getirmiş...Sabaha kadar,akşama kadar bu adamlarla muhabbet ediyor..

Neyse daha sonra bu kadınla konuşuyorum:kadın 23 yaşında olduğunu ve bekar oldupunu söylüyo.Üstelik anne-babasını trafik kazasında kaybettiğini ve dayısınında ona ciinsel istismarda bulunduğunu anlatıyor. ÜZÜLÜYORUM...Hem de çok...

Ama çok geçmeden öğreniyorum ki bütün bunlar senaryo...Kendime kızıyorum...

Bu kadını nerden mi tanıyorum eşimin telefon fatura detaylarından...Eşime sorsanız merak etmiş o yüzden aramış kadını onu yönlendirmeye çalışmış yol gösteröiş benim naif kocam asıl çıktığı eşimin arkadaşıymış o kadın zaten o...rs..pymş...falan filan...tabi kıyametler koptu hem de nasıl...Eşime inanıyormuyum bilmiyorum inanmak istiyorum..Çok zor günlerden sonra atlattık..çok pişman oldu burdaki nirçok kadının yaşadığı şeyleri yaşadım. ..

Kadınla geçenlerde yine konuştum ve bana dediği şu 2 aylık bebeğim var belkide kemaldendir(eşimin iş ark)bana açıklama yapıyor eşinle bişi yaşamadık asıl çıkyığım oydu falan filan...tabi ben sordum...yani asıl kemalle çıkıyormuş ama ordaki herkeslede konuşuyormuş üsteliktte evli ve hatta aynı anda 30 adamla da konuşuyor birde çocu var...Ulan ben kafayı yerdim...

Ve kadın kimseden korkusu nun olmadığını,çok güzel olduğunu,bu adamların karılarının aptal olduğunu,bu kadınların kocalarına sıcaklık veremediği nden dem vurdu...Dinledim ve sonra midem bulandı gşttim kustum...yani bir kadın düşünün ,BİR ANA DÜŞÜNÜN ŞİMDİ...

eşinle konuştuğunu da bildiğin halde sen neden muhatap oldun o kadınla?

Yok canım sanmam olsaydı mutlaka çıkardı,duyardım herşey çıktı ortaya zaten ki öyle bişi olsaydı wn masum benim denezdi arkadaşları söylemezdi en masum o diye..ya da konuşmayı kesnezdi kankilerinden...ona cesaret edemezdi sanırım ki gitti olduysa da öbür dünya yok mu ...nasıl olsa çıkar bi yerlerde n...Allah öyle büyük ki herşeyi seriyo önüne sen bile hayret ediyosun...Belki de gitti yattı bilemem o onun günahı...

yer ve gök yemin etmiş zaten aramızdaki hiçbirşey gizli kalmayacak diye aradan isterse 40 yıl geçsin hakikat daima ortaya çıkar.çok büyük bir imtihan gerçekten allah yardımcınız olsun

yer ve gök yemin etmiş zaten aramızdaki hiçbirşey gizli kalmayacak diye aradan isterse 40 yıl geçsin hakikat daima ortaya çıkar.çok büyük bir imtihan gerçekten allah yardımcınız olsun

Anneannem hep derdi yalanın 40 günlük ömrü vardır diye

Allahim sen koru.
Kimsenin yuvasini yiktirma.
O kadinlarinds belasini ver..

bu kadın kem o.. hem şizofreni bence Allahm böyle köötü kadınlardan koru eşlerimizi EĞEREŞİNE GÜveniyosan buluşma vs den en ufak bişe kuşkulanmadıysan doğrudur dediğ uzaklaşın bu kadından hayatndan ve aklından çıkar

bır kadın duşundum ucuzluk pazarında elden ele dolanan bı kevgire dönmüş,delik deşik..

plastık kabların ıcınde,en ıyısı benım dıye böbürlenen bı kevgır..

Evet bi kadın düşünün evli,bir kız çocup var..Ve bu kadın güya eşinden şiddet görüyor,mutsuz,intihar etmeyi düşünüyor.Eşi onunla hiçbir şekilde ilgilenmiyor. ..Ve bu kadın 155,156,112 gibi tüm hatları arayıp burdaki çalışanlarla muhabbet kuruyo bu bahanelerle...Benim bildiğim kadının 7-8 tane farklı hattı var..Kadın bunu saplantı haline getirmiş...Sabaha kadar,akşama kadar bu adamlarla muhabbet ediyor..

Neyse daha sonra bu kadınla konuşuyorum:kadın 23 yaşında olduğunu ve bekar oldupunu söylüyo.Üstelik anne-babasını trafik kazasında kaybettiğini ve dayısınında ona ciinsel istismarda bulunduğunu anlatıyor. ÜZÜLÜYORUM...Hem de çok...

Bu kadını nerden mi tanıyorum eşimin telefon fatura detaylarından...Eşime sorsanız merak etmiş o yüzden aramış kadını onu yönlendirmeye çalışmış yol gösteröiş benim naif kocam asıl çıktığı eşimin arkadaşıymış o kadın zaten o...rs..pymş...falan filan...tabi kıyametler koptu hem de nasıl...Eşime inanıyormuyum bilmiyorum inanmak istiyorum..Çok zor günlerden sonra atlattık..çok pişman oldu burdaki nirçok kadının yaşadığı şeyleri yaşadım. ..

Kadınla geçenlerde yine konuştum ve bana dediği şu 2 aylık bebeğim var belkide kemaldendir(eşimin iş ark)bana açıklama yapıyor eşinle bişi yaşamadık asıl çıkyığım oydu falan filan...tabi ben sordum...yani asıl kemalle çıkıyormuş ama ordaki herkeslede konuşuyormuş üsteliktte evli ve hatta aynı anda 30 adamla da konuşuyor birde çocu var...Ulan ben kafayı yerdim...

Ve kadın kimseden korkusu nun olmadığını,çok güzel olduğunu,bu adamların karılarının aptal olduğunu,bu kadınların kocalarına sıcaklık veremediği nden dem vurdu...Dinledim ve sonra midem bulandı gşttim kustum...yani bir kadın düşünün ,BİR ANA DÜŞÜNÜN ŞİMDİ...

Kadının ciddi psikolojik sorunları var bence eşinizinde konuştuğu diğer adamlarında o kadın için yapacağı en büyük iyilik tedavi için yönlendirmek olur.
Eşinize inanmamakta çok haklısınız bende yerinizde olsam inanmazdım.

Kadının ciddi psikolojik sorunları var bence eşinizinde konuştuğu diğer adamlarında o kadın için yapacağı en büyük iyilik tedavi için yönlendirmek olur.
Eşinize inanmamakta çok haklısınız bende yerinizde olsam inanmazdım.

İnanmıyorum,güvenmiyorum ama böylede geçiyo hayat...Çok iyi bi insan,her insan hata yapar bu çok ağırdı ama iyilikleri neysrki bunu telafi ettiriyor. ..Eşimi anlatsam bu adam bunu nasıl yapmış dersiniz. ..Eşimi tanıyanlar bemimle birliktr ağladı düşünün...Eşini tanımasak ayrıl bi dk durma deriz dediler ama işte ailem onun ailesi hep eşimden yana oldular...Sen haklısın davanda ama her insan hata yapar bi şans ver dediler

İnanmıyorum,güvenmiyorum ama böylede geçiyo hayat...Çok iyi bi insan,her insan hata yapar bu çok ağırdı ama iyilikleri neysrki bunu telafi ettiriyor. ..Eşimi anlatsam bu adam bunu nasıl yapmış dersiniz. ..Eşimi tanıyanlar bemimle birliktr ağladı düşünün...Eşini tanımasak ayrıl bi dk durma deriz dediler ama işte ailem onun ailesi hep eşimden yana oldular...Sen haklısın davanda ama her insan hata yapar bi şans ver dediler

:( üzüldüm adınıza güven vermedikten sonra dünyanın en iyi insanı olmuş ne önemi var ki.
Sizi üzmek istemem ama 2. bir hata şansı vermişsiniz ona affetmekle.
umarım şansını iyi kullanır, üzmez sizi.

Güzelim falan filan diyen böyle bir insanla sakın kendini kıyaslama:19: Böyle insanlar sadece mide bulandırır erkeklerin beyninde cinsellk olarak kalır bir değeri yoktur aslında , erkeklerin de budalılığı işte, uçkur delileri... Böyle kişiliksiz canlılar için sakın yuvanı dağıtma elinden geldiği kadar eşini takip et ve aileni koru. Var öyle insanlar ya , ben otobüste hergün bi kadınla denk gelirim 12 yaşlarında da bir erkek çocuğu var, kentkartında para yok ve yolu bedavaya getirmek için duraktan bir erkeği gözüne kestirir yanına gider muhabbet açar ve ağlanır sızlanır , faturamı ödeyemiyorum da , kocam çalışmıo vs... hergün aynı şeyi görmek benim midemi bulandırdı:53: Yanlış anlaşılmasın dedim kadın düşkünlüğünden değil aslında ayartmak istediği her halinden belli ve çok kötü bir yerden otobüse bniyor ne iş yaptığını bilmiyorum , hergün ayrı ayrı biri basar kimi erkeklerde kadının bu yakınlaşmasından faydalanıo özellklede yaşlılar :53: kadını da görseniz 150 kilo. Gerçekten çok iğrenççç ya bu erkekler ne midesiz ıyhh :120:

:( üzüldüm adınıza güven vermedikten sonra dünyanın en iyi insanı olmuş ne önemi var ki.
Sizi üzmek istemem ama 2. bir hata şansı vermişsiniz ona affetmekle.
umarım şansını iyi kullanır, üzmez sizi.

İnşallah canım o da onun elinde,insanlığında...Hata yaparsa da ben kaybetmem o kaybeder her şeyini...ailesini,yuvasını kısaca herşeyini. ..Hata yapma şansı yok kendi bilir

Back
X