• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Kadın Düşünün

İnşallah canım o da onun elinde,insanlığında...Hata yaparsa da ben kaybetmem o kaybeder her şeyini...ailesini,yuvasını kısaca herşeyini. ..Hata yapma şansı yok kendi bilir

Bilemedim benim gözüm karadır böyle durumlarda dünya yansa umrumda olmaz terkederim gibi geliyor bekar olduğum için herhalde.
Allah yardımcınız olsun eşiniz gerçektende pişman olmuştur inşallah ilk ve son hatası olur.

Güzelim falan filan diyen böyle bir insanla sakın kendini kıyaslama:19: Böyle insanlar sadece mide bulandırır erkeklerin beyninde cinsellk olarak kalır bir değeri yoktur aslında , erkeklerin de budalılığı işte, uçkur delileri... Böyle kişiliksiz canlılar için sakın yuvanı dağıtma elinden geldiği kadar eşini takip et ve aileni koru. Var öyle insanlar ya , ben otobüste hergün bi kadınla denk gelirim 12 yaşlarında da bir erkek çocuğu var, kentkartında para yok ve yolu bedavaya getirmek için duraktan bir erkeği gözüne kestirir yanına gider muhabbet açar ve ağlanır sızlanır , faturamı ödeyemiyorum da , kocam çalışmıo vs... hergün aynı şeyi görmek benim midemi bulandırdı:53: Yanlış anlaşılmasın dedim kadın düşkünlüğünden değil aslında ayartmak istediği her halinden belli ve çok kötü bir yerden otobüse bniyor ne iş yaptığını bilmiyorum , hergün ayrı ayrı biri basar kimi erkeklerde kadının bu yakınlaşmasından faydalanıo özellklede yaşlılar :53: kadını da görseniz 150 kilo. Gerçekten çok iğrenççç ya bu erkekler ne midesiz ıyhh :120:

Biliyorum canım ben çok karşılaştım maaleaef bu tür olaylarla ama insan başına gelince daha iyi anlıyo...Şimdi mutluyuz çok şükür..Eski düzenimize kavuştuk...Çok zor oldu ama şükür atlattık...Gerisi Allaha kalmış...

Bilemedim benim gözüm karadır böyle durumlarda dünya yansa umrumda olmaz terkederim gibi geliyor bekar olduğum için herhalde.
Allah yardımcınız olsun eşiniz gerçektende pişman olmuştur inşallah ilk ve son hatası olur.

Allah kimseye yaşatmasın canım çok zor...Ama inan başıma gelmeden önce bende böyle dülünüyodum..Mesleğim var,param var,kendime güvenim tam..Herşeyi n üstesinden bu yaşa kadar tek başıma geldim ama insanın balına gelince anlıyo...Alışkanlıkları,yaşanmışlıkları,yılları bir anda elinün tersiyle itemiyosun en azından ben yapamadım

Biliyorum canım ben çok karşılaştım maaleaef bu tür olaylarla ama insan başına gelince daha iyi anlıyo...Şimdi mutluyuz çok şükür..Eski düzenimize kavuştuk...Çok zor oldu ama şükür atlattık...Gerisi Allaha kalmış...

Tedbiri elden sakın bırakma canım . Evet gerçekten çok zorr :25:

Allah kimseye yaşatmasın canım çok zor...Ama inan başıma gelmeden önce bende böyle dülünüyodum..Mesleğim var,param var,kendime güvenim tam..Herşeyi n üstesinden bu yaşa kadar tek başıma geldim ama insanın balına gelince anlıyo...Alışkanlıkları,yaşanmışlıkları,yılları bir anda elinün tersiyle itemiyosun en azından ben yapamadım

Hakkınızda hayırlısı olsun canım madem affetmişsiniz o halde geçmişe takılmayın.
O kadınla da konuşmayın, düşünmeyin.
yoksa düşündükçe üzülürsünüz unutamazsınız yaşadıklarınızı kendinizi düşünün.

Tedbiri elden sakın bırakma canım . Evet gerçekten çok zorr :25:

Yooook sütten ağzı yanan meselesi...Geçen arkadaşlar bizdeydi eşi demiş ki arkadaşıma:neyusa eşini çok sıkıyo demiş...bende dedim ki bi ara rahat bırakmıştım baya bi buenumdan getirdi şimdiki stratejim bu dedim...15 aydır sıkı yönetim ilan ettim alıştı zaten...bi 15 yıl böyleyiz..Herkes kabullendi

Yooook sütten ağzı yanan meselesi...Geçen arkadaşlar bizdeydi eşi demiş ki arkadaşıma:neyusa eşini çok sıkıyo demiş...bende dedim ki bi ara rahat bırakmıştım baya bi buenumdan getirdi şimdiki stratejim bu dedim...15 aydır sıkı yönetim ilan ettim alıştı zaten...bi 15 yıl böyleyiz..Herkes kabullendi

Bizim evde de aynı babamda bi ara ortalığı karıştırdı 30yaşında ki arkadaşına uyum sağlamaya çalıştı annemle ikimz hop dedik noluo çok ağır sözler söyledim o da bana dedi kalbmde kırgınlık var ve yakında sözlenicem korkuyorum ileride benimde sevdiceğim ya beni aldatırsa diye normalde çok güçlü biriyim ama bu durum beni zayıf kılıyor :50: küçük bi hata bile kaldıramam ki çok duygusalım

Bu kadın artık hataları zevke dönüştürmüş bende hatalar yaptım ama pişman oldum.tabi ki bu boyutta değil. Hani bir deyim varya ' ar damarı çatlamış' diye. Evet bazı insanlarda böyle bir damar yok bence. Ne utanma duygusu ne masumiyet. İnsanın kalbi masum olmalı bence. Çünkü beyin sapıttıgı zaman kalp uyarı verir . Allah kalplerimizi kirletmesin.:30:

Evet bi kadın düşünün evli,bir kız çocup var..Ve bu kadın güya eşinden şiddet görüyor,mutsuz,intihar etmeyi düşünüyor.Eşi onunla hiçbir şekilde ilgilenmiyor. ..Ve bu kadın 155,156,112 gibi tüm hatları arayıp burdaki çalışanlarla muhabbet kuruyo bu bahanelerle...Benim bildiğim kadının 7-8 tane farklı hattı var..Kadın bunu saplantı haline getirmiş...Sabaha kadar,akşama kadar bu adamlarla muhabbet ediyor..

Neyse daha sonra bu kadınla konuşuyorum:kadın 23 yaşında olduğunu ve bekar oldupunu söylüyo.Üstelik anne-babasını trafik kazasında kaybettiğini ve dayısınında ona ciinsel istismarda bulunduğunu anlatıyor. ÜZÜLÜYORUM...Hem de çok...

Ama çok geçmeden öğreniyorum ki bütün bunlar senaryo...Kendime kızıyorum...

Bu kadını nerden mi tanıyorum eşimin telefon fatura detaylarından...Eşime sorsanız merak etmiş o yüzden aramış kadını onu yönlendirmeye çalışmış yol gösteröiş benim naif kocam asıl çıktığı eşimin arkadaşıymış o kadın zaten o...rs..pymş...falan filan...tabi kıyametler koptu hem de nasıl...Eşime inanıyormuyum bilmiyorum inanmak istiyorum..Çok zor günlerden sonra atlattık..çok pişman oldu burdaki nirçok kadının yaşadığı şeyleri yaşadım. ..

Kadınla geçenlerde yine konuştum ve bana dediği şu 2 aylık bebeğim var belkide kemaldendir(eşimin iş ark)bana açıklama yapıyor eşinle bişi yaşamadık asıl çıkyığım oydu falan filan...tabi ben sordum...yani asıl kemalle çıkıyormuş ama ordaki herkeslede konuşuyormuş üsteliktte evli ve hatta aynı anda 30 adamla da konuşuyor birde çocu var...Ulan ben kafayı yerdim...

Ve kadın kimseden korkusu nun olmadığını,çok güzel olduğunu,bu adamların karılarının aptal olduğunu,bu kadınların kocalarına sıcaklık veremediği nden dem vurdu...Dinledim ve sonra midem bulandı gşttim kustum...yani bir kadın düşünün ,BİR ANA DÜŞÜNÜN ŞİMDİ...

Şimdi ben bir kadın düşünüyorum.Eşinin telefon detaylarından böyle bir kadının varlığından haberdar oluyor.Düşünemediğim hatta anlam veremediğim şey,bu eşinin telefon detyalarında haberdar olduğu bu bilmem ne olan,30 erkekle konuşan kadınal ne diye muhattap olur.

Ya bir diğer konuda tam tersini savundum ama sende durumlar biraz değişik.
Ne bileyim mantıklı ol falan derdim ama maalesef seninki şüphe boyutunu aşmış.
Valla ne mantığı, ne sakinliği inanmazdım ben de kocama senin yerinde olsam.
Hatta tutup o kadınla da konuşmazdım. Beni öylesine bir kadınla muhattap ettiği için de kocamın canına okurdum.
Ateşe körükle gitmek gibi oldu herhalde ama maalesef kadınlık gururum ağır bastı.
Bence eşinin paçası tutuştu, toparlamaya çalışıyor şimdi. :26:

Ya bir diğer konuda tam tersini savundum ama sende durumlar biraz değişik.
Ne bileyim mantıklı ol falan derdim ama maalesef seninki şüphe boyutunu aşmış.
Valla ne mantığı, ne sakinliği inanmazdım ben de kocama senin yerinde olsam.
Hatta tutup o kadınla da konuşmazdım. Beni öylesine bir kadınla muhattap ettiği için de kocamın canına okurdum.
Ateşe körükle gitmek gibi oldu herhalde ama maalesef kadınlık gururum ağır bastı.
Bence eşinin paçası tutuştu, toparlamaya çalışıyor şimdi. :26:

İşte bu yeni bi olay değil aradan 15 ay geçti

Valla bilemedim ki,hırsın da geçmemiştir senin şimdi.
Npsan olmaz gibi.
Ama madem affetme yolunu seçtin. Gözlemle açığını bulursan hiç durma bas tekmeyi.

Hangi kadının hırsı geçer ki geçti diyen yalan söyler...Evet affetmiş bulundum şu an ama en ufak hatasında büyük konuşuyorum asla affetnem asla

Hangi kadının hırsı geçer ki geçti diyen yalan söyler...Evet affetmiş bulundum şu an ama en ufak hatasında büyük konuşuyorum asla affetnem asla

Yüzde yüz haklısın valla.
Gözünü dört aç. Hatasını yakalamak için yaşa demiyorum ama herşeyi unut da diyemem sana:ssz:

ALLAH ıslah etsin.
Kıyamet alameti diyesim geliyor.
Bi tarafta 2 adamı idare eden biri
Diğer yerde bu konu :25:

Bi teyze vardı kızım kocayı adam etmiycen derdi..Doğru,bu adamların tuzu kuru olunca etrafa saldırıyor. ..Adamın kafasını rahat ettirmiycen...

Evet bi kadın düşünün evli,bir kız çocup var..Ve bu kadın güya eşinden şiddet görüyor,mutsuz,intihar etmeyi düşünüyor.Eşi onunla hiçbir şekilde ilgilenmiyor. ..Ve bu kadın 155,156,112 gibi tüm hatları arayıp burdaki çalışanlarla muhabbet kuruyo bu bahanelerle...Benim bildiğim kadının 7-8 tane farklı hattı var..Kadın bunu saplantı haline getirmiş...Sabaha kadar,akşama kadar bu adamlarla muhabbet ediyor..

Neyse daha sonra bu kadınla konuşuyorum:kadın 23 yaşında olduğunu ve bekar oldupunu söylüyo.Üstelik anne-babasını trafik kazasında kaybettiğini ve dayısınında ona ciinsel istismarda bulunduğunu anlatıyor. ÜZÜLÜYORUM...Hem de çok...

Bu kadını nerden mi tanıyorum eşimin telefon fatura detaylarından...Eşime sorsanız merak etmiş o yüzden aramış kadını onu yönlendirmeye çalışmış yol gösteröiş benim naif kocam asıl çıktığı eşimin arkadaşıymış o kadın zaten o...rs..pymş...falan filan...tabi kıyametler koptu hem de nasıl...Eşime inanıyormuyum bilmiyorum inanmak istiyorum..Çok zor günlerden sonra atlattık..çok pişman oldu burdaki nirçok kadının yaşadığı şeyleri yaşadım. ..

Kadınla geçenlerde yine konuştum ve bana dediği şu 2 aylık bebeğim var belkide kemaldendir(eşimin iş ark)bana açıklama yapıyor eşinle bişi yaşamadık asıl çıkyığım oydu falan filan...tabi ben sordum...yani asıl kemalle çıkıyormuş ama ordaki herkeslede konuşuyormuş üsteliktte evli ve hatta aynı anda 30 adamla da konuşuyor birde çocu var...Ulan ben kafayı yerdim...

Ve kadın kimseden korkusu nun olmadığını,çok güzel olduğunu,bu adamların karılarının aptal olduğunu,bu kadınların kocalarına sıcaklık veremediği nden dem vurdu...Dinledim ve sonra midem bulandı gşttim kustum...yani bir kadın düşünün ,BİR ANA DÜŞÜNÜN ŞİMDİ...

O kadın artık iflah olmaz,
sen onu Allaha havale et,
eşine ve yuvana sahip çık..

etraf resmen o... kaynıyor ya. bu kadınlar ne kadar karaktersizler ayaklara düşmüşler. gerizekalı bide eşleri aptal diyor kendi aklına bakmadan. Allahım şaşırtmasın

Bu yolun yolcusu olan kadina takilmiyorum ben.. (peşinde dolaşan 30 aptal adama takılıyorum)....!!!

Katiliyorum. Etrafta sapik erkek de cok ama cok az 30 tane kadin esini cocugunu dusunmeden o adamlarin pesinden gider. O tam tersi durumda da kimse o adama herife bak kadinlari bastan cikarmis demez, esini evini dusunmeyen kadindir gene.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Back
X