Bir kadın eşine nasıl davranmalı?

Postmodernik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2015
944
591
103
Öncelikle herkese merhaba be şimdiden iyi bayramlar ben nişanlıyım ağustosta düğünüm var nişanlımı seviyorum oda beni ama bazı zamanlar çok üzerime gelmelerinle yada gereksiz saçmalamalarınla beni kendinden soğutuyorsun diyo haklı da özellikle Regl dönemi çok hassas her şeye alınıp darılan biri oluyorum sizden öğrenmek istediğim şu arkadaşlar genel olarak bir kadın eşine Nasıl davranmalı çünkü onun bana en başından beri söylediği şey senden huzur istiyorumdur ben bunu Nasıl sağlayabilirim bana biraz akıl verebilir misin

O bana iyi davranıyor huzur veriyor ama bazı zamanlar ben tavır yapsam yada istediği gibi davranmazsam hemen sonra görüşürüz diyo ya kırılıyo bana

bende en başta huzur isteyenlerdenim aşksız yaşayabilirim ama huzursuz yaşayamam.ılımlı olun hep orta yolu bulmaya çalışın eşinizle birlikte. sesinizi yükseltmeyin (benim en nefret ettiğim şey).bir saatten fazla küs kalmayın çünkü uzun süreli soğukluğa sebep oluyor.kısaca ikinizde birbirinizi tanıyıp huyuna suyuna gidiceksiniz. inatlaşarak kavga gürültüyle evlilik olmaz.

Bunu bir kurali ve kaidesi yok, sana bir kadin kocasina soyle davranir boyle davranir diyende halt eder. Su kadinlarin yakasindan dusun artik, evlendik diye, koca sahibi olduk diye millet vekili yemini gibi yemin edelim birde isterlerse. Her insanin sevdigine sevdiklerine davranisi nasil farkliysa her kadininda kocasiyla iliskisi farklidir, sen karimsin soyle olmalisin ben kocanim boyle olmaliyim diye birsey duyarsan oda sacmaliktir bana gore.

Ya düşünmüyordur ama ben kendimi çok rahatsız hissediyorum böyle deneyimli kişilerden öğüt almak istiyorum çünkü ben farkına bile varmadan söyleniyorum o kırılınca da pişman oluyorum bu ille de onu mutlu etmek için değil kendi mutluluğum içinde gerekli

Bana şunu yap falan demenizi beklemiyorum zaten ama en azından tartışmasız sağlıklı bir yuva kurabilmek Nasıl olur bunun cevabını bekliyorum

Çok teşekkür ederim ben böyle cevaplar bekliyorum zaten çünkü bu konularda pek deneyimli sayılmam

Keşke bunun belli kuralları olsa yani o size ona göre davransa siz ona o kurallara göre davransaniz gül gibi yaşayıp gitseniz.

Ama yok İşte. Sadece sana nasıl davranılmasıni istiyorsan öyle davran

Tartisacaginizi hissettiğiniz an , ortamdan muhakkak uzaklaşın bahane bularak.

Yumuşak ses tonlu anlayışlı olun.Dinleyin. gerektiğinde tavrinizi net olarak ortaya koymalisiniz. Bunun ana kuralı uzatmadan , bir kaç cümleyle.
Çene insana ömür törpüsüdür.

Bu saydıklarım ,kadın ve erkek için geçerli.

Herkes huzur ister. Huzurun manası , sessiz kalmak değildir.
Hayat arkadaşları tartışır, küser, konuşur, gucenir , trip atar v.s
Bu huzuru bozmaz.
Bunu öğrenmeli nisanliniz

Erkek kadına nasıl davranmalıysa kadın da öyle davranmalı. Erkeklerin huyudur zaten şu 'senden huzur istiyorum' lafı. Zaten biz hiç sinirlenmeyiz, hiç içimiz daralmaz, bunalmayız, bunlar hep erkeğe ait özellikler

Tartışsak önceleri konunun üzerine giderdi çözmeliyiz bu sorunu derdi artık üzerini kapatıyor küstün mü bana diyorum çocuk muyum da küseyim diyor acaba ben çok mu bunalttım onu farkında olmadan soruyorum yok hayır ama düşünerek konuş öyle davran diyor

Değil mi ya ben kırıldığımı söyleyince tamam şimdi konuşmayalım sonra görüşelim diyor çok üstüne gidincede seni seviyorum hadi uzatmayalım diyo beni kandırıyor mu böyle yaparak anlamıyorum

Erkekler çok konuşmayan evini çekip çeviren kendini salmayan hem ev hanımı hem manken ona karışmayan sorgu sual yapmayan vb. ....
kadınlardan hoşlanır

senine nışanlanırken değişeceğine dair sözleşmemi imzaladın seni böyle beğendi sonuçta oldugun gibi davran.olır olmaz şeyleri takma kafana kavga ortamı oluşmasın gerisi kendiliğinden gelir. ..doğaçlama yaşanırmış evlilik...

Bişey daha eklemek istiyorum, evlilik zaten bambaşka bi dünya. O dünyanın içine girince birbirinize nasıl davranacağınızı deneyimleyerek öğreneceksiniz. Tek yapmanız gereken suçlayıcı dille konuşmamak. Nişanlın sürekli seni suçlarsa sen de artık kendinde problem ararsın, psikolojin bozulur.

Öyle bir dünya yok arkadasım. Hersey karsılıklı..
Evet bencede öyle ama o benden daha olgun sanırım benim yüzümden hep tartışma çıkıyo bide öyle bir şey ki o haksız da olsa başta haksız olan ben oluyorum bide buna benide ikna ediyor ne yapacağım ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…