Bir kadın eşine nasıl davranmalı?

Hmm peki bu olayların üstünü kapatmak nasıl bişey yani konuyu kapatalım uzamasın gibisinden bir şey mi?yoksa hatalı o olduğunda işine gelen konuyu kapatmak mı?

gereksiz saçmalama derken neden bahsediyor. ona göre saçma sana göre normal olaylar mı nasıl
Ya mesela konuşacak bir konu kalmıyor ams ben konuşmak adına hiç olmayan şeyler hakkında böyle olsa napardın diyorum bunun üzerine saçmalama şuan boş konuşuyorsun diyo

Bunu siz değil karşınızdaki belirler. Size sürekli bağıran, çağıran, bunaltan, gereksiz kıskançlıklar yapan birine karşı antidepresan sükuneti sağlayamazsınız zaten. Bu sizin için de geçerli.

Herzaman söylerim, biriyle birlikte yaşamak ve birini dışarıdan yaşamak aynı şeyler değil.

Şu an örtbas edilen bir durum hayatlar birleşince kriz hâline gelebiliyor. Dolayısıyla evlilik çiftlerin birbirini yontma kurumu değil.

Evlenince değişir mantığıyla yaklaşmayarak başlayın. Aksinde evlenince değişir, evet. Canavara dönüşür.

Hmm aslında ikinizde ergenlikten olgunluğa geçiş dönemindesiniz sancılı geçmemesi adına tavsiyem ikinizde sabırlı olun ve birbirinizi kırmaktan korkun ve bu konuda hassas olmaya çalışın ama dediğim gibi ikinizde aksi türlü boşa kürek çekmek olur bu

Sanırım 2 aydır farklı şehirlerdeuiz diye böyle önceden böyle drğildi

Yok bende hatalı olsam oda olsa uzamasın diye gerginsin sen uzatmayalım diyo
Bu aslında benim eşim de de var tartışmayı uzatmanın (basit bir konuysa eğer )bizi yıpratmaktan başka Bi işe yaramadığını düşünür nişanlında öyledir belki

bana göre kadın daha çok huzur veren taraf olmalı.gerektiği yerde alttan almalı genel anlamda güler yüzlü olmalı huzur vermeli neşe dolu enerjisi yüksek olmalı.eş yanında olmaya birlikte vakit geçirmeye istekli olmalı.neticede ne ekersen onu biçersin.tabi yeri geldiğinde hepimiz sinirleniyoruz tartışıyoruz haklı haksız kavga ediyoruz çok normal.ama genel olarak hem kendimiz için hem eşimizin için böyle olmalı...

Sanırım 2 aydır farklı şehirlerdeuiz diye böyle önceden böyle drğil
Mesafelerin aranızı bozduğunu mu düşünüyorsun?o 2 aydan sonra yüz yüze görüşme şansınız oldu mu hiç?
yok aramızı bozmadı ama ben daha fazla her şeyden sorun çıkarmaya başladım oda eskisi gibi konuyu çözmeye çalışmaktansa kapatmaya çalışıyo bu beni tedirgin etti benden soğuduğu için mi böyle acabasoruyorum yok diyor

O bana huzur vermiyorsun demedi hiç aksine o hep beni Mutlu ediyo ama ben Nasıl onu mutlu edeceğim onu bilmiyorum

Yok soğuma değil de dolmuş gibi sanki ne dersin ?sen bence biraz kendini törpülemeye çalış senin ki sabrının tükendiğine dair sinyaller veriyor gibi

empati yaparak davranırsan bütün sorunların çözülür
bi lafı söylemeden önce o bana bunu söylese ne hissederdim diyeceksin
bu hareketim onu nasıl etkiler diye düşünüp kolay kalp kırmayacaksın
karşı taraf da öyle yapacak tabi

Eşini ölçer tartarsın nabzını yoklarsın ona göre davranırsın.
Erkekler evlenseler dahi annelerinin hiç büyümeyen çocuklarıdır ve eşlerinden de anneleri gibi davranmalarını beklerler anlayışlı pohpohlayan hizmet eden hesap sormayan vs. gibi.
Ömcelikle eşinize annesi olmadığınızı gösterin. Bunu terslemek laf sokmak inatçılık naz kapris yaparak göstermeyecek aksine güzelikle hoş görü ve güler yüzle yapacaksın.
Regli dönemlerinde ki farklılıkları zamanla alışacak ve muayen günlerinde senden uzak duracaktır zaten.
Önemli olan muayen günleri dışında ki davranışların.Bunun için de eşini çok iyi tanıman ve anlaman gerekiyor. Herkesin eşinin karakteri farklıdır. Burada sana şöyle böyle yap dememizle olacak bişey değil.Her kaptan kendi gemisinin dümenin de ustadır

Ben genelde birazda onun dediği gibi düşünmeden söylüyorum sonra o bana aynı şeyi söylese çok kızardım diye düşünüp pişman olup özür diliyorum ama kendimi Nasıl törpülerim bilmiyorum

Teşekkürler haklısınız tatlı dille gülümseyerek ne istesem yapıyor ne zamn ki surat yapıyorum o benden daha çok darılıyo

Ben genelde birazda onun dediği gibi düşünmeden söylüyorum sonra o bana aynı şeyi söylese çok kızardım diye düşünüp pişman olup özür diliyorum ama kendimi Nasıl törpülerim bilmiyorum

sinirlendiğini hissettiğin an dilini ısır başka ortama geç git bi su iç falan
daha zekice imalarla lafını söyle
öyle açıktan dann diye değil

Sabrını mı tükettim siZce inanın anlamıyorum hiç
Sen bence dinle beni törpülemeye çalış kendini bir dönem (bende bi dönem baya fevriydim sana demesi kolay deme o yüzden :)) )eğer nişanlının tutumunda bi değişiklik görürsen olumlu yönde neyin ne olduğunu anlarsın kafan netleşir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…