Bir kadın nasıl bu kadar korkak olur !!!

Larisko

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2017
1.488
770
38
32
Slm kızlar benim ablam 20 yıla yakındır evli çocukları var boyu kadar ve birde pis lanet bir kocası varmış bir iyi sanırken bize karşı hep iyi davrandı meğer yıllardır ablama hayatı zindan etmiş fiziksel ve sözlü hep şiddet uygulamış hamileyken bile dövmüş ablam yıllardır çalışıyor parasını hep elinden almış defalarca boğmaya çalışmış yani anlıycagınız çok çekmiş biz bunu nasıl anladık işte en kötü dayanılmaz tarafıda bu ablam psikolojik olarak rahatsızlandı çok kötü ağlama krizlerine girdi ve bunu piskologa anlatmış çocuklarm için hep sustum demiş piskologda önlem alalım diye bize söyledi düşünün psikolojisinin bozuk olmasını fırsat bilip dahada fazla üstüne gitmiş delisin sen diyormuş hep çocuklarına annenin yanına fazla gitme o deli seni öldürür dyrmuş tabi ailem durumu öğrenince enişte dediğim şahıs bir güzel dayak yedi ablamda şuan bizimle neden Korktun bu kadar niye söylemedin diyorum niye Çektin bu kadar anlatmıyor birşey kafayı yiycem bu adam ablamı neyle bastırdı bu kadar neyle korkuttu neyle sindirdi kafayı yiycem düşünmekten canım acıyor artık

Ablanız için üzüldüm.. ama bir laf vardıe ya bekara boşanmak kolay diye. Benim hiç bir bağlayıcı sebebim yokken 3.5 yıl bir manyağı çektim. Neden mi ? Cesaretim yoktu.. o yüzden bence şimdi bunları düşüneceğinize ablanıza nasıl destek olacağınızı düşünün . Ona sürekli neden diye sorarak onu çaresiz hissettirmeyin . Bu onu daha kötü etkiler.

Neden sustu bilmiyorum ama bundan sonra sizin desteğinize ihtiyacı var. Zor bir hayat boşa giden 20 yıl. O pislik de cezasını bulur umarım.

Allah kurtarsın ablanızı. En azindan rahatsızlık geçirmişki öğrenmişsiniz. Eğer bu durum olmasaydı belki hiç haberiniz olmayacakti. Insallah hayatının geri kalanını o adamdan uzakta ve huzurlu geçirir.

20 yıldır çektiyse eğer, 1 gün de her şeyi unutmasını beklemeyin zamanla düzelir her şey inşaallah biraz zaman tanıyın

Gecmis olsun iinsallah o adamdan bosanir ve basina bela olmaz
Bazen insan bi tek benim basima geliyor diye düsünüp anlatamıyor
Karsi tarafın yerine kendisi utanıyor
Sağol hep suşmuş hep neyle bu kadar tehtit etti bilmiyorum

20 yıldır çektiyse eğer, 1 gün de her şeyi unutmasını beklemeyin zamanla düzelir her şey inşaallah biraz zaman tanıyın
Sorun unutması değil canım bize söyleyip bu kadar sorunu yaşamamasıydı

Tek amacımızda ondan uzak durması

Sağol hep suşmuş hep neyle bu kadar tehtit etti bilmiyorum
Adam?? Dövdügüne gore sorunlu
Cocuklariyla ailesiyle de tehdit etmis olabilir

Arkadasim bi gece cocuklarini bile alamadan terketmis evini
Biz cok guzel giden evliligi var zannediyorduk ama her turlu pisligi yapiyormus esi meger
Neden anlatmadin diye sordugumuzda annemle tehdit ediyordu demisti

Ablanizin yaninda pek acmayin konuyu normal davranin insallah bu surec sizi ablanizi cocuklarini üzmeden atlatirsiniz
Allah yardimciniz olsun

Allah yardım etsin ins Bian önce atlatir ne dir bu kadınların erkeklerden çektiği ya aslında anneler cocuklarini güzel yetistirseler sorun azalır diye düşünüyorum ama bu ulkede erkekler bukadar simartilirken de nasıl olur bilemicem allahım boyle erkeklerin belasini versin inss ya ablaniza destek olun çokk geçmiş olsunn

Dayak yedi kismini okuyunca bi rahatlik bi hafiflik nasil desem bi bes kilo vermisimdir allah yardimciniz olsun. Ne olursa olsun o vahşi ye ablanizi geri vermeyin!
Öyle bir amacımız yok zaten canım geri vermeyiz daha zaten çocuktu evlendiğinde kaçarak evlendi

Amin canım umarım ablama ne yaşattıysa birgün onu yaşar

Canım zaten ablam kendinde değil ki ilaçların etkisiyle hep uyuyor çok ağır içlar kullanıyor artık durumu o kadar kötüki kendini başkası sanıyor

Ama siz erken hatanızın farkına varmışsın bir cesaret gene kurtulmuşsunuz ablam niye yapmadı bunu

Canım zaten ablam kendinde değil ki ilaçların etkisiyle hep uyuyor çok ağır içlar kullanıyor artık durumu o kadar kötüki kendini başkası sanıyor
Allah kahretsin ona bunlari yapan adami
Adam diyorum ama diyecek sifat bulamadim
Insallah cabuk toparlayip feraha cikarsiniz cok üzuldüm

Valla size helal olsun benzetmişsiniz bu adamı. Ablanız neden bu kadar sinmiş bende anlamadım. Halbuki arkadında dağ gibi durmuşsunuz. Acaba bunu kestiremedim mi, yalnız kalırım diye mi düşündü?
Neyse inşallah yüzü burdan sonra güler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…