Bir kadın nasıl bu kadar korkak olur !!!

Bir kadın olarak çok üzüldüm geçmiş olsun diyorum , ailesinin , sizin desteğinizle atlatır insallah bir an önce o adamdan ayrılır umarım ...

Canım tehtit etmiş ama neyle etmiş bilmiyorum

çocuktu evlendiğinde kaçarak evlendi
Muhtemelen bu yüzden size karşı mahçubiyet hissediyordu ve sıkıntılarını hiç anlatmadı.
"Evlenmeyi ben istedim,sorunlarımı da kendim çözmeliyim."diye düşündü ama zamanla bu yükün altında ezildi.
Bundan sonra en büyük destekçisi sizsiniz.
Düzelir,her şey yoluna girer.Biraz zamana ihtiyacınız var.

Ablamı bu halde görmeye dayanamıyorum canım yemiyor içmiyor konuşmuyor çok üzülüyorum hem de çok

Ablamı bu halde görmeye dayanamıyorum canım yemiyor içmiyor konuşmuyor çok üzülüyorum hem de çok
Seni çok iyi anlıyorum.
Dediğim gibi biraz sabretmeniz gerekiyor.
Çünkü yaşadığı travmayı atlatması zaman alacak.
Onu,yaşadıklarını hatırlatacak şeylerden uzak tutun.
Konuyu açmayın,sık sık dışarı çıkarın hava alsın,güzel şeylerden bahsedin.
Geçecek bütün bunlar hiç merak etmeyin.
Rabbim,yardımcınız olsun.

Nedense ablanız bosanmayackmis gibi hisettim 2 hafta sonra seviyorum gidicem derse şaşırmayın.
Bu tür durumların altında bu çıkıyor hep seviorum ayrılamam ....

Öncelikle ablanıZa çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah.
Yanlış geçmişte açmış olduğunuz konulara bir göz gezdirdim de siz de eşiniz tarafından şiddete uğruyormuşsunuz? Peki siz neden susuyorsunuz?

Şiddetin yine şiddetle çözüm bulduğu bir ülkıkglsş şaka şaka, içimin yağları eridi. ağzını burnunu kırmışlardır inşallah kendi gölgesinden korkacak hale gelir.

Ablanız korktu belki kaçtığı için kendini mecbur hissetti bilmiyorum ama çocukları da ses çıkarmadığına göre onlarda da bir sıkıntı olabilir onların da psikolojisi iyi olmayabilir
Allah yardım etsin ablanıza çok üzüldüm

Ne güzel aileniz sahip çıkmış. Maalesef ülkede ablanızın durumda olupta sığınabilecek kapısı olmayan ne kadar çok kadın var. Küçük yaşta evlenmiş ve kaçarak büyük ihtimal utandı kendim ettim kendim buldum dedi. Süreç yavaş yavaş başladı bir süre sonra mağdur kişi bu benim kaderim deyip susmaya başlıyor.

Geçmişte siz "yeri geldi şiddet gördüm ama kayınvalidem kayinpederim çok iyi onları ,ailemi üzmek istemedim,kolu komşu da ne der sonra demissiniz".Tepki gösterenlere de "sizin başınıza gelmeyeceğini nerden biliyorsunuz" demişsiniz ya ablaniz da bel ki böyle düşünüyordur.Yeri geldi mi şiddet normaldir,dayanmaliyim demiştir.Ama "korkak" diye yaftalamayalim ,zaten şu an kendisine olan saygısı sarsılmış bir de ailesi korkaksin derse psikolojisi hiç toparlanamaz.Su an "sen güçlüsün birlikte bunları aşacağız denilmesine ihtiyacı var".

Bilemeyiz ki neler yaşadığını kim bilir neler yaptı kadıncagiz a belki bir süre sonra anlatır kendisi ama kesinlikle hemen boşanması lazım sizde destek olun ablaniza malesef bazı kadınlar destekleri olmayınca böyle insanların her yaptığına sessiz kalıp kabulleniyorlar.

Cok gecmis olsun insaallah biran once toparlanir.O adamdan biran once bosanmasi gerekir.Bari bundan sonraki hayatinda iyi yasasin.Bosaninca zaten iyi gelecektir.

Çok çok üzüldüm.. Ablaniza soru sormazsaniz bu süreçte ona daha iyi gelir diye dusunuyorum.. sizi üzmek istememistir, o duruma dustugu icin utanmis olabilir... cocuklarim uzulmesin diye cekmis olabilir.. En yakin zamanda her sey duzene girer sizin icin insallah...

Bazen insanın cesareti olmuyor evet. Bazen de ailesinin duyup üzülmesinden korkuyor. İnşallah boşanır ve kurtulur.

bende boyle hayat yasayan ınsanların neden sustugunu bı turlu anlamıyorum ustelık işi gucu de varken hemde

ablanız adına son asamada sevındım o hasta ruhlu ınsandan kurtulmus dılerım hayatında bundan sonra hep guzel seyler olur

o pıskopatın dayak yemesıne de ayrıca sevındım ıcımın yagları erıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…