- 18 Kasım 2014
- 6.236
- 15.504
- 248
Boşanma davası açıldı araya ailem girdi 2 ay eşimin suratına bakmadım karakola şikayet ettim ne oldu kötümü oldum şimdi sesini bile çıkaramıyor keşke daha önce yapsaymşm diye düşündüm ben sadece 1 sene bu duruma katlandım ama ablamınki çok farklı boğmak ne demek hamileyken karnına tekme atmak ne demek iki konuyu birbiriyle bagdaştırmayın çünkü ortada koca bir 20 yıl ve kaybedilmiş bir akıl sağlığı var benim gibi ilk senesinde söyleseydi belki akıl sağlığı yerinde olacaktı
Uzaktaysa anlamamanız normal o zaman, yakın otursanız mutlaka fark edilirdi, şiddet gören arkadaşlarım, komşularım oldu, özellikle yüzlerinde belirgin darp izleri oluyor, bir tanesi daha ben sormadan arabanın kapısına çarptım demişti ki çarpma değil yumruk iziydi o ama anlatmayınca zorlayamadım, biri de havuz kenarında düştüm demişti.Ablam uzakta oturuyor canım ve yüzü hep gülüyordu bizi görünce adam nasıl bir adamsa çocukları bile korkutup susturmuştu onlar bile konuşmuyordu
Keşke e devletten ekran görüntüsü alıp buraya koyma şansım olsaydı o zaman dava açtıgımı görürdün
Sende kendini ezdirme canımSusuyoruz mal gibi iste bende kagit uzerinde 14 aydir evliyim memurum maddi durumum iyi dayak yedim kufur yedim sokak ortasinda tartaklandim bogazimda cizikler var diye iste montla takildim ama sustum... Bi an dilimiz baglaniyor akil tutulmasi yasiyoruz.. cok gecmis olsun bidaha gitmesin o hayvanin yanina..
Nasıl alınacağını biliyorum canım ama kişisel bilgilerin gizliliği esasından bahseyorum orda adım soyadım tcme kadar yazıyor ve bu sayfada paylaşmak ne kadar doğru orasınıda sen düşünZor bisey değil yapabilirsin bunu ekran görüntüsü almak da kolay e devletten dava bilgisi sorgulamak da
Teşekkür ederim ama kim bilir daha neler neler yaptıda en fazla bu kadarını anlatmaya gücü yetti bide utanmadan beni arıyor pişmanım falan agzıma ne gelirse saydım yüzsüzün tekiUzaktaysa anlamamanız normal o zaman, yakın otursanız mutlaka fark edilirdi, şiddet gören arkadaşlarım, komşularım oldu, özellikle yüzlerinde belirgin darp izleri oluyor, bir tanesi daha ben sormadan arabanın kapısına çarptım demişti ki çarpma değil yumruk iziydi o ama anlatmayınca zorlayamadım, biri de havuz kenarında düştüm demişti.
Hele boğmaya çalışmak boyunda mutlaka morarmalar ve izler oluyor, eşlerine karşı tedirgin ve ürkek oluyorlar.
Keşke ablanız daha en başından cesaret etseydi de bu hale gelmeseydi, geçmiş olsun, dilerim hem psikolojisi düzelir hem de boşanır.
Sende kendini ezdirme canım
Zor bisey değil yapabilirsin bunu ekran görüntüsü almak da kolay e devletten dava bilgisi sorgulamak da
Canım nedense erkekler iyi kadını pek haketmiyor ama kötü kadınlarıda el üstünde tutuyorlar ben anlamadım değer görmek için illa kötümü olmak lazım eğer kendimize kötü olmayı biraz yakıştırabilseydik belki bu durumda olmazdıkkBenim bosanmama az kaldi... Ablanizda kurtulur insallah...
Canım nedense erkekler iyi kadını pek haketmiyor ama kötü kadınlarıda el üstünde tutuyorlar ben anlamadım değer görmek için illa kötümü olmak lazım eğer kendimize kötü olmayı biraz yakıştırabilseydik belki bu durumda olmazdıkk
Peki sonra pişman oldumu seni kaybettiği içinBundan sonra iyi olmaya niyetim yok isimle gucumle arabamla paramla evlendim hergun yemegimi yaptim kekimi pastami eksik etmedim evim mis gibiydi karsiligi dayak yemek oldu hakaret oldu....
Peki sonra pişman oldumu seni kaybettiği için
Peki sonra pişman oldumu seni kaybettiği için
Estafurullah deme kendine öyle o senin gibi biri kaybeytti diye üzlsnBi dugun yapildi pasta yok araba susleme yok bindallim ödunc babam acik alanda dugun yapti koylu dugunu dendi kendi yaptiklarina bakmadan... bi nikah sekeri alinmadi iki tarafinda nikah sekerini kendim aldim ve uydukta degil el yapimiydi hepsi... Gelinligim yok muhtemelen satildi... Bileziklerim 14 ayar.. Setime el konuldu... Esyalarin yarisi benim bekar evimden sifir alip kullanmamistim yarisini ex esle nikahtan sonra aldik.... Kv ne tasinmada ne diger islerde yardim etmedigi gibi ceyiz mobilyalar gelirken tatile kacti.... Ceyizi bile kendi paramla tasidim 12 saat uzaktan... Bulabilirler mi benden daha salagini... hayir bide oyle saf egitimi olmayan insanda degilim nasil bu insanlara gelin geldim bilmiyorumm..... Daha neler neler benden daha salagini bulamazlar o yuzden ailecek pisman olcaklar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?